Kommunikation Skills for Arbejdsplads Succes

Posted on

 Kommunikation Skills for Arbejdsplads Succes


Evnen til at kommunikere effektivt med overordnede, kolleger, og personale er essentiel, uanset hvilken branche du arbejder i. Arbejdere i den digitale tidsalder skal vide, hvordan man effektivt formidle og modtage beskeder i person, såvel som via telefon, e-mail, og sociale medier . Gode ​​kommunikationsevner vil hjælpe dig med at få ansat, jord forfremmelser, og være en succes i hele din karriere.

Top 10 Kommunikationsfærdigheder

Ønsker du at skille sig ud fra konkurrenterne? Det er de øverste 10 kommunikationsfærdigheder, personalekonsulenter og ansætte ledere ønsker at se i dit cv og dække brev. Fremhæv disse færdigheder og demonstrere dem under jobsamtaler, og du vil gøre et solidt første indtryk. Fortsæt med at udvikle disse færdigheder, når du er ansat, og du vil imponere din chef, holdkammerater, og klienter.

1. Lytte

At være en god lytter er en af ​​de bedste måder at være en god kommunikator. Ingen kan lide at kommunikere med en person, der bekymrer sig kun om at sætte i hendes to cent og ikke tager sig tid til at lytte til den anden person. Hvis du ikke er god til at lytte, det vil være svært at forstå, hvad du bliver bedt om at gøre.

Tag dig tid til at praktisere aktiv lytning. Aktiv lytning indebærer meget opmærksom på, hvad den anden person siger, spørger opklarende spørgsmål, og omformulering hvad personen siger at sikre forståelse ( “Så, hvad du siger, er …”). Gennem aktiv lytning, kan du bedre forstå, hvad den anden person forsøger at sige, og kan reagere hensigtsmæssigt.

2. nonverbal kommunikation

Dit kropssprog, øjenkontakt, håndbevægelser, og tone alle farver det budskab, du forsøger at formidle. En afslappet, åben holdning (arme åbne, ben afslappede), og en venlig tone vil gøre dig vises imødekommende og vil opfordre andre til at tale åbent med dig.

Øjenkontakt er også vigtigt; du ønsker at se den person i øjet til at vise, at du er fokuseret på dem og samtalen (dog være sikker på ikke at stirre på den person, der kan gøre ham eller hende ubehageligt).

Også være opmærksom på andre menneskers nonverbale signaler, mens du taler. Ofte nonverbale signaler overbringe hvordan en person er virkelig føler. For eksempel, hvis personen ikke kigger dig i øjnene, kan han eller hun være ubehageligt eller skjule sandheden.

3. Klarhed og præcision

God verbal kommunikation betyder at sige lige nok – ikke taler for meget eller for lidt. Prøv at formidle dit budskab på så få ord som muligt. Sig hvad du vil have klart og direkte, uanset om du taler med nogen i person, på telefonen, eller via e-mail. Hvis du vandre på, vil din lytteren enten tune dig ud eller bliver usikker på, hvad du ønsker.

Tip : Tænk over, hvad du vil sige, før du siger det. Dette vil hjælpe dig til at undgå at tale overdrevent og / eller forvirrende dit publikum.

4. Venlighed

Gennem en venlig tone, et personligt spørgsmål, eller blot et smil, vil du opfordre dine kolleger til at indgå i en åben og ærlig kommunikation med dig. Det er vigtigt at være pæn og høflig i alle din arbejdsplads kommunikation. Dette er vigtigt i både ansigt til ansigt og skriftlig kommunikation. Når du kan, tilpasse dine e-mails til kolleger og / eller medarbejdere – en hurtig “Jeg håber I alle havde en god weekend” i starten af ​​en e-mail kan tilpasse et budskab og gøre modtageren føler sig mere værdsat.

5. tillid

Det er vigtigt at være sikker i din interaktion med andre. Tillid viser dine kolleger, at du tror på, hvad du siger, og vil følge igennem. Væskende tillid kan være så simpelt som at gøre øjenkontakt eller ved hjælp af en fast, men venlig tone. Undgå at udtale lyde som spørgsmål. Selvfølgelig skal du passe på ikke at lyde arrogant eller aggressiv. Vær sikker på at du altid lytte til og empati med den anden person.

6. Empati

Ved hjælp af sætninger så simpelt som “Jeg forstår hvor du kommer fra” vise, at du har lyttet til den anden person, og respektere deres meninger.

Vigtigt : Selv når du er uenig med en arbejdsgiver, kollega, eller ansat, er det vigtigt for dig at forstå og respektere deres synspunkt.

7. fordomsfrihed

En god kommunikator skal træde i enhver samtale med en fleksibel, åbent sind. Vær åben for at lytte til og forstå den andens synspunkt, i stedet for blot at få dit budskab igennem. Ved at være villig til at indgå i en dialog, selv med mennesker, med hvem du er uenig, vil du være i stand til at have mere ærlige, produktive samtaler.

8. Respekt

Folk vil være mere åbne over for at kommunikere med dig, hvis du formidle respekt for dem og deres ideer. Simple handlinger som at bruge en persons navn, hvilket gør øjenkontakt, og aktivt lytter, når en person taler, vil gøre personen føler sig værdsat. På telefonen, undgå distraktioner og holde fokus på samtalen.

Formidle respekt via e-mail ved at tage sig tid til at redigere din besked. Hvis du sender en sjusket skrevet, forvirrende email, vil modtageren tror, ​​at du ikke respekterer hendes nok til at tænke gennem din kommunikation med hende.

9. Feedback

At være i stand til på passende vis at give og modtage feedback er en vigtig kommunikation dygtighed. Ledere og tilsynsførende skal løbende se på mulighederne for at yde arbejdstagerne en konstruktiv feedback, det være sig via e-mail, telefonopkald, eller ugentlige statusopdateringer.

Bemærk: Give feedback handler om at give ros samt – noget så simpelt som at sige “godt job” eller “tak for at tage sig af, at” til en medarbejder i høj grad kan øge motivationen.

På samme måde skal du være i stand til at acceptere og endda tilskynde, feedback fra andre. Lyt til den feedback, du får, stille opklarende spørgsmål, hvis du er usikker på problemet, og gøre en indsats for at gennemføre feedback.

10. Picking den rigtige Medium

En vigtig kommunikation dygtighed er simpelthen at vide, hvad form for kommunikation til at bruge. For eksempel har nogle alvorlige samtaler (fyringer, resignation, ændringer i løn mv) er næsten altid bedst gøres personligt.

Du bør også tænke på den person, med hvem du ønsker at tale, hvis de er en meget travl person (så som din chef, måske), kan du ønsker at formidle dit budskab via e-mail. Folk vil sætte pris på dine tankevækkende kommunikationsmidler og vil være mere tilbøjelige til at reagere positivt på dig.

Sådan Gør dine evner Stand Out

Fremhæv dine færdigheder i din ansøgning Materialer: Medtag de færdigheder, der er det tætteste match til arbejdsgiverens jobkrav i dit cv og dække brev.

Vis ansætte ledere du har de færdigheder, de har brug for: Job interviews giver mulighed for at vise den ansættende leder, at du har de verbale kommunikationsevner er nødvendige for at lykkes i et job.

Brug dine kommunikationsevner på Arbejdspladsen: Uanset om det er at deltage i et selskab møde eller tale med en klient, har du mange muligheder for at vise, hvor godt du kommunikerer.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *