Hol kell elindítani, mint egy szabadúszó író

Posted on

Hol kell elindítani, mint egy szabadúszó író

Az írás egy sokoldalú szakma, és szabadúszó lett lehet jövedelmező módon egy profi író pénzt keresni otthonról. Azonban a kezdők kell időt arra, hogy tapasztalatokat szerezzenek, és építik a márka. Ha csak most kezdik el, mint szabadúszó író, azonosítja a szakterületek és készülhetnek írásban mintákat, mielőtt elkezdi a keresést az ügyfelek és a munka.

Az alábbiakban néhány jó helyek a tehetséges író, hogy a gyakorlatban, épít bizonyos hitelességet, és felhalmozódnak a szervezetben a munka, hogy megmutassa az szelektívebb kiadók. Továbbá, ezek a piacok segítségével írók építeni a szociális média jelenlét, amely nélkülözhetetlen a típusát alábbi amely segít építeni, fenntartani, és növekszik a sikeres szabadúszó írásban karrierjét hosszú távon.

Clickworker

Világszerte crowdsourcing cég Clickworker bérel független vállalkozók írásához munkák, valamint az adatbevitel, a fordítás, a kutatás és más mikro munkahelyeket. A cég fizet egy darabra alapon. Regisztráció és minősítő vizsgálatok szükségesek a munkavállalókat, az úgynevezett klikk dolgozók a vállalat, el tudja fogadni feladatok fizetés.

OneSpace.com

OneSpace ajánlatok mikro munkahelyek általában írásban, valamint részletes írásbeli feladatok a szabadúszók. Írók kell felelnie egy sor értékelések és építeni a hitelesség pontszám eléréséhez minden típusú munkát. A munka benyújtott, az író visszajelzést kap, és a fizetés a PayPal a következő nap munka után jóváhagyták.

Akkor látogasson el a OneSpace szabadúszó munkalehetőségek  , hogy megtudja, melyik feladatokat felkeltik érdeklődését.

HubPages

Hubpages számlák magát a „vezető online kiadói ökoszisztéma.” Írók regisztráljon, és műveiket a saját hub. Származó bevétel Adsense és érdekeltsége split HubPages.

Nincs jövedelem garancia. Inkább a bevétele függ a webhely képes vonzani a nézőket. Sikeres író hozzá friss tartalom a telek rendszeresen, és még pár hónap előtt kezdik látni a kifizetéseket.

Míg Hubpages talán több erőfeszítést, hogy jelentős pénzt, ez is az egyik legjobb hely, hogy írjon bármilyen tartalmat kedvedre. Soha nem lehet tudni, ki más az azonos érdekek, és meg lehet tanulni sokat generál hirdetési bevételek, munka kulcsszavak és hogyan írok termékek generálhat leányvállalat jövedelem.

Listverse

Listverse fizet írók $ 100 eredeti 1500-szóra mókás cikkek lista formájában. Írók választani a témákat és az ellátási linkeket megbízható forrásból a tény ellenőrzést.

Listverse néz ki a szokatlan listák, mint például a „10 Szokatlan Esküvői hagyományok a világ minden tájáról.” A fizetés a PayPal kizárólag.

TextBroker

Írók választani cikket témákat a mellékelt medence kérdések széles körét fedik kategóriában, beleértve a pénzügyi, technológiai, szépség, táplálkozás, a divat, és a kertészkedés.

Minden író fog benyújtani írásban mintát kell helyezni egy írásos csoport képzettségi szint, a visszacsatolás egy szerkesztő, hogy élesíteni tudásukat.

A sikeres befejezése a 10 cikket egy bizonyos szintet, akkor kérheti, hogy feljebb a következő, magasabb szintű fizető. Miután a cikkek által jóváhagyott és elfogadott az ügyfél a kifizetés hetente PayPal.

Szkriptelt

Scripted szabadúszók szurok megbízások közvetlenül az ügyfelek számára. Írhat bármely iparágban, ahol szakértelemmel. Bár minden feladat egy minimális árat, írók maguk adhatják meg árak.

Garantált kifizetés után öt nappal a munka elfogadott. Ha a munkát elutasítják, írók is jogosultak részleges kifizetés.

Verblio

A mintegy 1300 ügyfeleinek szerte 40 különböző iparágakban, Verblio ajánlatok szabadúszók a lehetőséget, hogy írási és eladás 300-3,000 szavait tartalom előfizetők alapján saját szakterületükön. Írók kap fizetett munkát, hogy eladják.

Új szabadúszók dolgozni a kis projektek, amelyek növelhetik a hosszabb projektek. Értékesítés minőségi tartalom és a kereső ötcsillagos értékelés alapján jutalmazza meg a hosszabb projektek írhat kedvenc ügyfelei havonta.

Konsus

Írók Konsus dolgozik közvetlenül a projekt vezetője, aki kezeli az összes kommunikációt az ügyféllel. Ez levelek írók szabad írni, ahelyett, hogy időt töltsenek munkát keres.

Az oldalon üzenete folyamatos a projektek közül lehet választani. Fizetés garantált időben, akkor is, ha az ügyfél fizet későn vagy egyáltalán nem.

Zen tartalom

Zen Content ajánlatok írásban munkahelyet termékleírások, GYIK ad másolatot, listicles, diavetítések, cikkek, blogbejegyzések és vásárlási segédlet. Írók iparágban dolgoznak, amellyel tisztában vannak, és minden egyes darab az elvégzett munka értékeljük a minőség.

A cég üdvözli az új szabadúszók és ígéri, hogy segítsen nekik növekedni tudásukat. A legjobb gyakorlatok állnak írók rendszeresen ütemezett szemináriumon.

Skyword

Írók Skyword számlát nyitni, és a kínálat tartalom mintákat a saját szakterületükön, valamint egy listát a társadalmi számlák. Amikor a portfolió teljes, ők választják a blogot, -bejegyzés és saját cikkek a saját szakterületükön.

Hozzáférés a jól fizető cikkek erőssége határozza meg a portfolió, úgyhogy győződjön meg róla portfolió mutatja a legjobb munkát, ha alkalmazzuk. Az oldalon fizet havonta kétszer a PayPal jóváhagyott munkát.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *