Hvordan bli ansatt av Your Dream selskapet

Posted on

Hvordan bli ansatt av Your Dream selskapet

På et tidspunkt i sin karriere, har nesten alle en drøm selskap de vil gjerne jobbe for og en jobb de ville være henrykt over å ha. Enten det er for en høy lønn, kjempefint fordeler og perks, et morsomt eller utfordrende bedriftskultur, en kort pendle (eller mulighet til å jobbe hjemmefra og ikke pendle i det hele tatt), eller til og med noe så grunnleggende som timer som passer din timeplan, er det en jobb der ute som er en match for deg.

Hvis du har noen selskaper som du ville virkelig liker å jobbe for, gjør et poeng av å holde dem på radaren – og få på deres – selv før du starter jobben søknadsprosessen.

Hvis du ikke har en liste over selskaper som ville være en perfekt passform, ta litt tid til å opprette en. Jo mer fokusert jobbsøking, jo lettere vil det være å få leid.

Hvordan finne selskaper du ville elske å jobbe for

Hvis du ikke har en liste over arbeidsgivere, men at du vil bli begeistret for å jobbe for, ta litt tid å finne ut hvilke egenskaper den ideelle arbeidsgiver ville ha, var du velge hvilket selskap å jobbe for. Deretter oppretter du en liste over mål arbeidsgivere ved å forske selskaper for å finne de som passer for dine interesser, ferdigheter, og hvor du er plassert på karrierestigen. Sjekk også lister over topp-karakter arbeidsgivere som  Fortune 100 Beste Arbeidsplasser  og Glassdoor er  beste arbeidsplasser .

Når du har generert en liste over topp arbeidsgivere som oppfyller arbeidsmiljø, kompensasjon, fordeler, perks og muligheter for avansement som du søker, er det på tide å komme på radaren sin som en potensiell ansatt.

Tips for å bli ansatt av Your Dream selskapet

Det er flere fordeler med å ‘sporing’ et selskap for en periode før du søker. For eksempel, avhengig av størrelsen på selskapet, hvis du følger den på Linkedin, Instagram eller Twitter, ‘som’ sin Facebook-side, eller delta i deres nyhetsbrev, de kan allerede kjenne navnet ditt når det er på tide å søke.

Lær så mye du kan om arbeidsgiver

Undersøker selskaper på forhånd er en god måte å lære om organisasjonen, slik at når det gjelder tid til å intervjue, vil du ikke å rykke ut for å gjøre bakgrunnen forskning. Også ta tid til å være sikker på at dette er et selskap som ville være ideelt for deg.

Hvis du er genuint interessert i en arbeidsgiver for flere grunner enn at du bare trenger en jobb, vil den vise. Du vil være i stand til å snakke med interesse og entusiasme. Du vil også sannsynligvis ha en velformet mening og flere overbevisende anekdoter å dele når du blir bedt om noe sånt som: “Hva vet du om dette firmaet?” eller “Hva ser du selv gjør i de første 30 dagene på jobben?”

Med et bredt omfang av kunnskap om selskapets bakgrunn, vil du også være i stand til å imponere dine Intervjuer hvis de ber om ditt perspektiv på hendelser knyttet til organisasjonens siste, som et nytt produkt eller et prosjekt det kan ha rullet ut, eller en høy -profile problem det kan ha vært involvert i å vise at du har vært aktiv og engasjert -. selv som en outsider – lover godt for hvordan du vil utføre i organisasjonen.

Og selvfølgelig, det er den åpenbare fordelen av å vite om ledige stillinger før konkurransen. Ved å holde seg oppdatert med bedriftens stillingsannonser side, ikke bare vil du være blant de første til å vite om nye muligheter, men du vil være i stand til å overvåke hva slags arbeidere selskapet er ute etter og hva slags jobb du har en god sjanse for å få.

Når du får en følelse av selskapets ansettelsesprosessen, vil du være bedre i stand til å gjøre gjennomtenkte beslutninger, for eksempel når du skal søke eller hvilket nivå av stillingen du bør søke om.

Ta deg tid til å vurdere profesjonell merkevare, og rebrand deg selv om nødvendig, å sørge for at legitimasjon er en kamp for hva selskapet søker når det ansetter kandidater.

Spor Selskapene du vil elske å jobbe for

Her er noen tips for å spore din drøm selskapet å hjelpe deg bli ansatt:

Følg selskapet på sosiale medier. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest – det er så mange sosiale mediekanaler, og sjansene er at selskapet eller selskapene du er ute etter sannsynligvis har kontoer på minst et par av dem. Kom i kontakt med dem alle og ta hensyn til sine oppdateringer.

Koble med selskapet på Linkedin. Følg selskapet på Linkedin, vise hvem du er tilkoblet med i selskapet, og som du kan koble til, og sjekk selskapets Linkedin side for de nyeste jobbannonser.

Se etter spesifikke ansette relaterte kontoer.  Noen større bedrifter har individuelle kontoer for å ansette formål; for eksempel tweets UPS ledige stillinger fra @upsjobs. Hvis du blar nedover strømmen, vil du se en rekke aktuelle ledige stillinger. Twitter kan være en god måte å komme i kontakt med bedriftens personalavdeling som ellers kan være vanskelig å nå. Les mer på jobbsøking med Twitter.

Skjerpe seg.  Hvis du kommer til å være i samspill med et selskap på  sosiale medier , må du sørge for at din online tilstedeværelse er profesjonell. Gjennomgå sosiale medier profiler for å sørge for at det ikke er noe upassende eller ukledelig, og sjekke dine  personverninnstillinger  for å se hvem som kan se hva på siden din.

Bokmerk ledige stillinger siden. De fleste selskaper har en ‘karriere’ -delen av deres nettsider satt til side for innlegging ledige jobber. Book disse sidene og gjøre en vane å sjekke dem med jevne mellomrom.

Lag en oversikt over tidsfrister og angi kalendervarsler for deg selv. Hvis målet ditt er å søke om et årlig program som et fellesskap, eller for et selskaps sommer ledige stillinger, holde et Excel-dokument liste alle de viktige datoer og tidsfrister, og sette varslinger ved hjelp av en elektronisk kalender på smarttelefonen eller datamaskinen.

Se etter en mulighet til å møte en rekrutterer. Mange bedrifter deltar i jobbmesser og karriere nettverk hendelser. Sjekk arbeidsgivers hjemmeside for å se om det er noen du er i stand til å delta. I så fall vil du ha en mulighet til å dele din CV og koble i-person. Husk å ta deg tid til å følge opp rett etter hver hendelse med alle rekrutterere du møter.

Ikke vær redd for å nå ut til selskapet.  Hvis du har et spørsmål – som om en jobb du har vært eyeing er fylt, om selskapet er ute etter å fylle en bestemt type stilling, eller hvor raskt du kan søke om sesong jobb – sørg for å komme i kontakt med firmaet. Bare send en høflig og profesjonell e stille spørsmålet ditt. Ikke bare vil det gjøre organisasjonens personalavdelingen kjent med navnet ditt, men det er en god illustrasjon på din entusiasme og interesse.

Flere måter å bli lagt merke til av Your Dream selskapet

Her er enda flere måter å bli lagt merke til av et selskap du vil elske å jobbe for, blant annet en sjekkliste over seks måter du kan skille seg ut fra mengden av arbeidssøkere og gjøre det beste inntrykket.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *