Når (og når de ikke) til at omfatte en følgebrev

Posted on

Når (og når de ikke) til at omfatte en følgebrev

Har du virkelig brug for et følgebrev, hvis en virksomhed ikke bede om en? Composing en masse følgebreve under en jobsøgning kan være udfordrende og tidskrævende. På grund af dette, er det ikke overraskende, at ansøgerne ofte tøver med at inkludere et følgebrev, når det ikke udtrykkeligt kræves af en arbejdsgiver.

Hvis du spekulerer på, om du bør omfatte et følgebrev, det korte svar er ja. Du bør næsten altid indsende et følgebrev, selv om det ikke er påkrævet, men der er nogle få undtagelser.

Lad os først se på, hvorfor følgebreve har værdi.

Hvorfor Skriv en Cover Letter?

Hvis du er seriøs omkring landing jobbet, en velskrevet  følgebrev  giver dig en chance for at sælge dig selv til arbejdsgiveren i en fortællende format, og forklare, hvorfor du er en ideel kandidat.

Bemærk : En følgebrev også giver dig mulighed for at fremhæve dine stærkeste kompetencer.
En effektiv, skræddersyet følgebrev vil også gøre det klart, at du er meget interesseret i jobbet. Det er, fordi det viser den ansættende leder, som du vil have jobbet nok til at tage sig tid til at gå den ekstra afstand.

Når en følgebrev er Vigtigt

En følgebrev giver dig også mulighed for at inkludere detaljer, som dit CV ikke indeholder. For eksempel, hvis du ansøger fra en afstand, vil dit følgebrev gøre dig i stand til at fremlægge en begrundelse for flytning og at nævne, at du vil være i området kort tid for en eventuel samtale.

Huller i beskæftigelse med rimelige forklaringer kan også blive behandlet i dit brev. Et følgebrev er også et ideelt sted til at give konkrete eksempler, der viser du har de færdigheder og erfaring, der er anført på dit cv.

Derudover arbejdsgivere forventer ofte at modtage følgebreve, selvom de ikke fastsætter behovet for et følgebrev i deres jobannoncer.

Vigtigt: Ansøgere, der ikke tager sig tid til at komponere et brev bliver ofte betragtet som mindre motiverede til opgaven.
I mange tilfælde vil arbejdsgiverne ikke engang se på en jobansøgning, der ikke indeholder et følgebrev eller brev af interesse.

Cover Letter Writing Tips

  • Skriv en målrettet følgebrev. Sørg for at skrive en målrettet brev. Dette er et følgebrev skrevet med jobbet notering i tankerne. Fokus på de færdigheder og evner, som du besidder, der gør dig en stærk pasform til det specifikke job.
  • Gør det kort.  Sørg for, at dine breve er kortfattede (ikke mere end én side topping ud på fem afsnit), og at enhver erklæring, du gør formidler noget væsentligt om dine kvalifikationer til kandidatur.
  • Gå ud over CV. Undgå blot at gentage dit cv. Give eksempler ikke er opført i dit cv, og udvide ting nævnt kun kortvarigt i dit cv. Din følgebrev bør have et særskilt formål i forhold til din ansøgning.
  • Rediger, redigere, redigere. Fejl i dit følgebrev kan skade dine chancer for at få et interview. Fejl gøre dig se sjusket, eller værre, ikke uddannede. Vær sikker på at grundigt læse dit brev, før du sender den. Overvej at bede en ven eller kollega til at læse det så godt at tjekke for stavefejl, grammatiske fejl og forvirrende sprog.

Når ikke at medtage en følgebrev

Ingen brev er meget bedre end en dårligt skrevet en. Et godt komponeret følgebrev fungerer som en prøve af din skriftlige evner, men desværre det modsatte er også sandt. Hvis du ikke har tid til at skrive et godt udformet følgebrev, der pladser dine færdigheder og holdninger dig til jobbet, afkald indsatsen.

Ligeledes, hvis den jobansøgning instruerer, at du ikke bør omfatte et følgebrev, så er det absolut bedst at følge anvisninger for ikke at irritere din potentielle arbejdsgiver.

Også, hvis virksomheden beder dig om at sende din ansøgning via en online platform, og der er ikke plads til dig at indsende et følgebrev, skal du ikke bekymre dig om det.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *