Hogyan használjuk kulcsszavak kísérőlevelek

Posted on

Hogyan használjuk kulcsszavak kísérőlevelek


Amikor írunk egy kísérőlevelet, hogy kísérje el önéletrajzát részeként egy állásra, ezért fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden szót számít. A kísérőlevél növelnie kell a munkáltató véleménye a képesítések, így lehet mozgatni attól, hogy a kérelmező az egyik interjúalany.

Típusú kulcsszavakat

Kulcsszavak létfontosságú eleme egy meggyőző motivációs levél, mivel ők képesek ábrázolja a jelölt, mint a magasan képzett kérelmező munkát. Ezek a szavak sorolhatók három általános kategóriába: skill szó, eredményorientált szavakkal és szavak, amelyek azt mutatják elismerést eredményeket.

Kulcsszavak dolgozni egy pár különböző módon. Először is, a kulcsszavak közé önéletrajzát és motivációs levelét fogják használni, hogy megfeleljen az alkalmazás számára a szükséges készségek a munkáltató által az álláshirdetés.

Ez az illesztési folyamat gyakran végzik automatizált kérelmező nyomkövető rendszerek (ATSs), programozva, hogy azonosítsa a megfelelő kulcsszavakat és a rangsorban minden folytatódik előtt megfelelően éri el a bérleti vezetője. Ha a kísérőlevél és / vagy folytatás hiányoznak ezek a kulcsszavakat, akkor előfordulhat, hogy automatikusan kivágni venni ebben a szakaszban az értékelés.

Másodszor, a kulcsszavakat, amelyek beépülnek egy kísérőlevelet fogja mutatni a bérleti menedzser, hogy hogyan és miért van magasan képzett a munka, amely lehetővé teszi számukra, hogy rangsorolja Ön között a verseny, és ideális esetben kínál az egyik interjú slot az Ön számára.

Ügyességi kulcsszavak

Álláskeresők gondosan elemezni szükséges készségekkel, hogy az Excel az adott feladatot, és beépítik azt a motivációs levelet. Ezeket a kulcsszavakat is be kell vonni az önéletrajzát. Ez lesz igazi, ha parafrazálva a készségek említett álláshirdetések, szemben a tőzsdei őket szó szerint. Ügyességi szó a leghatékonyabbak, ha csatlakozik egy különleges szerepe, illetve projekt, ahol a képességek elengedhetetlen volt a sikerhez.

Példák ügyességi kulcsszavai:  írta, elemezni, számszerűsített tervezett, programozott tervezett, készített, beépített, tanított, és képzett.

Például ahelyett, hogy „Quantitative állomány elemzése olyan érték, amely vinnék a cég”, mondhatni:

  • Használtam mennyiségi készletek értékelési technikákat, hogy hozzon létre egy tárca kiemelt ügyfélnek, amely legyőzte a piacon három egymást követő évben.

A készségek kulcsszavak szerepelnek a kísérőlevél (és önéletrajzát) segít az alkalmazás kap a szoftver választja ki a munkáltatók használja jelentkezők kiválasztása, a további mérlegelésre. Azt is mutatják, a bérleti vezetője, első pillantásra, milyen készségekkel rendelkezik, amelyek kapcsolódnak a munkát, amelynek ő is bérbeadása.

Eredményorientált kulcsszavak

Minden munkaadók keresnek a munkavállalók, akik hozzáadott értéket, és ezáltal pozitív eredménye a szervezetek számára. Ezért fontos, hogy integrálja eredményorientált nyelvről a kísérőlevél. Gondolj az alsó sorban minden munkát az önéletrajz, és hogyan lehet, hogy a dolgokat jobban a szerepet.

A motivációs levelet kell bemutatni a teljesítményekre, nem csak a készségek és személyes tulajdonságok. Feltéve ezeket az adatokat segít beállítani a levél eltekintve a többi jelöltet, akik nem kiemelni a szakmai eredményeket.

Példák az eredményekre-orientált kulcsszavak közé tartoznak:  megnövekedett, csökkentett, újratervezett, korszerűsített, kezdeményezett, végre, átalakított, generált, és a termelt.

Eredményorientált szó a leghatékonyabbak, ha párosul néhány szám, amely számszerűsíti a hatása, mint:

  • Azt csökkentett forgalom körében az első éves bérlő 20% -kal végrehajtási mentori rendszert.

Segítségével az ilyen típusú kulcsszavakat, akkor világosan mutatja, amit végre a korábbi szerepek.

elismerés kulcsszavak

Bérbeadása vezetők nagyobb valószínűséggel feltételezhető, hogy lesz egy kiváló előadóművész, ha egyértelmű, hogy a korábbi munkáltatók által megtekintett akkor ezen a módon. Az egyik módja ennek az, hogy bele nyelv, amely bemutatja, hogy a munkáltatók felismerték a járulékok.

Példák elismerés kapcsolódó kulcsszavakat  tartalmazza: megtiszteltetés, oda, támogatni, a kiválasztott, dicsért, kapott egy bónusz, elismert, választott, és jóváírása.

Ideális esetben elismerés kifejezések magukban foglalják a fajta személy, aki megjegyezte, a teljesítmény és az alapja a felismerés. Például, lehet, hogy azt mondják:

  • Azt jelölték a csapat vezetője a költségvetés csökkentése munkacsoport az én osztály alelnöke alapján a korábbi rekordot a felhalmozódó költségmegtakarítás.

Elismerés kulcsszavak tanúsítják, hogyan van kitűnt az előző munkahelyeket, és hogyan értél több mint szükséges.

Szánj időt, hogy a mérkőzés

Amikor a kulcsszavak kiválasztása, hogy szerepeljenek a kísérőlevelet, egy egyszerű módja, hogy megtalálják a legjobb szó használata az, hogy megfelelő képesítéssel felsoroltakon munka lista. Jelölje ki a legerősebb eszköz, így meg tudja mutatni a munkáltató miért van jól képzett a munkát, és érdemesnek egy interjúban.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *