Hogyan, hogy lemond a Job személyes okok miatt

Posted on

Mikor kell lemondani a munkát személyes okok miatt, nehéz lehet tudni, hogyan kell mondani a munkáltató, és mennyi információt megosztani.

Meglepő, hogy nem feltétlenül kell, hogy adjon tájékoztatást a munkáltatónak. Például, akkor egyszerűen azt állítják, hogy elhagyja személyes okok miatt, vagy családi okok miatt.

Más esetekben érdemes lehet megindokolni. Például, ha elhagyja, mert a családi betegség, vagy ha lesz egy tartózkodás-at-home szülő, akkor lehet, hogy ossza meg ezt. Ha azt szeretné, hogy a munkáltató egy oka a lemondását, van néhány jó ok lehet megosztani, hogy elhagyja a pozitív megjegyzést.

Ahhoz, hogy segítsen eligazodni a folyamat, itt van néhány tanácsot, hogyan lehet lemondani, hogyan kell mondani a főnök, és hogyan maradhat jó viszonyban a cég elhagyása után.

Mennyi információ megosztása

Nehéz lehet tudni, hogy mennyi, hogy ossza meg a munkáltató, hogy miért van így.

Tipp : Ha egyáltalán nyugtalan megosztja okokból egyszerűen azt mondják, hogy elhagyja személyes okok miatt.
Ez jelezni fogja, hogy a főnök, hogy nem hagyja, mert elégedetlen a cég.

Ha úgy gondolja, lehet, hogy újra munkát a cégnél, miután a személyes problémák megoldódnak, akkor lehet, hogy egy kicsit részletesebben. Például ha felmond, mert akkor lesz egy tartózkodás-at-home szülő egy-két év, talán magyarázni a főnök.

Ha valóban lemondott, mert elégedetlen a munkát, ne menjen bele részletesen erről. Azt akarod, hogy jó kapcsolatot fenntartani a cég (és a felügyelő), így tudja használni őket, mint a referencia. Ebben az esetben, akkor a homályos nyelvet, hogy elhagyja személyes okok miatt.

Megosztása miért ment – vagy nem

Ha lemond személyes okok miatt, mindig akar beszélni a főnök első személyesen, ha ez lehetséges. Itt eldöntheti, hogy szeretné, hogy neki személyes adatait, hogy miért hagyják a beszélgetés során.

Miután beszélt a főnök, utána pedig egy levelet lemondását, hogy a főnök, valamint a humán erőforrás képviselője. Kiválaszthatja, hogy mennyit kell megosztani az emberi erőforrások kapcsolatban, hogy miért hagyja, de magyarázza, hogy elhagyja személyes okok miatt, és részletes információkat tartalmaz, ha lesz így. Ha lehetséges, felajánlotta, hogy segít az átmenet során. Ne feledd, a betűk, hogy nem kap túlságosan bőbeszédű; meg akarja tartani a levél rövid.

Ha nem biztos abban, hogyan kell írni a levelet, ez rendben van, hogy egy minta levelet lemondását, mint egy kiindulási pont a saját levélben vagy e-mailben.

Felmondólevél személyes okok miatt

Íme egy példa a lemondás email személyes okok miatt. Szintén felül több minta betű, és anélkül okokból, így a munkát.

Tárgy: A kilépés – Linda Evangelista

Kedves Mark,

Azt akarom, hogy tanácsot adjon, hogy én leszek lemondó személyes okok miatt, hatékony szeptember 27, 2019.

Nagyon értékelem a támogatást és útmutatást megadta nekem időm alatt az ABC társaság. Időm dolgozik a cég már egy értékes része a karrierem, és hálás vagyok a lehetőségért nyújtott munkám során hivatali itt.

Ha van egyáltalán tehetek, hogy segítsen az átmenet, kérem tudassa velem. Én is elérhető telefonon és e-mailben, ha segíthetek.

Tisztelettel,

Linda
Email
Telefon

Más módszerek, hogy lemond a Job

Míg a legjobb módja annak, hogy lemond, hogy elmondja a munkáltató személyesen majd nyomon követni egy hivatalos levelet lemondását, néha személyes kérdések merülnek fel gyorsan és te kénytelen lemondani sietve.

Ha vannak enyhítő körülmények, akkor szükség lehet lemondani telefonszámon, vagy küldjön e-mail üzenetet. Ezek azonban nem profi módon kezelni a lemondását. Csak ezek a módszerek a vészhelyzetekben.

Ideális esetben meg kell adni a munkáltatónak legalább két hétig észre, ha lemond. Ez az elfogadott szakmai és udvarias viselkedés a munkahelyen. Azonban bizonyos körülmények között, akkor meg kell adni kevesebb figyelem, de csak erre, ha vészhelyzet van. Mindig szeretné, hogy az emberek a lehető legtöbb időt, hogy alkalmazkodni tudjanak a távozása.

Legyen pozitív közben mozog On

Ez kulcsfontosságú, hogy pozitív lesz, ha beszélünk a cég, és az a feladata. Semmit sem nyerhet azzal, hogy negatív, és mindent elveszíthet.

Az úton, a munkáltató lehet, hogy referenciaként szolgálhat az Ön számára, vagy érdemes egy ajánlólevelet őt. Továbbá, ha nem akarja, hogy mit mondanak a munkáltató veszélyeztesse jövőbeli munkalehetőségek, ha híre megy, hogy te negatív.

Még ha utálod a munkád, utálom a cég, vagy a fizetés szörnyű, akkor nem kell említeni sem, hogy az Ön levele, vagy a beszélgetés a főnök.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *