6 Potensielle ulemper til å jobbe hjemme

Posted on

6 Potensielle ulemper til å jobbe hjemme

OK, nå som du har lest 8 grunner til å være et arbeid-at-Home Parent er du klar til å gi opp Rat Race (eller kanskje bli det hvis du har vært et opphold-at-home foreldre). Men her er noen andre problemer å Mull.

Ikke alle vil finne alle disse til å faktisk være problemer; det avhenger av din karriere, personlighet og familie. Men erkjenner potensielle ulemper lar deg ta dem lettere. Og de fleste av disse kan håndteres ved å sette grunnregler for din familie.

Ubehagelig blanding av jobb og hjemme

Ja, dette er hele poenget for noen, men ikke alle kan samtidig forhandle kravene til virksomheten og barn. Hvis du synes det er vanskelig å si “nei” til enten (eller begge), kan du finne deg selv strukket tynn. Du ønsker ikke å falle bak på jobben fordi familieforpliktelser gripe på arbeidstiden, eller på baksiden, for å føle at du må jobbe hele tiden.

distraksjoner

Selv om du har full tid barnepass i hjemmet, som arbeider med distraksjoner er en viktig ferdighet for arbeid-at-home foreldre. Selv vanlige kontorer har sin del av distraksjoner, er de sjelden så personlig som de du møter hjemme. Selv med kontoret døren lukket, vil du høre en hulkende barn. Dine morsinstinkt kan oppfordre deg til å gi trøst, selv om du vet at barneomsorg leverandør kan, og bør, håndtere det.

Mulig negativ effekt på karriereutvikling

Ute av syne, ute av sinn. Telependlere risikerer å bli forbigått for opprykk. Dette kan skje på grunn av en unsupportive holdning på øverste ledelsens side, som kanskje oppfatter valget mellom å jobbe hjemmefra som mangel på karriere engasjement. Men det er også sant at ikke alle arbeidsplasser, særlig høyere opp på karrierestigen du går, hell telecommuted (men hva jobber kan være effektivt telecommuted er noen ganger en smakssak). Så det kan komme ned til et valg mellom å arbeide hjemme og en forfremmelse.

Kvantitet kontra kvalitet tid med familien

Hvis du og barnet ditt er vant til din tid sammen være uavbrutt lek, jobbe hjemme vil være en justering for begge. Det faktum at du er rundt betyr ikke nødvendigvis at du er tilgjengelig. Når din sønn ivrig bringer deg sin siste kunstnerisk virksomhet, er det flott å være der for å ta del i hans entusiasme. Men når hans kunstneriske produksjon begynne å likne Picassos, kan du ikke være i stand til å gi hver mesterverk oppmerksomheten du eller han ønsker.

Isolasjon

Dette er en potensiell ulempe for alle hjemme-baserte arbeidstakere. Og selv om du ikke er alene hjemme, noen ganger trenger du litt voksen selskap for din egen personlige velvære. I tillegg risikerer du for å bli isolert profesjonelt, ved å gå glipp av viktig kontakt med kolleger.

Dårlige matvaner

En full kjøleskap like utenfor døren til ditt hjemmekontor lokker. Angi din egen timeplan kan bety flere pauser for snacks. Og siden mange barn spiser hele dagen, det tar en bevisst innsats for å opprettholde sunne matvaner.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *