Hvor å komme i gang som en Freelance Writer

Posted on

Hvor å komme i gang som en Freelance Writer

Skriving er en allsidig yrke, og freelancing kan være en lukrativ måte for en profesjonell skribent til å tjene penger hjemmefra. Imidlertid må nybegynnere ta deg tid til å få erfaring og bygge sin merkevare. Hvis du bare starte opp som frilans skribent, identifisere områder av ekspertise og være forberedt med å skrive prøver før du starter søket etter kunder og arbeid.

Følgende er noen gode steder for den talentfulle forfatteren å få praksis, bygge noen troverdighet, og samle en kropp arbeid å vise til mer selektive utgivere. Dessuten kan disse uttakene hjelpe forfattere bygge en sosial media tilstedeværelse, noe som er avgjørende for å bygge den type følgende som vil hjelpe deg å bygge, vedlikeholde og utvide vellykket freelance skriftlig karriere i det lange løp.

Clickworker

Worldwide Crowdsourcing selskap Clickworker ansetter uavhengige kontraktører for å skrive arbeidsplasser så vel som dataregistrering, oversettelse, forskning og andre mikro jobber. Selskapet betaler på en per brikke basis. Registrering og kvalifisering vurderinger er nødvendig før arbeidere, kalt klikk arbeidere av selskapet, kan akseptere oppgaver for betaling.

OneSpace.com

OneSpace tilbud mikro jobber generelt skriftlig samt detaljerte oppgaveskriving til frilansere. Forfattere må passere en rekke vurderinger og bygge en troverdighet score for å få tilgang til hver type arbeid. Arbeidet innleveres, forfatteren får tilbakemelding, og betaling skjer til PayPal neste dag etter at arbeidet er godkjent.

Du kan besøke OneSpace er freelance jobbmuligheter  for å finne ut hvilke oppgaver vekke interesse.

HubPages

Hubpages regningene seg selv som “ledende online publisering økosystem.” Writers registrere deg og publisere sitt arbeid til sin hub. Inntekter fra Adsense og tilknyttede selskaper er delt med HubPages.

Det er ingen inntjening garanti. Snarere inntektene er avhengig av nettstedets evne til å tiltrekke seg seere. Vellykket forfattere legge til nytt innhold til sine nettsteder regelmessig, og selv ta noen måneder før de begynner å se utbetalinger.

Mens Hubpages kan ta mer innsats for å gjøre betydelige penger, er det også en av de beste stedene å skrive hva innhold behager deg. Du vet aldri hvem som ellers har samme interesser, og du kan lære mye om å generere annonseinntekter, som arbeider med søkeord, og måter å skrive om produkter som kan generere affiliate inntekt.

Listverse

Listverse betaler forfattere $ 100 for originale 1500-ord sære artikler i listeform. Writers velge sine temaer og forsynings linker til anerkjente kilder for faktum verifisering.

Listverse ser for offbeat lister, for eksempel “10 Uvanlig Wedding Tradisjoner fra hele verden.” Betaling skjer via PayPal eksklusivt.

TextBroker

Forfattere velger artikkelen temaer fra en medfølgende pool av spørsmål som dekker en rekke kategorier, inkludert økonomi, teknologi, skjønnhet, ernæring, mote, og hagearbeid.

Hver forfatter vil sende en skriftlig prøve å bli plassert i en skrivegruppe etter ferdighetsnivå, med tilbakemelding fra en redaktør å finpusse sine ferdigheter.

Etter vellykket gjennomføring av 10 artikler på et visst nivå, kan du be om å flytte opp til neste, høyere betalende nivå. Etter artiklene er godkjent og akseptert av kunden, er betaling gjort hver uke til PayPal.

Scripted

Regisserte frilansere kaste oppdrag direkte til kunder. De kan skrive i alle bransjer der de har kompetanse. Selv om hver jobb har en minstepris, kan forfattere satt sine priser.

Garantert betaling skjer fem dager etter at arbeidet er akseptert. Hvis arbeidet blir avvist, kan forfattere kvalifisere for delbetaling.

Verblio

Med rundt 1300 kunder over 40 ulike bransjer, Verblio tilbud frilansere muligheten til å skrive og selge 300-3,000 ord innhold for abonnenter basert på deres område av ekspertise. Forfattere får betalt for arbeidet som er solgt.

Nye frilansere arbeider på små prosjekter som kan øke til lengre prosjekter. Selge kvalitetsinnhold og tjene fem-stjerners anmeldelser vil belønne deg med lengre prosjekter som du kan skrive på din favoritt kunder hver måned.

Konsus

Forfattere med Konsus arbeide direkte med en prosjektleder som håndterer all kommunikasjon med kunden. Dette etterlater forfattere fri til å skrive, heller enn å bruke tid på jakt etter arbeid.

Nettstedet poster en konstant strøm av prosjekter som å velge. Betaling garantert på gang, selv om kunden betaler sent eller ikke i det hele tatt.

Zen innhold

Zen Innholds tilbud skriver jobber for produktbeskrivelser, vanlige spørsmål annonsen kopiere, listicles, lysbildeserier, artikler, blogginnlegg, og kjøper guider. Forfattere jobber i bransjer som de er kjent, og hvert stykke utført arbeid blir evaluert for kvalitet.

Selskapet velkommen nye frilansere og løfter om å hjelpe dem å vokse i sine ferdigheter. Beste praksis er tilgjengelig for forfattere i regelmessig webinar.

Skyword

Skribenter Skyword åpne en konto og levere innhold prøver i sine områder av ekspertise, samt en liste over sosiale kontoer. Når deres portefølje er fullført, blir de valgt å skrive blogger, medie innlegg og kronikker i sine kompetanseområder.

Tilgang til gode betalende artikler er bestemt av styrken av porteføljen, så sørg for at din portefølje viser det beste arbeidet ditt når du søker. Nettstedet betaler to ganger i måneden gjennom PayPal for godkjent arbeid.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *