Hvordan begynne å jobbe hjemmefra

Posted on

Easy Work-From-Home Computer Jobs

Kanskje jobbe hjemme er drømmen din, men du er ikke sikker på hvordan du gjør det din virkelighet. Vurdere fordeler og ulemper med hver gjennom linsen av kravene til livet ditt, dine ferdigheter, og ønsker, deretter begynne å lage en plan. Les gjennom disse 4 måter en person kan jobbe hjemmefra.

Slå din nåværende jobb i en telecommuting plassering

Det første alternativet å vurdere er en som involverer minst mulig endring, ta din nåværende in-kontor jobb og snu den til en telecommuting posisjon.

Og forskning og refleksjon er de første skritt til overgangen til gjeldende posisjon fra en kontorjobb til hjemmebasert. Lære alt det er å vite om bedriftens fjernarbeid politikk deretter tenke på hvordan disse kan (eller kanskje ikke) brukes på jobben.

Hvis du tror du har en god sak, er neste steg å skrive et fjern forslag til sjefen din.

Finn en ny Work-at-Home Job

Så hvis det virker som snu din nåværende jobb til en fjern en er en lang skudd, den nest beste måten å begynne å jobbe hjemmefra er å finne en ny jobb. Hvis du holder deg innenfor ditt felt av erfaring, vil du sannsynligvis tjene mer penger enn hvis du prøver noe annet. Men hvis din karriere område bare ikke tilbyr mye av telecommuting muligheter, må du kanskje slå ut i noe nytt.

Start din egen Home Business

Et hjem virksomhet har mange fordeler. Det kan ta mange former – alt fra å henge ut en singel som konsulent i arbeidet du allerede vet (AKA frilanser) for å starte en ny bedrift fra grunnen til å kjøpe en eksisterende bedrift eller franchise til å arbeide i direkte salg, salg til venner og familie . Hver av disse alternativene vil ha forskjellige oppstartskostnader, tid forpliktelser og utbetalinger.

Pick Up ekstra penger hjemmefra

Hvis du egentlig ikke opp for et helt liv / karriere endring, men du fortsatt ønsker å supplere inntekten, prøv svart arbeid hjemmefra. Her er flere måter du kan tjene ekstra penger i fritiden hjemmefra:

  • Data Entry From Home
  • online Microjobs
  • Korte oppgaver (Virtual og Real World)
  • online Juryene
  • nettstedet Testing
  • Tjen penger med din mobiltelefon

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *