Hvordan vite om en Internship er legit

Posted on

Hvordan vite om en Internship er legit

Internett er en fantastisk ressurs, spesielt når det gjelder å finne praksisplasser og arbeidsplasser. Det er så mange muligheter at alt du trenger å gjøre er å identifisere programmer eller se etter praksisplasser i et bestemt felt eller bransje. Med så mange resultat og anonymitet av internett-noen ganger kan det være vanskelig å avgjøre om en utlyst internship er faktisk ekte eller en svindel ute etter å stjele informasjon.

Verdien av Internships

Praksisplasser kan være av stor verdi når det gjelder å skaffe seg erfaring og bli ansatt. Siden de fleste bedrifter søker kandidater med tidligere relevant erfaring i feltet, praksisplasser er avgjørende for college seniorer som søker sin første sanntids jobb etter endt utdanning.

Det spiller ingen rolle om internship er betalt eller hvis du mottar en kreditt for å fullføre internship erfaring, det eneste en arbeidsgiver fokuserer på er hva slags kunnskap og ferdigheter du har fått når inter for selskapet.

Studentene kan enten være skeptisk eller helt å stole på når det gjelder å finne en praksisplass. Men hvis et internship høres for godt til å være sant, vil du ønsker å gjøre litt mer graving. Snakker til folk innenfor organisasjoner eller studenter som tidligere har gjort et internship med selskapet vil hjelpe deg å avklare bildet.

Du vil at internship opplevelse å være en som vil gi deg ekte, hands-on erfaring.

Praksisplasser i Sales

En ting å være klar over er praksisplasser som synes å være totalt salgsstillinger og som er betalt strengt av provisjon fra salget. Problemet er at du ikke vet nok om selskapet eller produktet å forstå hvis en kommisjon er virkelig mulig.

Dersom en arbeidsgiver lister veldig åpne kvalifikasjoner og ikke spørre om din interesser eller erfaring, er det svært sannsynlig at du vil finne deg selv i en kald-ringer posisjon eller en som gir eksponering mot bare generelle administrative oppgaver.

Unngå Tvilsom Internships

Praksisplasser som er tvilsom er vanligvis de du vil ønske å unngå. Dårlige nabolag eller praksisplasser i en persons hjem er aldri en god idé. Dersom en arbeidsgiver ikke be deg om å fylle ut en søknad eller be om en CV, er det heller ikke en god idé.

Hvis du får en dårlig stemning når det kommer til internship notering, krav, eller folk er det vanligvis en god idé å miste muligheten og begynne å se etter en annen.

Gjør din forskning

Det er svindel over hele Internett. Due diligence er nødvendig når gjøre store avgjørelser basert på hva det står på Internett. Forsker på et selskap er en ting du kan gjøre for å sørge for at et selskap er legitim. Snakk med råd og instruktører i programmet du er ferdig. De kan ha en liste over prøvd og sanne selskaper som skolen allerede har et internship forhold til.

Forsker på Google er en annen måte å lære mer om et selskap. Skrive inn navnet på et selskap pluss svindel er en måte å se om det har vært noen rapporter om dette selskapet vesen illegitim. Sjekke ut Better Business Bureau (BBB) ​​og nettsteder som “Glassdoor.com” vil også bidra til å identifisere selskaper der det har vært legitime klager.

Ikke betal

Dersom en arbeidsgiver ber om å betale penger for å lære mer om programmet, eller for å gjøre en faktisk internship for dem, være sikker på å kjøre så fort du kan. Legitime selskaper setter sin informasjon der ute og ikke krever penger for å lære mer om programmet før du selv vet hva programmet handler om. Aldri gjelder for et internship hvis penger er nødvendig på forhånd.

Du kan også be selskapet å gi deg en liste over referanser eller kontaktinformasjon for praktikanter som tidligere har jobbet for selskapet. Referanser fra personer de har gjort forretninger med, vil gi en grunnleggende fundament for å identifisere hvis en arbeidsgiver er legit.

Selvfølgelig er det noen programmer som krever penger som omfatter det meste av internship-programmer i utlandet. I disse tilfellene, gjør din due diligence i å drive forskning. Vite på forhånd nøyaktig hva programmet inneholder og hva som vil bli betalt av studenten lærling.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *