Lehet a modell munka több mint egy Modeling Agency?

Posted on

Lehet a modell munka több mint egy Modeling Agency?

Egyszerűen fogalmazva, mint egy modell, annál ügynökségek dolgozik, annál több lesz kap. Ez többet jelent, meghallgatásokra, több foglalások, és több pénzt.

A másik ok, hogy aláírja a több ügynökség is, ha szeretné felfedezni más piacokon. A jelenlegi kórokozója nincs tapasztalata kívül a „hazai” régió, és ezért hiányzik a források vagy információt kapni a foglalás van szüksége. Ez az, ahol a második hatóanyag egy másik város, állam, vagy akár országos hasznos lehet.

Tartsuk szem előtt, hogy ha egy nagy név ügynökség a beosztást nem mindig a legjobb oka annak, hogy további képviseletét. A probléma a nagy ügynökségek, hogy a modellek, akik a legtöbbet, és aki hozza a legtöbb pénzt mindig kiemelt fontosságú.

Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy hosszú időt vesz igénybe, hogy az ügynökség igazán érti meg és képviselje Önt az utat, amit szeretne. Emellett számos, a felső szervek kizárólagos szerződések, amelyek kimondják, hogy a modellek nem működik bármely más szerv, az Egyesült Államokban vagy máshol. Ez korlátozza a lehetőségeket jelentősen, és valószínűleg azt jelenti, meg kell hagyni a jelenlegi hivatal.

Lehet egy modell több minőségben őket képviselő?

Akár lehet több ügynökségek képviselő van egy ideje függ az ipari szabványoknak. Nem ritka, hogy a kereskedelmi modell alapján a nagyobb piacokon, mint New York és Los Angeles, hogy több, mint egy kereskedelmi ügynöki őket képviselő.

Elképzelhető az is, hogy egy személyes vezetője. Mi a különbség? Az ügynökség feladata lesz foglalási meghallgatásokra és a munkahelyek és a menedzser tanácsot a modellt, mint arról, hogy nem fogadja el az egyes foglalásokat és kezelése a teljes karrier a modell. Miután egy menedzser mellett egy ügynökség között gyakoribb szereplők és a tehetség, mint ez a modell.

Nagy divat vagy szerkesztői modellek szinte soha nem több, mint egy iroda képviseli őket egy adott piacon. Azonban kívánatos szerkesztői modellek van egy ügynökség az egyes nagyobb piacokon, mint New York, Párizs, Milánó, Tokió, és Londonban.

Van, hogy több, mint egy ügynök?

Határozottan nem. Ha elégedett a szer, és ha azokat beküldése bő meghallgatások és go-lát, akkor nem kell bejelentkezni további ügynökségek. Néha minden amire szüksége van egy jól működő kapcsolatot valakivel, aki megért téged, és mindent megtesz lehet tovább a karrierjét. Ha a dolgok jól mennek, ez tökéletesen marad, ahol van.

Szükségem engedélyt kérni Az én jelenlegi Ügynökség Mielőtt Jelentkezzen valaki mással?

Mindaddig, amíg a szerződés nem kizárólagos, illetve lehetővé teszi a bejelentkezést más szervezetekkel kívül egy bizonyos földrajzi területen, akkor nem kell engedélyt kérni. Ön szabadon, hogy írja alá a sok ügynökség, mint szeretné. Ha nem biztos a kizárólagosság része a szerződés, mindig kérdezze meg ügynök, hogy tisztázza a részleteket aláírása előtt valaki mással. Ha ellenkezik a szerződést, és jel egyébként, akkor lehet kikerült a szerződést.

Igaz, akkor még mindig nyílt és őszinte a jelenlegi hivatal, különösen, ha azt szeretné, hogy továbbra is a pozitív munkakapcsolat. Minél több az ügynökség megérti a karriered céljait, annál inkább képes lesz, hogy segítsen elérni őket. Sőt, ez a szakmai dolog.

Mik a hátrányai a többes ügynökök?

Miután több ügynök az egyik piacon teszi az életet egy kicsit bonyolultabb. Mivel modellek ritkán hagyjuk alá szerződéseket több hivatalok ugyanabban a városban (akkor több mint valószínű, könyv, az azonos munkahely, ami zavaró, amikor kitalálni jutalék), akkor be kell jelentkeznie ügynökségek szakosodott a különböző területeken. Ez azt jelenti, utazás, utazás, és még az utazás.

Még ha az ügynökségek ugyanabban az állapotban, az összes ilyen utazási költségek valóban összeadódnak. És közben azt állítják, ilyeneket futásteljesítmény, parkoló, és útdíjait be adóbevallást, akkor is fizet előre 100% ezeket a költségeket. A közhiedelemmel ellentétben, az ügynökségek nem fizetnek a modellek folyamatos költségeit.

Is, amelynek többes ügynökök azt jelenti, hogy egy elfoglaltsága. Ez lehet trükkös bűvészkedni Mindezen meghallgatások, go-lát, és foglalást a mindennapi életben (munka, család, iskola), különösen, ha kell vezetni, vagy repülni. Meg kell lennie a hab a tortán, hogy mindenkor biztosítsa a kötelezettségvállalások nem zavarják egymást.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *