Tippek undergrads Keresek egy sport karrier Munka

Posted on

Tippek undergrads Keresek egy sport karrier Munka

A karrier a sportban tekinthető egy álom munkát egy csomó ember, és számos utak a területen. Amikor az emberek gondolnak sport, gyakran gondol a sportolók, de sok más feladat, hogy létezik, hogy támogassa a sportolók, illetve elősegítik, vagy a csapatok, vagy ligák képviselnek.

Annak ellenére, hogy sok különböző típusú munkák, ez egy versenyképes területen. Azok, akik rendelkeznek a legnagyobb sikert kapok egy lábát az ajtón, és előrenyomuló gyakran azok, akik elkezdik letegye a pályájuk a főiskolán.

Típusai Sport Careers

Az üzleti sport széles, és szinte minden szakmai területen is csatlakoztatható sport valamilyen módon. Néhány a leggyakoribb útvonalakat tartalmazza:

  • Üzleti szolgáltatások: sportolók és a sport bajnokságok, nem számít, milyen nagy vagy kicsi a műveleteket, még mindig a vállalkozások és kell, hogy legyen, mint olyan. Ez azt jelenti, meg kell könyvelők könyvelők, adminisztrátorok, és így tovább. A legmagasabb szinten, akik számokkal dolgozni kell ügyesen megértését konkrét kérdésekben, mint a fizetés sapka és szakmai szerződéseket. A legalacsonyabb szint, tapasztalatok adománygyűjtés és egyre által korlátozott erőforrásokkal értékes.
  • Sport kezelése: Ez egy tág kategória terjedhet középiskolás atlétikai rendezők egészen az általános vezetők jelentős szakmai sport franchise. Ez magában foglalja ügynökök, akik képviselik a sportolók, és ez nem ritka, hogy a jogi diplomát.
  • Marketing / PR: eladni jegyeket, sportcsapatok kell versenyezni egyéb szórakozási lehetőségek piacaikon kívül más csapatokkal. Marketing a csapat és a játékosok egy nagy része ennek, és tapasztalt marketing szakemberek, hogy ez megtörténhet.
  • Újságírás / műsorszóró: A legtöbb újságíró nem dolgozik sportcsapatok de hírszervezetek hogy fedezze a csapatok. Azonban műsorszolgáltatók általában alkalmaznak a csapatok, és ez szintén nem ritka, hogy a sajtóban dolgozó újságírók, hogy elmozdulás a PR oldalán az üzleti és a munka egy-egy csoport vagy egy bajnoki tulajdonú hírportál.
  • Egészségügyi ellátás: Major professzionális csapatokkal saját csapat orvosok, akik az orvosok, akik specializálódtak sportorvos. Emellett számos gyógytornászok dolgoznak kifejezetten sportolók.
  • Coaching / kereső: A legtöbb edzők és cserkészek egykori játékosok, de ők nem feltétlenül játékos, aki versenyzett a legmagasabb szinten. Egyesek, de sok sportoló, aki tolódott ezek a szerepek egyszer rájöttek játékukat nap múlva.

College Experience / Szakmai

Sport karrier gyakran kezdenek az egyetemen. A legtöbb főiskolai atlétikai osztályok felvenni a diákok munkáját belépő szintű foglalkoztatás az üzleti irodában vagy a sport információs egységek, szakosodott, hogy részletes információkat a helyi hírügynökségek arról csapatok és sportolók. Jobs is rendelkezésre állnak hallgatói újságírók és diákok műsorszolgáltatók a hallgató kézben újságok, rádiók, illetve televíziók. Kollégiumok sportorvos programok gyakran segít a személyzet csapat sportos oktatók.

Off campus, másodosztályban sportcsapatok rendszeresen felvenni gyakornokok hasonló szerepeket azok franchise, akárcsak a környező hírszervezetek vagy műsorszóró partnervállalatokra fedőlapon egyetemi csapat. Ott gyakran együttműködési megállapodást között adott intézmény és egyetem, amely a kínálat gyakornok rendszeresen.

Hálózat és bizalomépítés

Van általában munka stabilitását főiskolai atlétikai osztályok, mint amennyi a szakmai sportolók. Üzleti és marketing kapcsolódó pozíciók viszonylag stabil szakmai csapat, de nem lehet a forgalom, sok pozíciók miatt dominóhatására új vezetés vagy új edző bérelt néhány évente. Új vezérigazgatók gyakran, mint felvenni az embereket, akiket már ismernek, és a bizalom, és ugyanez a helyzet a edzők, akik szintén van beleszólásuk, aki kapja bérelt oktatók és más hasonló helyeken.

Része, hogy sikeresen működő sportolási fejleszt összhang a már az üzleti életben, és egyre bizalmukat. Létrehozó ezek a viszonyok gyakran kezdődik baba lépéseket. Például egy gyógytornász dolgozik egy klinikán lehet szerezni egy maroknyi hűséges betegek. Az egyik ilyen betegeknél összefüggésbe hozható, hogy valaki a helyi főiskola vagy kisebb profi csapat, aki tesz egy jó szót, hogy a fizikai terapeuta. Hogy vezethet arra, hogy a munka néhány a csapat sportolók, és talán még egy teljes munkaidős pozíció az úton.

Kezdve Kis

Amikor az emberek azt hiszik, csapatokkal, gyakran gondolnak fő hivatásos ligák és a nagy egyetemi programok, de a legtöbb csapat létezik egy sokkal kisebb mennyiségben. Major League Baseball, és a National Hockey League egyaránt kiterjedt másodosztályban rendszerek, valamint Division I iskolák részaránya csökkent, mint egyharmada az atlétikai program az NCAA. Más szóval, a karrier a sportban a legvalószínűbb, hogy kezdődik egy kis egyetemi vagy alacsony szintű másodosztályban csapat egy kisvárosban.

Key Útravaló

  • Sport csapat kell a szakemberek széles köre tekintetében.
  • Egy út, hogy a karrier a sport kezdődik az egyetemen.
  • Mivel egy sportoló nem szükséges, de ez segít néhány pozíciókat.
  • Várják első munkahely kis főiskolák, illetve kisebb szakmai sportolók.

Athletic Tapasztalat

A munkahely, ahol sportos élményt gyakran van szükség, hogy a lábát az ajtón coaching vagy kereső. Ha másért nem, akkor nehéz egy edző vagy cserkész, hogy hatékony legyen, ha nem játszott a játék, ahol azokat a megélhetés. Valamint azt is nehéz lenne, hogy valaki, aki nem játszott a játék keresni a bizalom és a tisztelet a játékosok vagy más edző vagy cserkészek.

Mivel egy sportoló jelenleg vagy korábban nem szükségszerű a legtöbb más munkahelyet, de ez hasznos. Még egy alacsony szintű amatőr, hogy egy versenyképes futó, golfjátékos, vagy teniszező, például segít fejleszteni annak megértését, a kötelezettségvállalás és ügyességi szükséges sportolók a csapatok által támogatott front office botok.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *