Forbedre idrettskarriere Cover Letter

Posted on

Forbedre idrettskarriere Cover Letter

Den følgebrev tillater din personlighet å skinne gjennom, gir deg muligheten til å fremme høydepunkter i din CV og introdusere deg selv, kan du skreddersy budskapet til den enkelte arbeidsgiver, og gir deg en sjanse til å beskrive hvorfor du er en god plass for jobben. Det er et kraftig verktøy!

Det er også din sjanse til å vise dine kommunikasjonsevner og ditt nivå av engasjement og entusiasme når det gjelder åpne idrettskarriere posisjon. Her er noen tips å gi følgebrev et løft:

Tilpass Cover Letter

De fleste foreslår å kutte ned din CV til en enkelt side, eller i det minste forkorte det. Følgebrev kan du tilby detaljer som kanskje ikke vises på din CV.

Hvis du har tjent all-konferansen laud i fotball og nå er du søker på en fotball coaching posisjon, følgebrev gir deg en sjanse til å snakke om den opplevelsen. Mens CV kan bli redusert til “Opptjente all-konferansen laud i fotball,” følgebrev gjør at sjansen til å snakke om grunnene til at du var i stand til å oppnå den æren.

Hvis organisering er din styrke, sørg for at viser gjennom i følgebrevet. Hvis det er kreativitet, la den ferdigheten showet gjennom en profesjonell, men stilig følgebrev.

Target følgebrev til bestemt posisjon

Ideelt sett bør du ikke å gjøre mange endringer i idrettskarriere CV, men være forberedt på å gjøre betydelige endringer i hver følgebrev. En vesentlig forskjellig følgebrev er ofte nødvendig hvis en posisjon du arbeider med er vesentlig forskjellig fra en annen du prøver å lande.

Fokus på attributtene som vil hjelpe deg å være den beste kandidaten til stillingen. Hvis det er en annonse eller en kontakt angir hva kvalifikasjoner for stillingen er, gjennom disse kvalifikasjonene og adresse hver enkelt. Fokus på hvorfor du er en god passform for jobben som du snakker om dine kvalifikasjoner.

Hvis du ikke oppfyller et av kvalifikasjoner, nå er din sjanse til å forklare hvorfor arbeidsgiver bør gjøre et unntak. Anta at de er ute etter fem års erfaring, men du har bare tre år. Du kan merke, “Mens jeg har bare trent high school fotball i tre år, jeg spilte college fotball alle fire år og tjent alle-konferansen laud.”

Absolutt ikke lyve eller overdrive, som du ikke ønsker å starte en jobb på denne måten, risikerer å miste jobben over dette problemet i fremtiden, eller har dette som en bekymring i bakhodet.

Tilkoblinger med potensielle arbeidsgiver

Hvis du har noen personlige forbindelser til en potensiell arbeidsgiver, sørg for å nevne de i følgebrevet. Det vil tillate folk leser følgebrevet til å gjøre det foreningen.

Si at du søker på en jobb med en mindre liga baseball team etter eksamen fra college. Mens i videregående skole, jobbet du med dette laget i konsesjoner. Ikke anta at alle vil umiddelbart kjenne ditt navn. Husk stillinger endres, og kanskje en person eller to i beslutningsprosessen er kanskje ikke klar over din fortid tjenesten.

Kanskje din tidligere sjef, Mr. Smith, som mener er respektert, har nevnt at du skal søke. Nå når du nevner dine tidligere bånd til klubben, kan leseren tenke, “Oh yeah, dette er søkeren Mr. Smith fortalte meg om.” Også bruker Linkedin til å oppdage forbindelser til selskapet kan du ikke være klar over.

Prestasjoner

Så i college og de første årene av skolen, har du stablet opp prestasjoner som arbeider i den atletiske avdeling på en liten skole. Du ønsker å flytte til en ny utfordring, og til kreditt, listen over prestasjonene på din CV er en lang en.

Følgebrevet gir deg en sjanse til å fremheve noen av de ferdigheter som best gjelder for den spesifikke stillingen du forfølger. Hvis du søker på en sports informasjon jobb, kan du skrive: “Jeg mottok mange utmerkelser i skolen, men jeg er spesielt stolt av ble hedret av College Sports Informasjon Directors Association i 2005 for …”

Be om et intervju

Når du har konsist fortalt leseren hvorfor du ville være en flott plass for jobben, sørg for å uttrykke din interesse i møte med din fremtidige arbeidsgiver. Det viser igjen entusiasme og vil minne leseren å gjennomgå kontaktinformasjon.

Cover Letter Sample for en sport jobb

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
E-post: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24 mars 2019

Mr. James Jackson, manager
Grand Canyon Rafters
123 Riverrun Road
Glendale, AZ 91020

Dear Mr. Jackson:

Vennligst godta dette brevet og den medfølgende CV som et tegn på min dype interesse for stillingen som Infield coach som har åpnet med Grand Canyon sperrene.

I løpet av de siste 7 årene har jeg hatt det privilegium å tjene som leder baseballtrener for Desert View High School i Tempe, Arizona. I denne stillingen har jeg trent over 50 spillere som har gått på å spille baseball på college, minor league, og majors nivå, oppnå 4 5A State Championships, 2 5A State løpere opp rangeringer, og 6 regionale mesterskap.

Som personlig givende som jeg finner coaching høy schoolers, jeg savner sommeren spenningen av å bidra til en minor league baseball program. Fra 2009 til 2012 spilte jeg som Catcher for Glendale Desert hunder, kaste ut løpere prøver å stjele andre eller tredje på 60% av mine forsøk. Jeg ville derfor være svært begeistret reiser med Grand Canyon Sperrer som din Infield Coach, utnytte mine bevist coaching ferdigheter til å bidra til suksess for 2019 sommersesongen og utover.

I meg ville du finne en motiverende trener med en livslang lidenskap for baseball kompletteres av muligheten til å få ut det beste i hver enkelt spiller. Flinke på å identifisere personlige styrker og utfordringer i mine gruppemedlemmer, forstår jeg hvordan å skreddersy min coaching stil på måter som bidrar vesentlig til spiller vekst, forbedring og suksess.

Takk for tiden din i å anmelde dette programmet; vennligst gi meg beskjed hvis det er noen ytterligere informasjon jeg kan gi. Jeg ville være veldig takknemlig for muligheten til å møte med deg for et personlig intervju, og jeg ser frem til å høre fra deg snart.

Med vennlig hilsen,

Trener Barry Allen

korrektur

Foruten re-lese følgebrev selv, sørg for å ha en betrodd venn eller to leste brevet. Hvis noen i det feltet du kjenner kan se gjennom brevet, enda bedre. Oppmuntre dem til å ikke bare merke skrivefeil, men kritikk samlede brev og foreslå noen ideer de måtte ha.

Kanskje du vil være enig, uenig eller komme til en avgjørelse i midten. Men du vil være aktivt å tenke på hvordan man best kan kommunisere dine erfaringer og kvalifikasjoner. Husk at du skal skrive ulike følgebrev for hver enkelt stilling, så nøye korrekturlese hver gang.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *