Kan en modell arbeid i mer enn ett Modeling Agency?

Posted on

Kan en modell arbeid i mer enn ett Modeling Agency?

Enkelt sagt, som en modell, jo flere instanser du arbeider med, jo mer eksponering får du. Det betyr flere auditions, flere bestillinger, og mer penger.

En annen grunn til å signere med flere byråer er hvis du ønsker å utforske andre markeder. Din nåværende nestleder kanskje ikke har erfaring utenfor sitt “hjem” region, og derfor mangler ressurser eller informasjon for å få deg bestillinger du trenger. Det er der en annen agent i en annen by, stat, eller til og med landet kan være nyttig.

Husk at å legge en store navn byrå til din liste er ikke alltid den beste grunnen til å ta på seg ekstra representasjon. Problemet med store byråer er at modellene som jobber mest og som bringer inn mest penger vil alltid få topp prioritet.

Det betyr kan det ta lang tid for etaten å virkelig forstå deg og representere deg på den måten du ønsker. I tillegg er mange av de øverste organer har eksklusive kontrakter som stiller krav om at deres modeller kan ikke fungere for noen andre byrå i USA eller andre steder. Som begrenser mulighetene betraktelig, og vil mest sannsynlig bety at du blir nødt til å forlate din nåværende byrå.

Kan en modell har flere agenter som representerer dem?

Om du kan ha flere instanser som representerer deg på en gang avhenger av industristandarder. Det er ikke uvanlig for kommersielle modeller basert på større markeder som New York og Los Angeles for å ha mer enn en kommersiell byrå som representerer dem.

De kan også ha en personlig manager. Hva er forskjellen? Etaten vil være ansvarlig for booking auditions og arbeidsplasser, og lederen vil råde modellen om hvorvidt eller ikke å godta enkelte bookinger og administrere den totale karrierevei av modellen. Å ha en manager i tillegg til et byrå er mer vanlig blant skuespillere og talent enn det er for modeller.

High fashion eller redaksjonelle modeller nesten aldri har mer enn ett byrå som representerer dem i et bestemt marked. Imidlertid er det ønskelig for redaksjonelle modeller for å ha et byrå i hver av de store markeder som New York, Paris, Milano, Tokyo og London.

Må jeg ha mer enn én agent?

Definitivt ikke. Hvis du er fornøyd med din agent, og hvis de sender deg rikelig med auditions og gå-ser, så du trenger ikke registrere med flere byråer. Noen ganger er alt du trenger er et godt samarbeid med noen som forstår deg og gjør alt mulig for å videreutvikle din karriere. Hvis ting går bra, er det helt greit å bo der du er.

Trenger jeg å be om tillatelse fra min nåværende Agency Før jeg Logg inn med noen andre?

Så lenge kontrakten er ikke-eksklusiv, eller kan du signere med andre etater utenfor et bestemt geografisk område, så du trenger ikke å spørre om lov. Du står fritt til å signere med så mange byråer som du ønsker. Hvis du er usikker på om eksklusivitet del av kontrakten, må du alltid spørre din agent for å avklare detaljene før du signerer med noen andre. Hvis du går mot kontrakt og signere likevel, kan du bli droppet fra kontrakten.

Når det er sagt, bør du likevel være åpen og ærlig med din nåværende byrå, spesielt hvis du ønsker å fortsette å ha en positiv samarbeid. Jo mer byrået forstår dine karrieremål, jo mer vil de være i stand til å hjelpe deg å nå dem. Dessuten er det den profesjonelle tingen å gjøre.

Hva er ulempene med å ha flere agenter?

Å ha flere agenter i ett marked gjør livet litt mer komplisert. Fordi modeller er sjelden lov til å signere kontrakter med flere etater i samme by (de vil mer enn sannsynlig bok du om de samme jobbene som er forvirrende når det gjelder å finne ut provisjon), må du signere med byråer som spesialiserer på ulike områder. Det betyr, reise, reiser, og flere reiser.

Selv om etatene er i samme tilstand, alle disse reiseutgifter virkelig legge opp. Og mens du kan kreve ting som kjørelengde, parkering og bompenger på selvangivelsen, vil du fortsatt være å betale på forhånd for 100% av disse kostnadene. I motsetning til det mange tror, ​​trenger byråer ikke betale for sine modeller løpende utgifter.

Dessuten har flere agenter betyr å ha en travel hverdag. Det kan være vanskelig å sjonglere alle disse auditions, go-ser, og bestillinger med hverdagen (arbeid, familie, skole), spesielt hvis du har til å kjøre bil eller fly. Du må være på toppen av alt til enhver tid for å sikre at forpliktelsene ikke forstyrrer hverandre.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *