Hvordan at vælge den bedste Genoptag Format

Posted on

 Hvordan at vælge den bedste Genoptag Format


Du har gjort din forskning og valgt den bedste genoptage type til jobbet åbning og din oplevelse, færdigheder og præstationer. Men det er kun første skridt i at skabe et professionelt CV, der vil få den ansættende leder opmærksomhed.

Tips til at vælge den bedste stil til dit cv

For at gøre dit CV stige over konkurrencen, har du flere valg at gøre. For eksempel, hvad er den bedste skrifttype til at bruge i dit CV? Hvor store (eller lille) skal din skrifttype være? Skal du bruge fed og kursiv til at modregne dine underoverskrifter, stillingsbetegnelser og andre funktioner? Er en kreativ genoptage en god idé – og i givet fald hvordan kreativ bør du få?

Kend din målgruppe

Når du skriver et CV, den første ting at huske på, er din målgruppe. Hvis du indsender din ansøgning online, betyder det at skabe et CV, der er let at læse for både leje ledere og ansøgerens sporingssystemer (ATS).

Generelt er det en dårlig idé at få alt for dekorativ. Ikke-standard skrifttyper, overdreven formatering og andre dekorative elementer vil ikke gøre det gennem ATS, og kan resultere i en forvansket eller ulæselig CV fra perspektivet af HR personen i den anden ende.

Endvidere er det en god ide at kende kulturen i organisationen, du kur. Traditionelle industrier som finans vil sandsynligvis rynke panden på en kreativ cv, mens reklame eller design virksomheder kan træffes med din æstetiske sans. (Igen: det er kun værd at risikoen, hvis du afleverer dit cv personligt eller direkte til en kontakt email Alt, hvad der går gennem en online ansøgning proces bør standardiserede i videst muligt..)

Hold det simpelt

Der er et par grunde til, at det er vigtigt at holde formateringen på dit cv enkel. Først og fremmest, igen, mange genoptages først læses af ansøgerens sporingssystemer, ikke af mennesker. Disse systemer fungerer bedst, når du læser simpel tekst i stedet for fancy formatering. Hvis en ansøger tracking system ikke kan læse dit CV, kan leje manager bare smide det ud.
Det er også vigtigt for den ansættende leder at være i stand til nemt at læse dit cv. Basic, læsbare skrifttyper som Arial, Verdana, Calibri, og Times New Roman vil sikre dig dit CV vil blive læst.

Når du vælger en skrifttype til dit CV, bør skriftstørrelsen være mellem 10 og 12 for at give mulighed for læsbarheden. Det kan føles fristende at gøre skrifttypen på dit cv meget lille, så du kan indeholde mere information om hvert job, og stadig have dit cv passer på én side. Men modstå denne trang – en lille skrifttype er svært at læse, hvilket i sidste ende vil besejre dit cv formål.

Dit CV bør også blive trykt i sort og hvid, ikke i farver. Andre farver er generelt distraherende for en leje manager.

Du har en vis fleksibilitet i dine afsnit overskrifter. Du kan gøre disse lidt større og / eller fed.

Du bør også gøre dit navn (øverst dit CV) stå ved. Du kan lave dit navn lidt større, og måske fed, understregning eller kursiv det.

Være konsekvent

Må være konsekvent i din formatering. For eksempel, hvis du fed overskrift én sektion, fed dem alle. Hvis du understrege et firmanavn, skal du sørge for de andre er understreget så godt.

Også, ikke overforbrug kapitalisering, fed, kursiv, understregning, eller andre med vægt funktioner. Igen, grundlæggende fungerer bedst.

Hvornår får du kreativ

Typisk skal du bruge en læsbar, print font såsom Times New Roman, Arial, eller Calibri. Men hvis du søger til en stilling i grafisk design eller reklame (hvor CV layout og design kan være en del af din bedømmelse), kan arbejdsgiverne være åben for alternative skrifttyper, farver og endda utraditionel genoptages.

Men uanset hvad, så sørg for den skrifttype, du vælger, er læsbar for en leje manager. Og tænke meget grundigt, før du bruger en alternativ skrifttype. Sørg for, at det ikke kommer til at skade dine chancer for at få jobbet. Hvis du kender nogen, der arbejder i virksomheden, overveje at bede dem deres tanker, før du sender en utraditionel genoptage eller et CV med en kreativ skrifttype eller farve.

Sådan vælges en skrifttype

Læs nedenfor for to måder at vælge en skrifttype og skriftstørrelse til dit cv.

Mulighed 1:

  • Vælg en skrifttype og skriftstørrelse på listen i toppen af ​​dit dokument, før du begynder at skrive CV.

Mulighed 2:

  • Skriv dit cv.
  • Fremhæv CV.
  • Enten vælge skrifttype fra pop-up vindue (højreklik og vælg derefter ”Font”) eller vælg skrifttype på listen i toppen af ​​dokumentet.
  • Vælg den skriftstørrelse, du ønsker at bruge på samme måde.

Bekræftelse Din skrifttype valg

Når du har valgt en skrifttype og skriftstørrelse, er det altid klogt at printe ud og se på en kopi af dit CV. Mens du læser, så spørg dig selv: Er dette genoptage nemt at scanne igennem? Hvis du er nødt til at skele til at læse, eller finde, at skrifttypen vises trange, skal du vælge en anden skrifttype eller vælg en større størrelse til din skrifttype.

Hvis siden ser meget travlt og forvirrende – for eksempel, hvis der er for mange ord fed skrift, kursiv, og understreget – gøre stilen i dit cv enklere.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *