Mennyibe kerül, hogy modell lesz?

Posted on

Mennyibe kerül, hogy modell lesz?

Az egyik terület, amely létrehozza a leginkább zavart az új modellek az a terület, díjak, költségek, és az indítási költségeit. Van egy csomó hype és félretájékoztatás környező modellezés költségek és milyen modellt kell és nem fizet, mint ők kezdik el. Ez téves különösen elterjedt modellezési fórumok és más online források. Az új modellek is kap megzavarodott, hogy a pont, hogy feladja, és soha nem folytató álmaik. Ne hagyd, hogy ez történjen veled.

Amikor először kezdődik az utazás, hogy modell lesz, akkor tényleg csak akkor kell két egyszerű dolgot: pillanatfelvételek és az expozíciót. Megszerzése azokat a dolgokat, nem kell drága, és egy kis know-how, akkor is lesz olcsó.

alapvető pillanatfelvételek

Az első lépés a modellezés utazás kell venni néhány alapvető pillanatfelvételek. Ezek a képek is rendkívül egyszerű, és lehet venni egy barát vagy családtag. Azt akarja, hogy viselni egyszerű ruhát, és nagyon kevés smink ezekben pillanatfelvételek.

Get expozíció modellezése minőségben és cserkészek

Miután a pillanatfelvételek, meg kell, hogy azok a pillanatképek látott annyi ügynökök és felderítők lehetséges. Hogy az expozíció segít abban, hogy aláírt egy modell ügynökség, az első nagy cél minden törekvő modell szerint. Számos stratégia kezelésére ezt a lépést, és mindegyik a előnyeiről és hátrányairól.

Ki lehet nyomtatni a fényképeket és fizikailag mail őket a hivatalok, de ez lenne a leglassabb és legdrágább módon megközelíteni ezt a lépést. E-mailben is a pillanatképek minden ügynökségre. Bár az e-mail egy ingyenes alternatíva a kifizető postaköltség, ez nem mindig olyan hatásos-e-mailt nagyobb valószínűséggel lehet figyelmen kívül hagyni, vagy véletlenül kimaradt, mint a fizikai csomag eljusson egy iroda. Végül küldhet a fényképeit modell kereső honlapok, ha tudomást szerez az ügynöki vagy felderítők, akik aktívan keresik modellek.

Ha van pillanatfelvételek és stratégiát elnyerni expozíció, hogy elég sokat! Ha elég erőfeszítést és egy kis szerencse, ez a két dolog lesz a lábad az ajtón a modellezés világon.

Ha egy ügynökség Wants To You Bejelentkezés

Míg keresőképesség ügynökség figyelmét okot minden új modell ünnepelni, csak kezdetét a modell karrierje. Ha egy ügynökség kifejezte érdeklődését a képviselő van, akkor valószínűleg kap egy egész sor új feladatok-sok, ami pénzbe kerül. Lehet, hogy azt mondták, hogy meg kell felvenni a fotós, sminkes, stylist vagy. Lehet kérni, hogy nyomatokat, hozzon létre összetett kártyák, küldje el a képeket a hivatal honlapján, és így tovább. Egyes ügynökségek még mondani, hogy meg kell venni modellezés osztályok az iskolákban tanítanak ilyen jellegű képességeit.

Ez az az idő, hogy Ön is a levegőt, és kitalálni, hogy a legjobb utat az Ön számára.

Sok új modellek hallottam „ha meg kell fizetni semmit, hogy ez egy átverés”, vagy „ha egy ügynökség szeret téged, akkor fizetni mindent.” Ez azonban nem mindig ez a helyzet, és a kérdés költségek soha nem a vágott és száraz, mint az emberek szeretnék gondolni. Nem szabad feladni a saját vagy egy ügynökség, ha a téma a költségek jön létre, de nem kell, hogy alaposan átgondolja, mit te is kérte, hogy ne, és ami a legjobb a karrierje.

Néhány dolgot kell szem előtt tartani a következő:

  • Mi a jó hírnevét a hivatal? Az ügynökség ismert új modellek fejlesztésére, és rá foglaltságot? Vajon van kapcsolat a nagyobb ügynökségek nagyobb modellezés piacokon? Mi a terv, hogy hogyan piacon van?
  • Ha szüksége van új fotókat, kérje a hivatal egy listát a különböző fotósok fognak ajánlani. Ha ők ragaszkodnak ahhoz, hogy használja a házon belüli fotós, vigyázz. Hogy lehet egy figyelmeztető jel, hogy többet keresnek, értékesítési fotózások, mint azok szerzés foglalásokat. Egy ügynökség ne szerezzen bevétel a fotózások.
  • Az ügynökség egy részét modellezés iskolában? Modellezése osztályok előnyös lehet néhány modell, de azokat nem lehet követelmény, hogy kap aláírt egy ügynökség.
  • Ön egy nagy piac, mint New York, Los Angeles, Milánó vagy Párizs? Vagy van egy kisebb, helyi piacon? A legtöbb modell nem indul meg a felső nagy New York-i vagy párizsi ügynökségek. Inkább tanulni az üzleti, fejlesszék megjelenés, és építik a könyvek a kisebb piaci szervek. Míg egy nagy iroda New Yorkban is kínálnak, hogy előre a költségek, irodák, kisebb piacok kevésbé valószínű, hogy a finanszírozási forrásokat az új modellek. Mégis, ha a lehetőséget, hogy a munka egy ügynökség egy kisebb piacon, nem adja fel. Kis piac ügynökségek értékesnek a karrierjét.

Ügynökségek Advance költségek, de soha pénzügyek

Ha be van jelentkezve, hogy egy ügynökség, akkor tekinthető önálló vállalkozó. Ön nem alkalmazottja az ügynökség. A szolgáltatások, mint a modell által megbízott ügynökség. Lényegében, ha egyéni vállalkozó a saját üzletét. Ezért minden felmerült költségek lesz a felelősség. Azt mondta, hogy vannak olyan esetek, amikor egy ügynökség hajlandó előre néhány ilyen költségek a kezdéshez. Amint elkezd foglalás munkahelyek, a hivatal levonja, amit a nekik járó fiókból.

Még ha el is indul a munka és a könyv rengeteg munkahelyet, akkor a jelenlegi költségeit újszerű fotózások, nyomatok a könyv, futárok, iroda honlapja díjat, az ügynöki jutalék, utazási költségek, a hosszú távú telefonköltség, stb Ezek a költségek nem egyedülálló az új modellek, még létre szupermodellek hasonló költségek időről időre. Ezek azonban (remélhetőleg) nem lehet kisebb költségek a jövedelemhez képest kapsz. Továbbá ne feledjük, hogy minden üzleti költségek lesznek az adóból levonható.

Minden modell és minden Agency különbözik

Mikor jön a modellezés indítási díjak és költségek, fontos szem előtt tartani, hogy minden modell és minden iroda más. Ha megkérdezik, 100 sikeres modellek hogyan elindult, azt valószínűleg kap 100 különböző történeteket. Vannak olyanok is voltak bizonyos előnyei, hogy nem tud személyesen lemásolni, de többségük valószínűleg nem. A legtöbb modell nagyon keményen dolgozott, hogy hol vannak, és összevetjük a munkaerkölcs, akkor oda is.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *