Sports Scout Job Description: Lønn, evner og mer

Posted on

Sports Scout Job Description: Lønn, evner og mer

Sports speidere se etter og rekruttere nye medlemmer av et idrettslag ved høgskolen, amatør eller profesjonell nivå. De evaluerer utøvernes fysiske ferdigheter, holdninger og andre faktorer som kan avgjøre deres suksess på et lag. Speiderne er integrert til å forbedre lagets nivå av talent, som kan betale langsiktig utbytte i form av ytelse og vinner.

De fleste speidere arbeid med en bestemt idrett lag, men det er også speiding stillinger tilknyttet eksterne tjenester som deretter selger sin informasjon til lag. I noen tilfeller, speidere er også busser av idrettslag.

Sports Scout Plikter og ansvar

Denne jobben krever vanligvis evnen til å gjøre følgende arbeid:

 • Finn potensielle utøvere ved å følge sportsnyheter og utvikle relasjoner med busser fra videregående skole og Amateur Athletic Union (AAU) lag
 • Delta på sports spill og se videoer av idrettsutøvere under vurdering for å evaluere ytelsen
 • Analysere resultatstatistikken av potensielle utøvere
 • Sammenligne potensielle utøvere til de potensielle opposisjonelle grupper
 • Gi rapporter og anbefalinger til trener, leder eller eier av teamet som de er speiding
 • Koordinere og tilby insentiver til potensielle spillere

På profesjonelt nivå, de fleste speidere evaluere unge spillere for å prøve å finne ut om de en dag vil være i stand til å bidra på profesjonelt nivå. Speiderne også bidra til å bestemme på hvilket nivå teamet bør investere i en gitt spiller. Dette omfatter beslutning om ikke å utarbeide en spiller og hvor mye penger å tilby for en signering bonus.

College rekrutterere også speide videregående skole talent, men er vanligvis trenere med college team.

Sports Scout Lønn

En sport speider lønn kan variere avhengig av beliggenhet, erfaring, firma, eller skole som de jobber, samt om stillingen er heltid eller deltid. Fordi mange idretter speidere arbeidet mindre enn full tid, lønn gjennomsnitt er generelt lav.

 • Median årslønn: $ 32 270
 • Topp 10% årslønn: $ 75 400
 • Bunn 10% Årlig Lønn: $ 18 670

Kilde: US Bureau of Labor Statistics (BLS), 2017

Utdanning, opplæring og sertifisering

De fleste speidere er tidligere sports spillere, og andre er nåværende eller tidligere trenere med mange års erfaring etter sporten.

 • Utdannelse: College er ikke nødvendigvis et krav for speidere som har spilt en idrett på høyt nivå, og utviklet et godt øye for talent. Men sport speidere vanligvis har en bachelorgrad i business, markedsføring, salg, eller sport management.
 • Bakgrunn og erfaring : Fordi speidere må ha evnen til å vurdere talent i unge spillere, må de ha omfattende bakgrunn i å spille spillet, typisk ved høyskole eller profesjonelt nivå, coaching på et høyt nivå, eller mange år med å følge sporten.

Sport Scout ferdigheter og kompetanse

Mens speidere for idrettslag kan komme fra en rekke ulike bakgrunner, de generelt bør ha følgende egenskaper for å lykkes:

 • Beslutningstaking ferdigheter : Scouts må være analytisk og selektiv når du velger mulige spillere for et team og må ta avgjørelser basert på hva som er best for laget de jobber med.
 • Kommunikasjon: Scouts må effektivt presentere mulige muligheter til potensielle spillere og presentere alternativer til trenere og lag de jobber med.
 • Passion: En vellykket coach bør være lidenskapelig nok til å lære alle moduler og outs av en sport, og holde deg oppdatert på spillere og aktuelle trender.

Job Outlook

Mens markedet for sports- speidere er forventet å vokse raskere enn gjennomsnittet karriere, med en hastighet på 13 prosent gjennom 2026, kan det være en høy grad av konkurranse for topp speiding posisjoner, i henhold til BLS.

Arbeidsmiljø

En speider kan gjøre noe arbeid på et kontor, men det meste av arbeidet foregår på de steder hvor sporten de er speidingen for blir spilt. Stillingen krever også vanligvis reise for å se spillerne i aksjon.

Fremdriftsplan

Arbeidstid kan variere for speidere og kan omfatte helger og kvelder. Mange speidere er selvstendig næringsdrivende og er betalt for individuelle speideroppdrag med varierende timer. Andre speidere jobber deltid i et bestemt område eller region for et lag. Som de bygger en banerekord på suksess, årsverk som dekker større områder eller koordinere andre speidere er et alternativ. Noen speidere forhånd til i speiding direktør jobber med lag eller andre ulike administrative stillinger, som en daglig leder.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *