Hvordan Nevn en henvisning i følgebrevet

Posted on

Hvordan Nevn en henvisning i følgebrevet

Hvis du kjenner noen i et firma eller noen med en sterk tilknytning til et selskap, kan det være nyttig å nevne dem i følgebrevet når du søker på en jobb. Å ha en henvisning kan hjelpe deg å skille seg ut fra mengden når du er jobbsøking.

Nevne at du er henvist av noen er som å få en ansettelse referansen på forhånd. Ansette ledere og rekrutterere vil trolig ta en nærmere titt på kandidater med hvem de deler en gjensidig kontakt, og med god grunn: studier har vist at inntak gjennom ansattes henvisninger resultater raskere, billigere og mer effektivt å ansette enn å stole på jobb områder.

Henvisnings ansetter også en tendens til å få opp til hastighet raskere, passer bedre, og opphold med selskapet lenger.

Tips: Nevne din henvisning og delte tilkoblingen i følgebrevet kan utgjøre forskjellen i å hjelpe din søknad bli lagt merke til av potensielle arbeidsgivere.

Det gir også ansette manager noen sammenheng for arbeidet bakgrunnen og gir ytterligere informasjon om deg.

Hva er en henvisning Cover Letter?

En henvisning følgebrev nevner en gjensidig tilkobling når du søker på en jobb. Du kan bli henvist av en kollega, en venn, en ansatt i selskapet du er interessert i, en klient eller leverandøren, eller til og med college karriere kontor.

Fordelene ved å bli henvist

Vervet kandidatene er en ledende kilde til nye ansatte, og mange arbeidsgivere aktivt søker henvisninger når ansette for ledige stillinger. 3 Selv om et selskap ikke har et formelt ansatt henvisning program, er henvisninger vanligvis ønsket velkommen som en måte å fremskynde ansettelsesprosessen og sikre sterke kandidater til ledige stillinger.

Å ha en henvisning navn til omtale i følgebrevet hjelper ansette manager forstå den delte tilkoblingen du har med dem eller deres arbeidsgiver. En henvisning hjelper også forholde din erfaring til åpen stilling og, avhengig av hvordan du vet henvisende fest, kan gi et innblikk i hvor godt du kan passe inn i selskapet.

Følgebrevet gir også en mulighet til å raskt markere din utdanning, ferdigheter og kvalifikasjoner for jobben. I tillegg til å nevne henvisningen din, vil du ha muligheten til å legge til et par konkrete eksempler på hvorfor du er den beste kandidaten til stillingen og dele andre detaljer som ikke er inkludert på din CV.

Hvem å be om en henvisning

Det er mange forskjellige måter å bli henvist til en jobb. En tilkobling til et selskap kan undersøke om du har en interesse i å utforske nye muligheter. Du kan oppleve at du er tilkoblet med en ansatt på Linkedin. Før du søker på en jobb, ta en titt for å se hvem du kjenner i organisasjonen.

Merk: Henvisningen trenger ikke å være en bedrift tilkobling. Du kan spørre alle du kjenner i selskapet eller som har en kontakt i selskapet hvis de vil anbefale deg for en jobb.

Pass på å sjekke med den enkelte på forhånd og spørre om de er villige til å gi deg en henvisning . Selv om du er sikker på at de vil gå god for deg, gir en potensiell henvisning heads-up sikrer at de vil være klar og i stand til å tilby en best mulig anbefaling, gitt de jobbkrav.

Du kan sende et brev eller e-post ber om en henvisning , noe som gir personen tid og anledning til å tenke gjennom hva de kan gjøre for deg, og hvordan du går frem. Spør skriftlig gir også tilkoblings en ut hvis de ikke er komfortable å henvise deg.

Hvordan Nevn en henvisning

  • Nevn som henviser deg. Når du bruker en  henvisning i følgebrevet , nevner dem i første ledd. Inkluder den enkelte ved navn og beskrive forbindelse med dem også.
  • Forklar hvordan du kjenner personen. Gi en kort redegjørelse for hvordan du kjenner personen, og forklare hvordan de kom til å bli kjent med dine arbeids kvalifikasjoner og ferdigheter.
  • Beskriv hvorfor de er å anbefale deg. Hvis personen anbefales at du søker om denne stillingen, benytte anledningen til å nevne at de er støttet deg. Hvilke konkrete kvaliteter av deg gjort dem tror at du ville være en god løsning for selskapet og for jobben? Hva har du å tilby selskapet?

Her er et eksempel på et innledende avsnitt nevne at kandidaten har blitt henvist av en kollega:

Prøve: Min kollega Amy Smith anbefalte at jeg kontakte deg direkte om salgsrepresentant stilling ved ABC, Inc. Amy og jeg har jobbet tett i bransjen i mange år, og hun trodde selskapet ville være en god løsning for min stil og erfaring i salg. Hun påpekte at som en vellykket, prisvinnende selger, ville jeg være et utmerket tillegg til teamet på ABC, Inc.

Tips for å skrive en henvisning Cover Letter

Navn-dropping kommer ikke lett for noen, spesielt hvis du allerede er bryting med hvordan å skrive om dine prestasjoner og selge deg selv til en hiring manager. Selv om det kan være en utfordring, som blir henvist til en jobb kan gi deg et løft over konkurransen. I alle fall bør det hjelpe deg å bli vurdert for et intervju. I beste fall kan det gi deg en fot i døren som kan føre til et jobbtilbud.

Gjennomgang eksempler. Hvis du er usikker på hva jeg skal skrive, hjelper det å se på eksempler på følgebrev, selv om du ønsker å skreddersy brevet å passe dine spesifikke personlige og profesjonelle forhold.

Nevn henvisningen forhånd. Husk å inkludere en kort omtale av henvisning og anbefaling gang i følgebrevet. Denne strategien setter henvisning på forsiden av leserens sinn, gi dem kontekst for informasjonen som følger.

Gjøre det beste førsteinntrykk. Utvid på dine sterke og hvorfor du er den beste kandidaten for jobben. Følgebrevet tilbyr en sjanse til å gjøre et sterkt førsteinntrykk, siden det er sannsynlig at det første en hiring manager ser, kanskje til og med før din CV.

Del dine prestasjoner. Nevnes korte eksempler på suksesser på arbeidsplassen for å bevise at du er den mest kvalifiserte personen for jobben.

Nøye korrekturlest brevet. Som med all forretningskorrespondanse, sørg for at du korrekturlese følgebrev for riktig staving og grammatikk, og kontroller at opplysninger kamper på tvers av alle dokumentene du sender inn.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *