Tips for undergrads søker en idrettskarriere jobb

Posted on

Tips for undergrads søker en idrettskarriere jobb

En karriere i idrett er ansett som en drømmejobb for mange mennesker, og det er mange veier inn i feltet. Når folk tenker på sport, de ofte tenker på utøverne, men det er mange andre jobber som eksisterer for å støtte de utøvere eller for å fremme dem eller de lag eller ligaer de representerer.

Selv om det er mange forskjellige typer jobber, er det en konkurransedyktig felt. De som vil ha mest suksess får en fot i døren og fremme ofte er de som begynner å legge grunnlaget for sin karriere i college.

Typer Sport Karriere

Virksomheten av idrett er bred, og nesten alle fagfelt kan kobles til idrett på noen måte. Noen av de vanligste banene er:

  • Virksomhet: Idrettslag og sports ligaer, uansett hvor stor eller liten virksomheten, fortsatt er bedrifter og behovet for å være slik. Dette betyr at de vil trenge revisorer, regnskapsførere, administratorer, og mer. På høyeste nivå, de som jobber med tall må være flinke til å forstå konkrete saker som lønn caps og profesjonelle kontrakter. På de laveste nivåene, erfaring med pengeinnsamling og få av med begrensede ressurser er verdifull.
  • Sport management: Dette er en bred kategori kan variere fra high school atletisk regissører hele veien opp til de generelle ledere av store profesjonelle sports franchising. Det inkluderer også agenter som representerer idrettsutøvere, og det er ikke uvanlig for dem å ha juridisk embetseksamen.
  • Markedsføring / PR: Å selge billetter, idrettslag må konkurrere med andre underholdningsmuligheter i sine markeder i tillegg til andre idrettslag. Markedsføring et team og sine spillere er en stor del av dette, og erfarne markedsføring kan gjøre det skje.
  • Journalistikk / kringkasting: De fleste journalister jobber ikke for idrettslag, men for nyhetsorganisasjoner som dekker lagene. Men kringkastere vanligvis er ansatt av lagene, og det er heller ikke uvanlig for avisjournalister til å skifte til PR-siden av virksomheten og arbeide for et lag eller en liga-eide nyheter stikkontakt.
  • Helsehjelp: Store profesjonelle idrettslag har sine egne team leger, som er leger som er spesialister i idrettsmedisin. I tillegg mange fysioterapeuter arbeider spesifikt med utøverne.
  • Coaching / speidingen: De fleste trenere og speidere er tidligere spillere, men de er ikke nødvendigvis spillere som konkurrerte på høyeste nivå. Noen er, men mange er idrettsutøvere som flyttet til disse rollene når de innså sine spille dager var over.

College erfaring / Internships

Sport karrierer begynner ofte på college. De fleste college atletisk avdelinger ansette studenter til arbeid entry-level jobber i sine forretningskontorer eller i sine idretter informasjonsavdelinger, som spesialiserer seg på å gi detaljert informasjon til lokale medier om lag og utøvere. Jobber også er tilgjengelig for student journalister og student kringkastere på studentdrevne aviser, radiostasjoner, eller TV-stasjoner. Høyskoler med idrettsmedisin programmene ofte hjelpe ansatte lag med atletisk trenere.

Utenfor campus, mindre league idrettslag regelmessig ansette praktikanter for lignende roller med sine franchisetakere, som gjør rundt nyhetsorganisasjoner eller kringkastings partnere som dekker området college lag. Det er ofte et samarbeid mellom nærliggende institusjoner og universiteter som kan levere praktikanter på en jevnlig basis.

Nettverk og bygge tillit

Det er generelt mer jobb stabilitet med college atletisk avdelinger enn det er med profesjonelle idrettslag. Business og markedsføring relaterte posisjoner kan være relativt stabilt med profesjonelle lag, men det kan være omsetning med mye stillinger på grunn av dominoeffekten av ny ledelse eller nye trenere blir ansatt hver årene. Nye daglige ledere ofte som å ansette folk de allerede kjenner og stoler på, og det samme gjelder for trenere som også har noe å si hvem som blir ansatt som trenere og andre lignende stillinger.

Del av å være vellykket arbeid i idrett er å utvikle en rapport med de som allerede er i virksomhet og få deres tillit. Etablering av disse relasjonene ofte starter med små steg. For eksempel, en fysioterapeut kan jobbe i en klinikk få en håndfull av lojale pasienter. En av disse pasientene kan være koblet til noen med et lokalt college eller mindre pro team som setter inn et godt ord for at fysisk terapeut. Det kan føre til en mulighet til å arbeide med noen av lagets utøvere, og kanskje til og med en hel stilling nedover veien.

starter Small

Når folk tenker på idrettslag, de ofte tenker på store profesjonelle ligaer og store college programmer, men de fleste lagene finnes på en mye mindre skala. Major League Baseball og National Hockey League har begge omfattende mindre liga systemer, og divisjonen jeg skoler utgjør mindre enn en tredel av de atletiske programmene i NCAA. Med andre ord, er mest sannsynlig til å begynne med en liten høyskole eller et lavt nivå minor fotballaget i en liten by en karriere i idrett.

Key Takeaways

  • Idrettslag trenger fagfolk fra et bredt spekter av fagområder.
  • En sti til en karriere i idrett begynner på college.
  • Å være en idrettsutøver er ikke nødvendig, men det hjelper med noen posisjoner.
  • Forvent første jobber for å være med små høgskoler eller mindre profesjonelle idrettslag.

Athletic Experience

Jobbene hvor atletisk erfaring er ofte nødvendig for å få en fot i døren er coaching eller speidingen. Hvis for ingen annen grunn, er det vanskelig for en trener eller speider for å være effektive hvis de ikke har spilt spillet hvor de er å lage en levende. I tillegg er det også ville være vanskelig for noen som ikke hadde spilt spillet for å oppnå tillit og respekt av spillere eller andre trenere eller speidere.

Å være en idrettsutøver i dag eller tidligere er ikke en nødvendighet for de fleste andre jobber, men det er fordelaktig. Selv som et lavt nivå amatør, å være en konkurransedyktig runner, golfer, eller tennisspiller, for eksempel, bidrar til å utvikle en forståelse av engasjement og dyktighet er nødvendig for utøvere på lagene som støttes av front office staber.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *