A Előnye és hátránya a kormánynak dolgozik

Posted on

A Előnye és hátránya a kormánynak dolgozik

Ha belegondolsz, a kormány, mi eszedbe jut? Sok, a képek, az elnök az Egyesült Államok, Capitol Hill, és a Lincoln Memorial jöhet szóba. Ezek kitörölhetetlen képek az amerikai kormány, de nem teljesen képviseli a napról-nap funkcióit, hogy az üzleti az emberek el is készül. A tipikus kormány alkalmazottja, még közös képet lenne a szekrényen belül, a hátán egy szemeteskocsi, vagy a megyei börtönben.

Egyes munkahelyek adnak arra, hogy a kormányzati munka: rendőrök, tűzoltók, szociális munkások, és hasonlók. Mások, mint például a könyvelők, számítógép-programozók, és a humán erőforrás szakemberek, léteznek a magán- és az állami szektor. Szóval, hogyan válassza ki, hogy a munka a magán- vagy az állami szektorban? Mint minden döntés, vannak pozitív és negatív vizsgálni.

a profik

A legjobb tulajdonságait a kormány munka tartalmazza:

  • Stabilitás: Ellentétben a magánszektor ahol a vállalatok megy ki az üzletből, a kormány soha nem megy ki az üzletből. Ügynökségek vagy irodák lezárhatja vagy Morph új formában, de mindig lesznek állami munkahelyek. Az alkalmazottak mindig szükség lesz, hogy befejezze a feladatot csak a kormány csinál, és további alkalmazottak mindig szükség lesz, hogy támogassa őket.
  • Rugalmasság: A túlnyomó többsége pozíciók, a dolgozók könnyen fenntartani az egészséges munka-magánélet egyensúly. Továbbá, a távmunka és az alternatív munkarend gyakoriak a kormányzati szervek. A munkahelyek, amelyek megkövetelik az alkalmazottak, hogy végezzen az üzlet nagy részét az irodán kívül, kormányzati szervezetek elkezdték nyújtó eszközöket, amelyek megkönnyítik a mobil munkaerő.
  • Előnyök: kormány előnyeit szinte mindig meghaladja a magánszektor előnyöket csomagokat. Az alkalmazottak gyakran kiváló egészségügyi tervek alacsonyabb költségek és a kedvező nyugdíjazási terveket. Az elhúzódó recesszió, a kormány és a magánszektor juttatási csomagok mind rosszabb lesz. Mégis, a kormányzati előnyök továbbra is jobb.
  • Munkaidő-kedvezmény: szabadság ideje elhatárolások nagyvonalú, és a vezetők hajlamosak megengedő jóváhagyó nyaralás ideje. Szövetségi ünnepek figyelhető meg. Állami és önkormányzati időnként vannak további napokon.

a hátránya

A legrosszabb aspektusait a kormány munka tartalmazza:

  • Lassú bérnövekedés: költség-megélhetési kiigazítások engedélyezett állami alkalmazottak ritkán lépést tartani az inflációt, és érdem emelések kapnak csak egy kis százaléka a legjobbak. Nagy béremelések, az állami alkalmazottak versenghet a betöltetlen pozíciók magasabb fizetést. Tartani ugyanazt a munkát ugyanazon szervezet nem lehetséges, ha meg szeretné szerezni az egyik legmagasabb fizetést.
  • Sapkás jövedelemszerzési lehetőségek: kormány vezetők fizetik jóval kevesebb, mint a magánszektorbeli társaik. Ahhoz, hogy elérje a nagy paydays, magas szintű állami alkalmazottak ugrani a magánszektorban.
  • Az alacsony szintű szabályozás: Bürokrácia nemcsak meghiúsítja állampolgárok. Ez szintén csapás az állami alkalmazottak, akik szeretnék a dolgokat tenni gyorsan. Várják minden nagyobb és számos kisebb döntések átmenni valamiféle formális jóváhagyási folyamat.

Nem számít, mit szeretne csinálni, valószínű, hogy meg tudod csinálni a kormány. Csak azt kell, hogy megbizonyosodjon arról, ha hajlandó beletörődik a negatívumok cserébe a pozitívak.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *