Hogyan Említés Ajánlói in Your Cover Letter

Posted on

Hogyan Említés Ajánlói in Your Cover Letter

Ha ismersz valakit, egy cég, vagy valaki egy erős kapcsolatot a cég, akkor hasznos lehet megemlíteni azokat a motivációs levelet, ha egy állásra. Miután egy áttétel segítségével kitűnjön a tömegből, ha éppen állást keres.

Megemlíteni, hogy te említett valaki, mint a szerzés egy foglalkoztatási referencia előre. Bérbeadása vezetők és toborzók valószínűleg, hogy egy közelebbi pillantást jelölteket, akikkel kölcsönös kapcsolatot, és jó okkal: tanulmányok kimutatták, hogy a bérleti díját a munkavállaló áttétel eredményez gyorsabb, olcsóbb, hatékonyabb, bérbeadását, mint támaszkodó munkát oldalakon.

Referral bérlő is hajlamosak, hogy akár sebesség gyorsabban, jobban kihasználja, és marad a vállalat hosszabb.

Tipp: említése az ajánló és a megosztott kapcsolatot a kísérőlevelet, hogy a különbség abban az alkalmazásban kap észre a leendő munkáltatók.

Azt is ad a bérleti vezetője néhány összefüggésben van a munka hátterét és további információt nyújt magáról.

Mi a Referral Cover Letter?

A referral kísérőlevél említ egy kölcsönös kapcsolat, ha jelentkezünk egy munkára. Lehet hivatkozni egy kolléga, egy barát, egy alkalmazott a cég maga érdekelt, az ügyfél vagy az eladó, vagy akár a főiskolai karrier iroda.

Az előnyei utalják

Említett jelöltek vezető forrása az új bérlő, és sok munkáltató aktívan áttételek felvételekor nyitott pozíciókra. 3. Még ha egy cég nem rendelkezik hivatalos alkalmazotti ajánlási program, áttételek általában üdvözölték, mint egy módja annak, hogy felgyorsítsa a felvételi folyamatot, és biztosítsa az erős jelöltek munkahelyek.

Miután egy áttétel nevét említik a kísérőlevelet segíti a bérleti vezetője érti a megosztott kapcsolat van velük, vagy a munkáltató. A felkérés is segít kapcsolódnak a tapasztalat, hogy a nyitott pozíció, és attól függően, hogy hogyan tudja az előterjesztő fél nyújthat némi betekintést, milyen jól is illik majd a társaság.

A kísérőlevél is lehetőséget nyújt, hogy összefoglalják az oktatás, a készségek és képesítések a munkát. Amellett, hogy idéző ​​Ön elé, akkor van esélye, hogy adjunk néhány konkrét példát arra, te vagy a legjobb jelölt a pozícióra, és ossza egyéb részleteket nem tartalmazza az önéletrajz.

Ki Ask áttétel

Sok különböző módon lehet hivatkozni a munkát. A kapcsolat egy cég lehet megvizsgálni, hogy van egy érdeklődés az újabb lehetőségeket. Előfordulhat, hogy csatlakozik egy munkavállaló a LinkedIn. Mielőtt az állásra, nézd, hogy ki tudja a szervezet.

Megjegyzés: Az áttétel nem kell, hogy az üzleti kapcsolat. Ön kérheti bárki, aki tudja a cég, vagy aki a kapcsolatot a cég, ha azt ajánljuk, hogy a munkát.

Ügyeljünk arra, hogy az egyes előre kérni, ha azok hajlandóak adni egy áttétel . Még ha bizonyos ők ‘jótáll, mert így egy esetleges felkérés a heads-up biztosítja, hogy lesz kész és képes a lehető legjobb ajánlás, mivel a szakmai követelményeknek.

Küldhetsz egy levelet vagy e-mailt egy áttétel , amely a személy az idő és a lehetőség, hogy gondolja át, mit tehet érted, és hogyan kell eljárni. Kérés írásban is ad a kapcsolatot, egy ki, ha azok nem kényelmes hivatkozva Önnek.

Hogyan Említés Ajánlói

  • Oldalon, aki utalva Önnek. Ha olyan  felkérés a kísérőlevelet , említi meg őket az első bekezdésben. Tartalmazza az egyén nevét és írja le a velük kapcsolatban is.
  • Magyarázza el, hogyan tudja az ember. Adj egy rövid beszámoló arról, hogyan tudja az ember, és hogyan jöttek, hogy ismeri a munkát képesítések és készségek.
  • Írja le, hogy miért ajánlják Önnek. Ha az a személy, javasoljuk, hogy alkalmazni ezt a helyzetet, hogy a lehetőséget is beszélve, hogy miért vannak támogató Önnek. Milyen konkrét tulajdonságait tiéd tette őket úgy gondolja, hogy ha lenne egy jó alkalmas a cég és a munka? Mit tud ajánlani a vállalat?

Íme egy példa egy bevezető bekezdés megemlíteni, hogy a jelölt már előterjesztett egy kolléga:

Minta: Kollégám Amy Smith azt javasolta, hogy Önnel a kapcsolatot közvetlenül a kereskedelmi képviselő álláspontja ABC, Inc. Amy és én pedig szorosan az iparág évek óta, és úgy vélte, a cég jó lenne alkalmas az én stílusom és a tapasztalatok az értékesítés. Emlékeztetett arra, hogy a sikeres, díjnyertes üzletkötő, lennék egy kiváló mellett a csapat ABC, Inc.

Tippek a Ajánlói Cover Letter

Név csepegtetés nem jön könnyen a néhány ember, különösen, ha már birkózik, hogyan kell írni a teljesítményekre és eladni magát egy bérleti vezetője. Annak ellenére, hogy lehet egy kihívás, hogy a továbbiakban a munkát adhat egy lökést a verseny. Legalábbis, ez segíthet kap tekinthető egy interjúra. A legjobb, hogy képes megadni a lábát az ajtón, hogy vezethet egy állásajánlatot.

Vélemény példákat. Ha nem tudja, mit ír, segít, hogy néhány példát kísérőlevél, bár akkor szeretné testre a levelet, hogy illeszkedjen a konkrét személyes és szakmai körülményeket.

Meg kell adni az ajánló előre. Ne feledje a rövid említést a beterjesztés és ajánlás rögtön a kísérőlevelet. Ez a stratégia teszi az áttételt elején az olvasó fejében, így számukra az összefüggésben az alábbi információkat.

Hogy a legjobb első benyomást. Nagyítás az erősségek és miért te vagy a legjobb jelölt a feladatra. A kísérőlevél lehetőséget kínál arra, hogy egy első benyomás, mert valószínűleg az első dolog, amit egy bérleti vezetője látja, talán még mielőtt az önéletrajzát.

Ossza meg teljesítményekre. Említés rövid példát a sikerek a munkahelyen bizonyítani, hogy te vagy a legalkalmasabb személy erre a feladatra.

Óvatosan lektorált a levelet. Mint minden üzleti levelezés, győződjön meg róla, hogy a lektorált a kísérőlevél helyes helyesírási és nyelvtani, és ellenőrizze, hogy az információ mérkőzések valamennyi dokumentumot elküldi.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *