7 Ways védekezhet a munka-at-Home csalások

Posted on

 7 Ways védekezhet a munka-at-Home csalások

Munka otthonról egyre gyakoribb, mint az emberek észre előnyeit nem kell ingázni egy iroda, hogy a jövedelem. Azonban fontos, hogy tisztában legyenek a munka-at-home hátránya, és a csalások, amely fokozhatja a kockázatot. Azáltal, tudatlanul így az Ön személyes adatait a csaló, akkor fennáll a veszélye, hogy elveszítik az összes pénzt és egyéb eszközök. Itt van, hogy megvédje magát, hogy elkerülje ezt a fajta baj.

, Hogyan lehet felismerni átverés

A tudás a legjobb védekezés, ha a kockázati rá az interneten keresve otthoni foglalkoztatás.

Tehát mielőtt csinálni, hogy az idő, hogy megtanulják, hogyan kell mondani, milyen lehetőségek vannak jogos munka-at-home munkahely, és amelyek a munka-at-home csalások. Minél több a munka-at-home munkaajánlatok és hirdetések, hogy hívja, annál csalások lesz találkozás és a minta a megtévesztés világosabbá válik.

Ez viszont, teszi a valóban legitim munka-at-home munkahelyek könnyebb észrevenni. Akkor kezdődik, hogy felismerjük az árulkodó jelek egy munka-at-home csalás, részben azért, mert az azonosság az helyek.

Használd a józan ész

Értékelésekor lehetőséget, először gondolja, ha úgy tűnik nyereséges a vállalat szempontjából, különösen akkor, ha úgy tűnik, nagyon jövedelmező. Milyen lenne a promóterek a lehetőséget make money, ha ők fizetnek szépen olyan kevés munkát?

Továbbá, ha egy cég marketing stratégiájának alapja elsősorban a megjelenő jogos, hogy valószínűleg azért, mert kínál munka-at-home átverés, vagy legalábbis egy szegény pénzkereseti lehetőséget. Ezért olyan munkát, amely elősegíti magát a kereső hirdetések, mint a „törvényes munka-at-home job” nagy valószínűséggel nem jogos.

Ne feledje, ha úgy tűnik, túl szép, hogy igaz legyen, valószínűleg nem egy jó lehetőség. De csalók alattomos, így a józan ész önmagában nem elég.

Tartsa a érzelmek megtekintése

A leggyakoribb módja, hogy a csalók találni áldozatok játszani az érzelmeiket. Ha akarsz valamit rosszul, az érzelmek vezethet, hogy logikátlan döntéseket törekvés is. Találjanak munka-at-home feladat nem könnyű, így szükség lesz a türelem és tiszta fejjel. Legyen különösen óvatos az olyan alkalom, hogy megpróbál játszani az érzelmek mondja, „megérdemlik” valamit.

Csináld meg a házi feladatodat

Kezdjük azzal, kételkedő mindent látsz, akkor nem a kutatás és tiszta fejjel. Még ha lehetőséget néz becsületes, ne küldjön pénzt , hogy nem rendelkező szervezet, alaposan ellenőrzése ki. Ez magában foglalja kideríteni, ahol fizikailag alapján meghatározzuk, ha van elérhetőségét, és velük a kapcsolatot telefonon. Nézz fel a közösségi médiában, és nem egy internetes keresés minden vélemény. Gyakran segít, ha egy internetes keresés a nevét és a cég „átverés”, vagy „felülvizsgálat”. Az eredmények nem hoznak sok konkrét információ, de ez lehet egy kiindulási pont. Ne feledje, hogy a legtöbb megbízható cég nem számít fel jelöltünk, és az üzleti lehetőségek soha nem kockázatmentes.

Legyen tudatában annak Kockázatos lehetőségek

Míg a munka-at-home csalók mindig jön az új rendszerek, hajlamosak lehetnek a néhány témát. Néhány ilyen lehetőséget el kell kerülni, míg mások lehetnek jogos munka-at-home munkahely. Azonban gyakran nincsenek, ezért legyen nagyon óvatos ezekkel:

 • A közvetlen értékesítés vagy multilevel marketing
 • Piramisjáték-mindig elkerülni!
 • Üzleti induló készlet
 • Minden, ami beváltja ellenőrzések / bekötési pénz mindig elkerülni!
 • Főoldal összeszerelés / boríték töltelék-mindig elkerülni!
 • Becoming a termék újra eladó vagy nagykereskedő
 • Stock kereskedelmi rendszerek-mindig elkerülni!
 • Könyvtárak távmunka munkahely vagy üzleti
 • Figyelembe online felmérések
 • próbavásárlás
 • Adatbevitel / call center

Egy trükkös átverés módszer, hogy hozzon létre egy egész weboldalt hoztak létre leleplező munka-at-home csalások tölcsérek embereket, hogy a néhány „jogos” munka-at-home munkahely, ami természetesen a nem jogszerű.

Kerülni kell a játékát keresőmotor Reklám és kéretlen e-mailek

A hagyományos csatornák munkakeresés találni a munka-at-home munka, mint például munkát táblák, munka keresők, és az újságok. Bár nincs garancia vezet találtak ezeken a helyeken mindig jogos, ezeket küldeni e-mailben, vagy megtalálhatók internetes hirdetések általában nem. Mindig közvetlenül a vállalat online álláskeresés, ha talál egy munkalehetőség egy másik helyen. Ezzel nem csak azt ellenőrizheti, hogy jogos, akkor többet megtudni a pozíció és a vállalat.

Tartsuk szem előtt, hogy a vállalatok bérbeadása törvényes munka-tól-home munkahely keresünk szakképzett, megbízható embereket, hogy ezt a munkát. Szűrés kérelmezők egy időigényes folyamat, így azok egy széles hálózat segítségével a Google, a kereső hirdetések, vagy a szociális média reklám nem annyira valószínű, hogy legitim.

Nem fizet a lehetőségek

A munkaadók nem terheli az alkalmazottak munkát nekik, és csalások pózol a jogszerű üzleti lehetőségek kér pénzt. A pálya, hogy a vállalkozások várhatóan induló költségek. Ugyanakkor igaz, a vállalkozások általában nem egyszerű cseréjét a képzetlen munkaerő, a fizetés az otthoni összeszerelés és a boríték-töltelék rendszereket. Egy igazi otthon üzlet idővel kialakultak a gondos tervezés és a kutatás, nem online vásárolt látatlanban. Sok ingyenes megbízható források, amelyek felsorolják törvényes vállalat kínál munka-tól-home munkahely az ipar.

Report csalások

Ha úgy gondolja, hogy már csalás, azonnal jelentse. Ha már adott pénzügyi adatokat, lépjen kapcsolatba a bank vagy hitelkártya-társaság, és jelentse be az állami főügyész vagy akárhány más hatóságokkal.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *