Hvordan at begynde at arbejde hjemmefra

Posted on

Nem Work-Fra-hjemmecomputer Jobs

Måske arbejder hjemme er din drøm, men du er ikke sikker på, hvordan at gøre det til din virkelighed. Overvej fordele og ulemper ved hver gennem linsen af ​​kravene i dit liv, dine færdigheder, og ønsker, og derefter begynde at lave en plan. Læs gennem disse 4 måder en person kan arbejde hjemmefra.

Vend dit nuværende job i en Distancearbejde holdning

Den første mulighed for at overveje, er den, der involverer den mindste mængde af forandringer, tage din strøm i-kontor job og gøre det til en distancearbejde position.

Og forskning og refleksion er de første skridt til overfører din aktuelle position fra et kontor job til hjemme-baseret. Lær alt, hvad der er at vide om din virksomheds distancearbejde politik derefter tænke over, hvordan disse kan (eller måske ikke) anvendes på dit job.

Hvis du tror, ​​du har en god sag, det næste skridt er at skrive en distancearbejde forslag til din chef.

Find en ny Work-at-Home Job

Så hvis det lader til, at dreje dit nuværende job i en distancearbejde ene er en lang skudt, den næste bedste måde at begynde at arbejde fra hjemmet er at finde et nyt job. Hvis du opholder dig inden for dit felt af erfaring, vil du sandsynligvis tjene flere penge end hvis du prøver noget andet. Men hvis din karriere område bare ikke tilbyde en masse distancearbejde muligheder, kan det være nødvendigt at slå ud i noget nyt.

Start dit eget hjem virksomhed

Et hjem virksomhed har mange fordele. Det kan tage mange former – alt fra hængende ud en rullesten som konsulent i arbejde, du allerede gør (AKA freelancing) til at starte en ny virksomhed fra bunden til at købe en eksisterende virksomhed eller franchisen til at arbejde i direkte salg, der sælger til venner og familie . Hver af disse muligheder vil have forskellige startomkostninger, tid forpligtelser og udbetalinger.

Pick Up Ekstra Cash from Home

Hvis du virkelig ikke op til et helt liv / karriere forandring, men du ville stadig gerne at supplere din indkomst, så prøv sort arbejde hjemmefra. Her er flere måder, du kan tjene ekstra penge i din fritid hjemmefra:

  • Data Entry From Home
  • Online Microjobs
  • Korte opgaver (Virtual og Real World)
  • Online Juryer
  • Website Test
  • Tjen penge med din mobiltelefon

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *