Minden, amit tudnod kell, hogy lemond a Job

Posted on

Hogyan lépjen ki a munkát - Minden, amit tudnod kell, hogy lemond a Job


A leszokás nem mindig könnyű, még ha utálod a munkád vagy a főnök, vagy nem tud várni, hogy egy új helyzetbe. Akkor is, ha arról, hogy kirúgták, nehéz lehet lemondani tapintatosan. Ha gondolkodik így a munkát, itt van néhány fontos pontot, hogy gondolja át, mielőtt bekapcsolja a lemondását.

Először is, győződjön meg róla, hogy valóban akar lépni. Van néhány figyelmeztető jelek, hogy itt az ideje, hogy menjen, beleértve a csökkent termelékenység, a fizikai panaszok, és a megállapítás beszélgetés otthon domináló munkával kapcsolatos kérdéseket. (Megjegyzendő, hogy ha akarja tartani ezeket a kérdéseket, hogy magát a következő állásinterjún. A felvételi menedzser nem kell tudni, mennyire utálod a régi munkád -, hogy mennyire lelkesek vagytok az új feladatról előtted.)

Még ha minden oka a világon, hogy lemond, hogy nem lenne jó ötlet, hogy lépjen ki a munkát azonnal. Győződjön meg róla, hogy elhagyja a megfelelő okok miatt, hanem leszokás, mert te egy rossz hét, és úgy tűnik, mintha nem fog jobban egyhamar.

Miután meggyőződött arról, hogy ki akar lépni, kezelni a lemondását olyan gondosan, mint amit kezelni bármilyen más üzleti vállalkozás. Ez mindig bölcs, hogy nem égnek hidak. Soha nem tudhatod, mikor lesz szüksége a múlt munkaadók egy hivatkozást.

Tekintse kilépés Előnyök és hátrányok

Mielőtt a döntést, hogy kilép, teljesen biztos, hogy ez a helyes döntés. Nem tudom, meddig fog tartani a munkáltató lépni, és töltse ki a helyzetben, ha meggondolja magát.

Ha még mindig a kerítésen a következő pozícióra van véve figyelembe, kérdezze meg, hogy kiad egy nap az irodában „árnyék” a személyzet. Lehet erősíteni a döntést, hogy a pozíció vagy segít eldönteni, ha nem szeretné, hogy az új munka után.

Mérjük meg a Beállítások

Van másik állásajánlatot? Ha igen, mérlegelni előnyeit és hátrányait, az új helyzetben, szemben a jelenlegi helyzetben. Tekintsük a munkahelyi környezet, a rugalmasság, a fizetést, és előnyök mellett a munkaköri feladatai. Hogyan lehetőségekről előre? Ha az új munkahely jön ki előttünk minden számít, és úgy érzi, meg arról, hogy ez a megfelelő változás, hogy, ne habozzon.

Figyelmeztetés : Ha nincs másik helyzetben sorakoznak, úgy az alapokat, mielőtt kilép. Időbe fog telni, körülbelül 3-6 hónapos, néha hosszabb, hogy új munkát találni. Kivéve, ha kilép a jó ügy érdekében, akkor nem jogosult munkanélküli ellátásra.

Van elegendő megtakarítást vagy egyéb jövedelem kezelni anyagilag? Még ha a foglalkoztatási helyzet nem a legjobb, akkor érdemes megfontolni, lógott a munka van, csakúgy, mint a fizetést, és elkezdi az álláskeresést, mielőtt lemond. Hogy a régi mondás, hogy „könnyebb munkát találni, ha van egy feladat” nem állja meg a helyét.

Megfelelő időben értesítenie

Ha a munkaszerződés, amely kimondja, hogy mennyi értesítést meg kell adni, betartsa azt. Egyébként ez helyénvaló-hez két héttel értesítést.

Azonban egyes esetekben előfordulhat, hogy úgy érzi, hogy nem tudja, hogy marad még egy pár hétig. Amikor ez történik, ezért fontos, hogy viselkedjék szakmailag minden más módon – küldjön egy hivatalos levelet lemondását, felajánlotta, hogy segít, hogy a legjobb a képességeit, és a dolgok pozitív, amíg nem megy.

Ön nem köteles maradni

Ha a munkáltató kéri, hogy maradni, mint két hét múlva (vagy az időtartamot a szerződés), akkor nem köteles maradni. Az új munkáltató várja Önöket kezdeni a tervek szerint, és egy időben. Mit tehet, hogy felajánlotta, hogy segít a korábbi munkáltatója, ha szükséges, munkaidő után, e-mailben vagy telefonon.

Hogyan lehet leszokni a Gracefully

A formális módon, hogy lemond, hogy írjon egy levelet lemondását, és közölje, felügyelő személy, hogy elmész. Azonban a körülményektől függően előfordulhat, hogy kilép a telefonon keresztül, vagy a kilépéshez e-mailben.

Írj egy levelet lemondását

Függetlenül attól, hogy lemond, levelet lemondását levelet. A felmondólevél segít fenntartani a pozitív kapcsolatot a régi munkáltató, míg megnyitva az utat, hogy lépni. Soha nem tudhatod, mikor lesz szüksége, hogy a régi munkáltató, hogy kapsz egy referencia, így van értelme, hogy az idő, hogy írjon egy fényes és szakmai lemondását levelet.

Mit kell mondani, hogy a főnök

Ne mondd, sokkal többet, mint hogy elhagyja. Hangsúlyozzák a pozitív és beszélni, hogy a cég részesült, de azt is megemlítik, hogy ideje továbblépni. Felajánlotta, hogy segít az átmenet során és utána.

Ne legyen negatív. Nincs értelme -, hogy elmész, és el szeretné hagyni jóban. Függetlenül attól, hogy miért lépjen ki a munkát, biztos, hogy azt mondják, hogy a megfelelő dolgokat a lemondását levélben:-hez egy rövid magyarázatot, miért hagyja, köszönöm nekik a lehetőséget, és hagyd, hogy tudják, mikor az utolsó nap lesz. Továbbá, nem a legjobb, hogy ne tegye a lábát a szájába. Légy résen, valamint, hogy kezelni egy kilépési interjúban.

Kérjen Reference

Mielőtt elmész, kérjen egy ajánlólevelet a kezelői. Az idő múlásával és az emberek lépni, akkor könnyen elveszítheti a korábbi munkaadók. A levél a kezében vagy a LinkedIn ajánlása az interneten, akkor van dokumentáció hitelesítő adatait megosztani leendő munkáltatók.

Ne felejtsd el a részletek

Ismerje meg a munkavállalói juttatások és fizetés akkor jogosultak távozáskor. Érdeklődj gyűjtő kihasználatlan pihenés és a táppénz, és folyamatosan, beváltás, vagy borulás a 401 (k) vagy más nyugdíj-tervet.

Megjegyzés: Lehet kérni, hogy vegyenek részt egy exit interjú előtt az indulás. Tekintse minta exit interjú kérdés, hogy egy ötlet, amit meg kell adnia, közben a kilépési interjút. Mielõtt a lemondását, tekintse át a lemondás és kerülendő példák, és lemond a kecsesen, mint lehetséges.

Vissza Company Property

Vissza minden cég tulajdonát van – beleértve a kulcsokat, dokumentumok, számítógépek, telefonok, és bármi mást, ami nem a tiéd. A cég nem akarja üldözni, hogy vissza, és nem akarja, hogy tehető felelőssé, ha nem tért vissza időben.

Alsó vonal

Legyen benne, hogy tényleg ki akar lépni: Ne hagyja, miután egy rossz nap, vagy hét, és győződjön meg róla, sorakoznak egy másik munkát, vagy a biztonságos megtakarítást.

Adj Megfelelő Megjegyzés: Ha nem rendelkezik munkaszerződéssel, hogy mást mond, két héttel a szabvány.

Legyen Professional: Írj egy levelet lemondását, és hagyja, hogy a legjobb feltételek lehetséges.

Ne adjon Túl sok információ: Nem kell olyan nagy részletességgel arról, hogy miért lemondó.

Tie Up Loose Ends: Ajánlatkérés referencia megtudni előnyeit és szerzett időt, és vissza bármely cég tulajdonát.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *