Sådan Nævn en henvisning i dit følgebrev

Posted on

Sådan Nævn en henvisning i dit følgebrev

Hvis du kender nogen i en virksomhed eller en person med en stærk forbindelse til et selskab, kan det være nyttigt at nævne dem i dit følgebrev, når du søger job. At have en henvisning kan hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden, når du er jobsøgning.

Nævne, at du er henvist af en person er som at få en beskæftigelse henvises i forvejen. Ansættelse ledere og personalekonsulenter vil sandsynligvis tage et nærmere kig på kandidater med hvem de deler en gensidig kontakt, og med god grund: undersøgelser har vist, at leje gennem medarbejdernes henvisninger resultater i hurtigere, billigere, mere effektiv leje end at lægge jobsites.

Henvisning hyrer også en tendens til at komme op i fart hurtigere, passer i bedre, og opholdet i virksomheden længere.

Tip: nævne din henvisning og delte forbindelse i dit følgebrev kan gøre forskellen i at hjælpe din ansøgning blive bemærket af potentielle arbejdsgivere.

Det giver også den ansættende leder nogle sammenhæng for dit arbejde baggrund og giver yderligere oplysninger om dig.

Hvad er en henvisning Cover Letter?

En henvisning følgebrev nævner en gensidig forbindelse, når man søger job. Du kan blive henvist af en kollega, en ven, en medarbejder i den virksomhed, du er interesseret i, en klient eller leverandør, eller endda din college karriere kontor.

Fordelene ved at blive omtalt

Henviste kandidater er en førende kilde til nye medarbejdere, og mange arbejdsgivere søger aktivt henvisninger ved ansættelse af ledige stillinger. 3 Selv om en virksomhed ikke har en formel medarbejder henvisning program, er henvisninger typisk budt velkommen som en måde at fremskynde leje proces og sikre stærke kandidater til ledige stillinger.

At have en henvisning navn til omtale i dit følgebrev hjælper leje manager forstå den delte forbindelse, du har med dem eller deres arbejdsgiver. En henvisning hjælper også relatere din oplevelse til den åbne position og, afhængigt af hvordan du kender den forelæggende part, kan give et indblik i, hvor godt du kan passe ind på virksomheden.

Din følgebrev giver også en mulighed for at kort fremhæve din uddannelse, færdigheder og kvalifikationer til jobbet. Ud over at nævne din henvisning, har du mulighed for at tilføje et par konkrete eksempler på, hvorfor du er den bedste kandidat til stillingen og deler andre detaljer ikke er medtaget på dit cv.

Hvem at bede om en henvisning

Der er mange forskellige måder at blive nævnt til et job. En forbindelse på en virksomhed kan undersøge, om du har en interesse i at udforske nye muligheder. Du kan opleve, at du har forbindelse med en medarbejder på LinkedIn. Før du søger job, tage et kig for at se, hvem du kender på organisationen.

Bemærk: Den indbringelsen behøver ikke at være en forretning forbindelse. Du kan spørge nogen du kender i virksomheden, eller som har en kontakt i virksomheden, hvis de ville anbefale dig til et job.

Vær sikker på at tjekke med den enkelte på forhånd og spørge, om de er villige til at give dig en henvisning . Selv hvis du er sikker på, de ville stå inde for dig, hvilket giver en potentiel henvisning til heads-up sikrer, at de vil være klar og i stand til at tilbyde den bedst mulige anbefaling på grund af de jobkrav.

Du kan sende et brev eller e-mail beder om en henvisning , som giver personen tid og mulighed for at tænke igennem, hvad de kan gøre for dig, og hvordan vi kommer videre. Beder skriftligt giver også din forbindelse en ud, hvis de ikke er komfortable henvise dig.

Sådan Nævn en henvisning

  • Nævn hvem hentyder dig. Når du bruger en  henvisning i dit følgebrev , nævner dem i første afsnit. Medtag den enkelte ved navn og beskrive din forbindelse med dem.
  • Forklar, hvordan du kender personen. Giv en kort redegørelse for, hvordan du kender personen, og forklare, hvordan de kom til at være bekendt med dit arbejde kvalifikationer og kompetencer.
  • Beskriv, hvorfor de anbefaler dig. Hvis personen anbefales, at du ansøger om denne særlige position, benytte lejligheden til at nævne, hvorfor de støtter dig. Hvilke specifikke kvaliteter af jeres gjort dem tror, at du ville være et godt match for virksomheden og til jobbet? Hvad har du at tilbyde virksomheden?

Her er et eksempel på en indledende afsnit at nævne, at kandidaten er blevet henvist af en kollega:

Prøve: Min kollega Amy Smith anbefalede, at jeg kontakt dig direkte om salgsrepræsentant position på ABC, har Inc. Amy og jeg har arbejdet tæt sammen i branchen i mange år, og hun troede, at selskabet ville være et godt match for min stil og erfaring i salget. Hun påpegede, at som en vellykket, prisvindende sælger, ville jeg være et udmærket supplement til holdet på ABC, Inc.

Tips til at skrive en henvisning følgebrev

Navn-slipper ikke kommer nemt til nogle mennesker, især hvis du allerede er kæmper med, hvordan man skriver om dine bedrifter og sælge dig selv til en leje manager. Selvom det kan være en udfordring, der refereres til et job kan give dig et løft i forhold til konkurrencen. I det mindste bør det hjælpe dig i betragtning til en samtale. I bedste fald kan det give dig en fod i døren, der kan føre til et jobtilbud.

Eksempler anmeldelse. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal skrive, det hjælper at se på eksempler på følgebreve, selvom du ønsker at skræddersy dit brev, så det passer til dine specifikke personlige og faglige forhold.

Nævn henvisningen forhånd. Husk at inkludere en kort omtale af din henvisning og anbefaling højre væk i dit følgebrev. Denne strategi sætter henvisning på forsiden af læserens sind, hvilket giver dem kontekst for de oplysninger, der følger.

Få det bedste første indtryk. Udvid på dine styrker og hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet. Din følgebrev tilbyder en chance for at gøre en stærk første indtryk, da det er sandsynligt, den første ting, en leje manager ser, måske endda før dit cv.

Del dine bedrifter. Nævn korte eksempler på dine succeser på arbejdspladsen for at bevise, at du er den mest kvalificerede person til jobbet.

Korrektur forsigtigt Deres brev. Som med alle forretningsområder korrespondance, skal du sørge for, at du læser korrektur dit følgebrev for korrekt stavning og grammatik, og kontrollere, at oplysningerne kampe på tværs af alle de dokumenter, du sender.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *