Jobber som er i eksplosiv vekst i løpet av coronavirus (COVID-19) Pandemic

Posted on

Jobber som er blomstrende akkurat nå

Hvis du er på jakt etter arbeid akkurat nå, har du mye selskap. På grunn av virkningen av COVID-19 pandemi, arbeidsledighet påstander steg over 3,3 millioner mellom mars 22 og 28 mars 2020 ifølge Bureau of Labor Statistics. Over 10 millioner arbeidere har arkivert for dagpenger. Det er den største økningen-og den største totale antallet arbeidsledighet krav-siden Department of Labor begynte å holde styr på ledighetstallene.

Viktig : Mens arbeidsgivere i fritids- og turistnæringen er Shedding jobber, er andre sektorer ramping opp med å ansette.

Andrew Challenger, Senior VP av Challenger, Gray & jul, Inc., bemerker at “detaljister, medisinske enheten beslutningstakere, forbrukerprodukter produsenter, transport og lagerfasiliteter er alle blomstrende akkurat nå.”

Dagligvarebutikker, apotek, og IT-støtte er også ansette i henhold til CareerOneStop blogg, som er sponset av US Department of Labor.

Tips : Hvis du har vært permittert eller var på jakt etter arbeid før de økonomiske konsekvensene av coronavirus utbrudd, kan du skreddersy til næringer som ansetter nå søket.

Mange statlige og lokale myndigheter oppfordrer innbyggerne til å holde seg hjemme når det er mulig. Dette har hatt en skremmende effekt på sit-down dining, murstein og mørtel detaljhandel, og andre relaterte virksomheter. Men online shopping og levering har strømmet, og viktige tjenester som helse og lager ansetter raskt for å møte etterspørselen.

Disse 10 yrker er å ansette akkurat nå:

Kasser og Hylle stockers

Før corona pandemi, ble kasserer jobber hovedsakelig avtagende. Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook anslått disse jobbene til nedgang på 4% mellom 2018 og 2028. 8 Nå, derimot, er mange dagligvarekjedene gradvis oppbygging ansette for å møte etterspørselen etter curbside pickup, levering, og i butikken tjenester.

Kasserer og tilhørende sluttbruker jobber krever ingen formelle pedagogiske legitimasjon, men kundeservice erfaring og ferdigheter er alltid et pluss. Disse jobbene vanligvis betale rundt $ 10 eller $ 11 per time.

Matlevering Drivers

Sit-down dining kan suspenderes i mange områder av USA, men noen restauranter er å utvide leveringstjenester. For eksempel er Challenger, Gray & jule bemerker at Dominos ansette 1000 nye leverings drivere for å møte etterspørselen.

I tillegg til fast food etablissementer, er mange andre restauranter som tilbyr levering via on-demand mat levering apps som UberEats, GrubHub, og DoorDash.

Merk: Mange leverings apps har endret sin politikk for å gi no-kontaktleveringsalternativer, beskytte både kunder og sjåfører.

Kokk Stillinger blomstre selv i normale økonomiske forhold. Bureau of Labor Statistics rapporterer at denne spesifikke arbeidsstokken er ventet å vokse 14% mellom 2018 og 2028-mye raskere enn gjennomsnittet.

Shipping og Retail levering drivere

Bureau of Labor Statistics rapporterer også en enorm økning i etterspørselen etter pakken levering drivere på UPS, FedEx, og US Postal Service. Amazon er også ansette on-demand levering drivere (Flex) og lønn levering drivere (Daily servicepartnere).

Ifølge Occupational Outlook Handbook, disse jobbene vanligvis krever en high school diplom eller tilsvarende og betale rundt et gjennomsnitt på $ 30.000 per år.

registrerte sykepleiere

En annen raskt voksende jobb før corona pandemi, sykepleiere er i høy etterspørsel akkurat nå. Nurse.org rapporter som reiser sykepleiere og luftveis terapeuter ble tjene $ 10 000 en uke eller $ 100.000 for en 13-ukers periode å jobbe i New York City, en viktig senter under pandemien.

Men helsepersonell ikke kjent for sitt fokus på det finansielle. Angelina Walker på Nurse.org skriver: “Vi har blitt overveldet av responsen fra sykepleiere som bare ønsker å hjelpe i de områdene som trenger dem … Telefoner har blitt oversvømmet med sykepleiere si ting som ‘bare sette meg hvor som helst, jeg don ‘t bryr seg om lønn, jeg vil bare hjelpe.”

Den yrkes utsiktene for sykepleiere er sterk; Bureau of Labor Statistics anslår en 12% økning i RN jobber mellom 2018 og 2028. Sykepleiere tjener median lønn på rundt $ 71 000 per år.

Åndedrettsterapeut

Respirasjonsterapeuter, som arbeider med pasienter med pustevansker, er en annen viktig gruppe på frontlinjer COVID-19 kamp. Som RNS, har deres lønn økt på sykehus i corona hotspots.

I mindre farlige tider, topper respirasjonsterapeuter lønn fortsatt $ 60 000 per år. Deres arbeidsplasser er ventet å vokse 21% mellom 2018 og 2028, ifølge Bureau of Labor Statistics. 

Administrativt personell ved sykehus og helsesentre

CareerOneStop rapporterer at mange sykehus rundt om i landet er bemanning til å håndtere den COVID-19 krise og ikke hver jobb krever lisensiering og sertifisering. Kundeservice og administrative arbeidsplasser er avgjørende for misjon helseorganisasjoner.

Viktig: Best av alt, som Bureau of Labor Statistics påpeker, “hvis du har vært permittert fra en gjestfrihet jobb, kan du finne at du har ferdigheter som overføring direkte til noen helsetjenester kundeservice arbeidsplasser.”

Administrative assistent jobber vanligvis betale rundt $ 18 per time ifølge Bureau of Labor Statistics.

Oppfyllelse Senter Associates

Med forbrukere stikker nær hjemmet, elektroniske bestillinger er booming og detaljhandel selskaper ansetter for å møte økt etterspørsel. Amazon nylig annonsert for 100.000 hel-og deltidsstillinger i deres oppfyllelse sentre rundt om i landet. I tillegg er e-handel giganten sier at det vil øke minstelønn av $ 2 per time på midlertidig basis under ansettelse surge.

online Lærere

Skoler over selskapet har kansellert klasser på stedet og flyttet på nettet i løpet av pandemien. Som et resultat, er mange online lærings selskaper ansette for lærere og veiledere. For eksempel USA Today notater at online pedagogiske selskap Outschool er å ansette for 5000 Online K-12 lærere.

Undervisning jobber er økende, melder Bureau of Labor Statistics, som projiserer en 11% økning (mye raskere enn gjennomsnittet) i postsecondary feltet mellom 2018 og 2028.

rengjøring Jobs

Essensielle virksomhet gjør alt de kan for å stoppe spredningen av infeksjonen. Som et resultat, renhold arbeidere er i høy etterspørsel over hele landet. Hvis du ikke bryr deg om rengjøring og har sterk fokus på detaljer, kan du bli ansatt raskt ved et rengjøringsfirma gjennom en jobb-søkeside eller via en on-demand jobb app.

Tech Support Spesialist

Som tusenvis av funksjonærer er tvunget inn telecommuting situasjoner, kanskje for første gang, vil IT og teknisk support fagfolk være etterspurt.

Bureau of Labor Statistics rapporterer at denne jobben er ventet å vokse 10% raskere enn gjennomsnittet mellom 2018 og 2028. 3 Median lønn svever rundt $ 25 per time.

 

 

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *