Általános Köszönjük levél minták és írása tippek

Posted on

Általános Köszönjük levél minták és írása tippek

Köszönöm levelek, kegyesen és őszintén írt, elengedhetetlen az üzleti világban. Függetlenül attól, hogy egykori főnöke van feltéve a referencia, az üzleti kapcsolati javasolta, hogy a munkáltató, egy kolléga segített a projekt, illetve a potenciális új főnök nemrég interjút, hogy az olyan helyzetben, fontos, hogy az idő, hogy köszönöm mindenkinek, aki segít a karrier vagy az álláskeresés.

Köszönjük levelek egy nagyszerű módja annak, hogy kifejezze elismerését az emberek segítségére. Ugyanakkor ők is segíthet számos módon. A köszönöm levél segítségével fenntartani a kapcsolatot valakivel a hálózatban. Ez segíthet emlékeztetni a bérleti menedzser, miért van jól illeszkedik a helyzetben. Azt is mutatják, a felügyelő, hogy a szakmai és udvarias.

Győződjön meg róla, ismerem mind, mit mondjon a levelet, és azt is, hogy küldje el veszi, mint egy e-mail, levél, vagy a kártyát. Mondván, a helyes használatával a megfelelő formátumban fog hatni a címzettet, és hogy őt úgy érzik értékelik.

E-mail vs. Papír vs. notecard Köszönöm Yous

Hogy küldje el köszönöm írni sok tényezőtől függ. E-mail nagyjából a szokásos üzleti kommunikációs manapság. Ha egy azonnali nyomon követése elengedhetetlen – például, ha azt szeretnénk, hogy kifejezze háláját a lehetőséget, egy állásinterjú előtt a bérleti bizottság a határozat – az e-mail az út.

Nyomtatás köszönöm betűk formájában informális, kézzel írott feljegyzést vagy formális, gépelt levelet. Hogy a levelet kell mutatnia a megértést a vállalat és a személy, akkor megköszönöm. Ha tudja, hogy van ideje relé a hála levélben, írásos köszönöm azt mutatja, hogy amit tett egy újabb lépést, hogy mutassa elismerését.

Több hagyományos vállalatok szívesebben akár gépelt levél vagy egy kézzel írt jegyzetet. Azonban, ha azt szeretnénk, hogy valóban személyre szabott üzenetet köszönhetően (például ha megköszönöm egy munkatársat, akikkel együtt dolgozott, év), úgy egy kézzel írt kártyát.

Mit tartalmazzon egy Thank You Letter

Nem számít, hogy milyen formában használja, hogy küldje el köszönöm figyelmét, vannak bizonyos összetevőket minden esetben tartalmaznia kell.

Cím személy megfelelően. Elején a levelet, foglalkozzon a személy a megfelelő megszólítás, mint például a „Dear Mr. Lastname.” Vagy „Kedves Firstname.” Ha tudod, hogy az a személy is, használja a személy neve. Ellenkező esetben foglalkozni vele, mint Mr., Ms. vagy más megfelelő címet.

Köszönd meg. Get hogy a pont a jegyzet gyorsan. Mondjuk a „köszönöm”, az első két mondatban, így az ember tudja, hogy miért írunk. Ha küld egy e-mailt, tartalmazzák a „Thank You” a tárgy is.

Adj (egyes) sajátosságait. Győződjön meg róla, adja meg, hogy mit mondanak köszönöm. Menj be egy kicsit részletesebben, hogy az a személy megérti, hogy pontosan mit értékelni. Például, ha azt mondod, köszönöm, hogy valaki, aki adta neked munkát tanácsadás, elmagyarázni, hogy pontosan mit találtak a leghasznosabb. Ha azt mondod, köszönöm, miután egy állásinterjún, emlékezteti az a személy egy adott pillanatban az interjú (vagy emlékeztetni rá, hogy miért van egy jól illeszkedett a munkát). Egy kicsit részletesebben mutatja az a személy, amit igazán értékelni, és miért.

Mondjuk még egyszer köszönöm. Aláírása előtt le, ismételten elismerését.

Kijelentkezés. Használjon megfelelő zárás, mint a „legjobb”, vagy „Tisztelettel”. Ezután a végén az aláírást (kézzel írt és gépelt, ha ez egy levél, kézzel írott, ha ez a kártya, és a tipizált, ha egy e-mail).

Tippek írása Köszönjük Letter

Küldje el a lehető leghamarabb. Írása és küldése a jegyzet a lehető leghamarabb. Ne késlekedjen a elküldené köszönhetően, különösen azután, hogy egy állásinterjún. Nem küld köszönöm levél után egy interjúban árthat esélyét bérelt.

Légy pozitív, de őszinte. Kifejezni a háláját, de ne ess túlzásba. Az emberek meg tudja mondani, ha egy köszönöm megjegyzés nem őszinte. Például, ha egy munkáltató megköszönöm után lemondott a munkát, akkor kifejezetten a hála, és összpontosítani, hogy mit szerettem ott dolgozni. Azonban, nem hazudnak, és azt mondják, hogy szeretsz mindent, ha nem igazán. Fókuszban a pozitív, de nem hazugság.

Személyre minden levelet. Személyre minden köszönöm írni küld. Például ha elküldi köszönöm megjegyzi, hogy mindenkinek, akinek interjút a munkát, adj valamit, hogy minden megjegyzés az adott beszélgetés minden egyes ember. Ne egyszerűen másolja be ugyanazt az üzenetet minden egyes ember – ez jön át, mint őszinte.

Legyen rövid. Köszönöm jegyzetek rövidnek kell lennie. Tartsa a megjegyzés nem hosszabb, mint egy pár tömör bekezdések.

Szerkesztése, szerkesztés, szerkesztés. A köszönöm figyelmét a munkahelyi kell professzionális. Ez azt jelenti, meg kell jól megírt és hibamentes. Lektorált Ön levelében óvatosan elküldés előtt.

Minta Általános Köszönjük Letter

Ez egy példa egy általános köszönöm írni.

Jason Jones
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jason.jones@email.com

Szeptember 1, 2018

Cedric Lee
Account Manager
Acme bérbeadás
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kedves Mr. Lee:

Remélem jól vagytok. Csak azt akartam mondani, hogy köszönöm szépen, hogy írt nekem egy levelet a hivatkozás a munkát Acme Retail.

Nagyra értékelem, hogy időt, hogy a levelet. Boldog vagyok, hogy be, hogy van egy második interjú a cég a jövő héten! Azt tudatja Önnel, hogyan megy ez.

Ismét köszönöm szépen. Nagyra értékeljük, hogy segít az én álláskeresésben.

Üdvözlettel,

Jason Jones [kezű aláírás]

Jason Jones

Mailben Köszönöm levél minta

Amikor e-mailt küld levelet, szemben a hagyományos postán egy, nincs szükség arra, hogy a feladó címét, vagy a cím elején az üzenetet. Mindössze annyit meg elérhetőségét az aláírást.

Tárgy: Köszönöm!

Kedves Ms. Lee,

Szeretném megköszönni, hogy a felbecsülhetetlen értékű támogatást, feltéve, hogy munkám során legutóbbi karrier keresés.

Amikor elkezdtem ezt a keresést, én nagyon kevés ötlet, hogyan kezdjen hozzá – vagy különösen, hogyan kell a hálózati hogy felfedezzék az új munkalehetőségek. A tájékoztatást és tanácsot adtál (és különösen a névjegyzékben te velem megosztott) az összes különbség abban, hogy összpontosítson a munkám keresést.

Örülök, hogy jelentse, hogy az imént elfogadott új helyzetben ACME Auto! Ismét köszönöm szépen. Nagyra értékelem a nagylelkűségét.

Tisztelettel,

Terry Lau
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
terry.lau@email.com

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *