Advokatassistent Job Description: Lønn, Skills, & More

Posted on

Advokatassistent Job Description: Lønn, Skills, & More

Paralegals er opplært til å bistå advokater i levering av juridiske tjenester. De kan fungere for advokatfirmaer, bedrifter, regjeringen, eller i andre praksismiljøer, men alltid under oppsyn av en advokat. Paralegals kan ikke gi juridisk rådgivning. De kan ikke representere klienter i retten, etablere advokathonorarer, eller signere dokumenter som skal sendes inn til retten.

Omtrent 285 600 paralegals var ansatt i USA i 2016, med 73 precnt av dem ansatt i advokatfirmaer og selskaper som tilbyr juridiske tjenester.

Advokatassistent plikter og ansvar

Ikke alle paralegals anta nøyaktig samme plikter. Det avhenger i stor grad av hvem de jobber for og hva slags juridiske tjenester arbeidsgiver gir. Noen oppgaver er vanlig, men:

 • Arrangering mekling eller ekspert psykologiske evalueringer i familierett skilsmisse og barnefordelingssaker
 • Bidra til rettssak forberedelser i rettssaker praksis
 • Gir bak-kulissene-støtte i rettssalen ved høringer og prøvelser, eller i voldgift, mekling, saksbehandling, og nedleggelser
 • Utforme juridiske dokumenter og prosesskrift, inkludert deponering merknader, stevninger, bevegelser, sertifiseringer, kontrakter, truser, og klager
 • Undersøke fakta i en sak ved å intervjue klienter og vitner og utføre juridisk forskning på rettspraksis og presedens
 • Håndtering oppdagelsen-utveksling av visse opplysninger mellom motstridende parter i en rettssak
 • Organisere og administrere filer, dokumenter og utstillinger
 • Filing dokumenter med føderale og statlige domstoler

Selv om hva en paralegal  ikke kan  gjøre er fastsatt i lov, hva de kan gjøre, er svært avhengig av sine arbeidsgivere. Noen advokater finne delegere oppgaver lettere enn andre gjør. En advokatassistent fremste formål er å frigjøre advokat tid slik at advokatene kan gjøre disse tingene bare advokater kan gjøre, som bistår klienter og møte i retten.

Paralegal Lønn

Paralegal lønn kan hengsel på mange faktorer, inkludert erfaring, utdanning, praksis miljø og geografisk plassering. De som jobber for den føderale regjeringen har en tendens til å være den mest kompensert.

 • Median årslønn: $ 50 940 ($ 24,49 / time)
 • Topp 10% årslønn: Mer enn $ 82 050 ($ 39,45 / time)
 • Bunn 10% Årlig Lønn: Mindre enn $ 31 400 ($ 15,10 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Merk : Paralegals som jobber for bedrifter lokalisert i storbyområder vanligvis tjene mer enn de som arbeider i mindre byer og mer landlige områder. Noen erfarne paralegals med spesielle ferdigheter eller ledelsesfunksjoner kan tjene i seks tall årlig i de store byene, mens entry-level paralegals i distriktene kan tjene i nabolaget av $ 25 000 i året.

Utdanning, opplæring, og sertifisering

Noen paralegals har ingen formell opplæring. De lærer på jobben under tilsyn av advokater, ofte antar posisjonen advokatassistent og ekstra ansvar etter å ha vært en juridisk sekretær eller på annen støtte rolle for en periode. Dette er ikke alltid tilfelle, men.

 • Utdanning: Mange paralegals har to år knytte grader eller fireårige bachelorgrader. Mange junior høgskoler tilbyr kurs mot en advokatassistent sertifikatet.
 • Trening: Selv om de ikke får det i et klasserom setting, må paralegals ha en solid kunnskap om juridisk terminologi, føderale og statlige regler for juridisk prosedyre, og omfattende lov. Paralegals kan få denne kunnskapen ved å jobbe seg opp fra en entry-level posisjon med et advokatfirma eller i andre juridiske tjenester.
 • Sertifisering: Dette yrket er ikke sterkt regulert, så har profesjonelle sertifisering kan virkelig hjelpe en jobb kandidat skiller seg ut fra andre søkere.
 • Lisensiering: Svært få land har lisens- eller registreringskrav for paralegals.

Paralegals med bachelorgrad i advokatassistent studier, eller en høyskole grad i alle felt kombinert med en advokatassistent sertifikat, generelt har de beste karrieremuligheter.

Advokatassistent ferdigheter og kompetanse

Ikke alle er i stand til å være en paralegal. Noen iboende ferdigheter og egenskaper kan gjøre hele forskjellen mellom suksess og brenne ut.

 • Organisatoriske ferdigheter: Paralegals må ha gode organisatoriske evner til å håndtere omfangsrike filer og utstillinger, som kan nummeret i hundrevis for en enkelt sak.
 • Kommunikasjonsferdigheter: Paralegals må samhandle jevnlig med klienter, eksperter, domstol personell, og andre enn sine arbeidsgivere advokater.
 • Sterke forsknings-og skriveferdigheter: Disse ferdighetene er nødvendig for å utforme prosesskrift, forskningsnotater, korrespondanse og andre dokumenter.
 • Nerver av stål: En evne til å håndtere press og truende tidsfrister kan være avgjørende i enkelte spesialiteter som innebærer en god del av rettssaker.
 • En evne til å multitaske: Dette er en frist tung yrke, og flere tilfeller kan kreve tiltak innenfor de samme begrensede tidsperioder. Du må kanskje utføre forskjellige oppgaver på mer enn ett tilfelle fil nesten samtidig, å ta en telefonsamtale på en sak mens sortering gjennom prøving utstillinger på en annen-og gjøre feil fordi du er overveldet eller distrahert er ikke et alternativ.

Job Outlook

Økende caseloads har oppmuntret advokater til å delegere oppgaver som tidligere reservert for advokater, skape flere muligheter for paralegals. Bureau of Labor Statistics forventer at advokatassistent stillinger vil øke med 15 prosent fra 2016 gjennom 2026, noe som er mye raskere enn gjennomsnittet.

Denne jobben veksten kan være minst delvis tilskrives det faktum at advokater kan bestå av mer arbeid til sine paralegals til en lavere timelønn enn de ville personlig betalt for sin tid som klienter motstå høye saksomkostninger.

Arbeidsmiljø

Paralegals tendens til å arbeide sammen med annet personell, for eksempel advokater og støttepersonell, så blir en advokatassistent er noe av et folk yrke. Client interaksjon er også svært vanlig i visse områder av loven.

De aller fleste av dette arbeidet er utført i kontorer, men paralegals kan tidvis bli bedt om å delta på rettsforhandlinger med sine advokat arbeidsgivere, eller å reise for andre grunner, for eksempel til fil dokumenter eller samle informasjon.

Fremdriftsplan

Å være en paralegal er generelt en fulltidsstilling utført i vanlig arbeidstid, men overtid og kveldstimer er ofte nødvendig når tidsfrister vevstol og prøvelser er nært forestående, krever omfattende forberedelser.

Hvordan få jobben

Bli sertifisert

Ta National sertifisert juridiske assistent / Paralegal Examination (CLA / CP eksamen) etter at du har mottatt knytte grad eller tjent et sertifikat.

VELG en spesialitet

Det er ikke uvanlig for en paralegal å etablere en spesialitet eller et område av ekspertise etter å bli et firma i en entry-level kapasitet. Hun kan bli dyktigere i visse områder gjennom on-the-job training. Til slutt kan det komme ned til det som interesserer deg og hva slags lover og plikter du er mest komfortabel med. Du kan da søke på jobber i denne sektoren.

Forbered deg på første intervju

Du kan ta kontakt med National Association of juridiske assistenter eller National Federation of Paralegal foreninger for mer informasjon om advokatassistent karriere.

Sammenligning Lignende Jobs

De som er interessert i juridiske karrierer kan også vurdere disse yrkene:

 • Krav Innstilt: $ 65 670
 • Mellommann: $ 62 270
 • Advokat: $ 120 910

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *