5 måter å ta kontroll over din tid når du arbeider hjemme

Posted on

5 måter å ta kontroll over din tid når du arbeider hjemme

Time management er en ferdighet, men som alle ferdigheter, tar det praksis. Og for de fleste av oss, det vil aldri helt bli mestret, spesielt når du arbeider hjemme midt i kaoset av familielivet. Når du endelig har fått en stor tid waster i sjakk, noe annet dukker uunngåelig opp.

Men ikke bli motløs. Disse tipsene for tidsstyring, som er både for telependlere og hjem bedriftseiere, kan hjelpe deg å finne din tid ledelse problemer før de kommer ut av kontroll.

Sett en tidsplan

Tidsplanlegging starter med planlegging. Hvis det er mulig, angi arbeidstimer på forhånd slik at både du og din familie vet når du skal jobbe. For telependlere, kan dette være ganske enkelt, men for hjem bedriftseiere kan det ta litt disiplin til å jobbe når du sier du vil.

Hvis du arbeider hjemme med barn, er en gammel tid ledelse teknikk for å sette din arbeidstid rundt nap tid; Men det er ting å huske på om lur tid, nemlig at lur tidsplaner endrings noen ganger fra dag til dag, men  alltid  over tid. Som barn vokse ut av naps kan det være fornuftig å jobbe etter leggetid i stedet.

multitask Hensiktsmessig

Noen vil si at multitasking er dårlig eller at det er noe slikt som multitasking. Hvem vet? Men det er bare et faktum i livet som tidsstyring når du arbeider hjemme innebærer noen multitasking. Det er viktig å forstå at multitasking er et tveegget sverd: det kan effektivisere dagen eller forlate deg med et halvt dusin halv gjort prosjekter i en dag. En del av tid ledelse administrerer multitasking effektivt.

Å vite hvordan å multitaske, og når til fleroppgavekjøring er nøkkelen til å oppnå bedre harmoni i ditt arbeid og familieliv. Og en viktig faktor i hvor mye en work-at-home foreldre må multitaske er hvor mye barnepass hun benytter.

Embrace Rutine men Bo Creative

Hvis du prøver å balansere en work-at-home karriere i en travel husholdning med barn, er rutinen din venn. For barn i alle aldre, rutiner jevne overganger, som kan være vanskelig for barn. Å få en effektiv skole morgen rutine er et viktig skritt i å starte alles dag rett.

Men rutiner hjelpe på andre deler av dagen også, dvs. naptime, sengetid, middag, etter skolen, lekser, etc. Men rutine er ikke bare for barn, kan det være en viktig del av å bo på oppgaven for hjemme-baserte arbeideren. Å velge å alltid sjekke e-post, ringe eller gjøre andre oppgaver på bestemte tider sørger for at disse jobbene få gjort.

Imidlertid kan både barn og voksne får også knyttet til rutiner. Vær fleksibel. Rutiner endres etter hvert som barna vokser. Naps gå bort; Barna blir mer dyktig på husarbeid; barnepass tidsplaner endres. Vær forberedt på å endre rutiner når det er nødvendig.

Kjenn deg selv (og din familie)

Ingen tid ledelse tips som fungerer for alle fordi vi alle har forskjellige stiler og svakheter når det gjelder å organisere vår tid. Noen av oss må kanskje lære å slutte å utsette mens andre trenger å skjære ut en distraksjon fri arbeidsplass for å få noe gjort. For andre en god liste over gjøremål er en nødvendighet.

Og så vurdere om din er en god work-at-hjem personlighet er et første skritt i å identifisere og korrigere dine svakheter. Utvikle et sett av work-at-home grunnregler som faktor i din personlighet og familiens behov.

Bruk Verktøy Effektivt

Det er så mange verktøy som kan holde telecommuter tilkoblet nå. Verktøy som internett, datamaskiner, e-post og telefon er det som gjør jobbe hjemmefra mulig for de fleste av oss. Men disse verktøyene kan faktisk hindre vår tid ledelse innsats hvis den ikke brukes effektivt.

E-posthåndtering er kanskje en av de viktigste ferdighetene vi kan skaffe fordi e-post kan bli en fulltidsjobb i seg selv hvis vi lar den. Sporing av vår tid kan føre til mer effektivitet ved å avsløre våre største tid wasters. Det kan også hjelpe oss med å fastslå hvilke verktøy-som kan variere fra gratis online programmer til nye applikasjoner for telefonen din-kan hjelpe oss kjøre vårt arbeid og hjem liv mer effektivt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *