Job Interview takkebrev eksempler

Posted on

Job Interview takkebrev eksempler

Skrivning af en takkebrev efter en jobsamtale er altid en god idé. Faktisk nogle arbejdsgivere tænke mindre af de adspurgte, der undlader at følge op omgående. Det er hurtigt og let at følge op efter en samtale med en e-mail, note eller formelt brev. At tage sig tid til at gøre det, vil hjælpe du forlader dit interviewer med et stort indtryk.

Hvorfor Send en takkebrev efter en samtale

Hvorfor tak breve vigtigt? Den første grund til at sende en tak brev er, at det er bare plain, gode manerer. Men der er også en selvtilstrækkelig formål: et takkebrev er din mulighed for at få dit navn foran folk en sidste gang og efterlade et positivt indtryk.

Hvis du bliver interviewet interviewet eller gå gennem jobbet ansøgningsprocessen, tak breve gør det muligt at sælge dig selv som kandidat. Du kan referere til særlige tilfælde, som måske er kommet op i et interview. Brug din takkebrev til at fremhæve de måder dine evner og erfaring er et godt match til stillingen. Også, hvis der er noget du har glemt at nævne under interviewet, dette er en stor mulighed for at bringe det op.

Tak noter i andre karriere-relaterede situationer – såsom en takkebrev til en chef for at hjælpe dig ud eller til en tidligere kollega til at lave en netværksforbindelse – giver dig mulighed for at styrke, at du sætter pris på personens nyttige gestus.

Interview takkebrev Sample

Dette er et eksempel interview takkebrev.

Barry Allen
718 Pilgrim Court
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

September 10, 2018

Ms Caitlin Sne
Vice President, Marketing
Acme Corporation
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Kære Ms Sne:

Jeg vil gerne takke dig, oprigtigt, for at tage sig tid til at interviewe mig i dag for sociale medier Specialist position, der har åbnet med Acme Corporation. Det var dejligt at møde dig og dit team, og jeg nød virkelig at lære om din nuværende marketing program og touring dit kontor.

Jeg var imponeret over den mulighed din næste Social Media Specialist bliver nødt til at opbygge en stærk, rebranded tilstedeværelse for Acme Corporation på Facebook, Twitter, Instagram, og LinkedIn. Som vi diskuterede, omfatter min erfaring at oprette og administrere sociale medier egenskaber til både etablerede og nystartede organisationer. Mine succeser inkluderer opbygge et netværk af 5K Facebook tilhængere for JC Enterprises inden for tre måneder, ghostwriting LinkedIn stillinger til administrerende direktør for EU Industries, der tiltrak i gennemsnit over 350 ”aktier” hver, og hjælpe ejeren af ​​Jennys Bling at blive en stor influencer i hendes branche.

vide venligst, at selv om jeg har arbejdet som freelancer for de sidste fem år, er jeg ivrig efter at vende tilbage til en dynamisk, fuld tid marketingafdeling miljø. Jeg invigorated og inspireret af kollaborative teamwork, og ville finde det mest givende at hjælpe frem Acme Corporation mission af ”lagde grunden til en bæredygtig vækst industrien.”

Hvis jeg kan give yderligere oplysninger til at hjælpe dig med din beslutningsproces, så lad mig det vide. Jeg ser frem til at høre fra dig snart!

Med venlig hilsen

Underskrift [papirkopi brev]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *