Højt betalte job, der ikke kræver en universitetsuddannelse

Posted on

Højt betalte job, der ikke kræver en universitetsuddannelse

Søger du et højt betalende job, men ønsker ikke at investere i en fire-årig eller kandidatuddannelse? Du behøver ikke at have et kollegium grad at få et godt job. Der er en ny type job, der lægger vægt færdigheder løbet uddannelse og erhvervserfaring. ”Nye collar job,” også kendt som ”midterste kvalificerede job,” er dem, der kræver visse hårde færdigheder, men ikke nødvendigvis kræver en fire-årig universitetsuddannelse (eller et omfattende arbejde historie). Ofte kan medarbejderne få de færdigheder, de behøver til jobbet gennem erhvervsuddannelse, et certifikat program, en læreplads, eller en to-årig uddannelse.

kan findes Disse kvalificerede job i en lang række industrier. De er særligt udbredt i sundhedsvæsenet, informationsteknologi (IT), og produktion. Hospitaler, statslige regeringer, skoler, producenter, it-virksomheder og andre organisationer er begyndt at søge efter medarbejdere med de rette kompetencer, snarere end den højre grad. Nogle virksomheder tilbyder endda betalt uddannelsesprogrammer for jobsøgere, som ligner lærepladser.

Her er en liste over ti af de øverste nye jobs. Disse er job, der ikke kræver en fire-årig grad, tilbyder god løn, og er i høj efterspørgsel. Læs beskrivelserne af hvert job, og se, hvilke nye krave job er det rigtige for dig.

Computer programmør

Computer programmører skabe, skrive og test-kode, der gør det muligt for computerprogrammer og applikationer til at fungere. De har typisk brug for at vide en række computer sprog, herunder Java og C ++. De kan arbejde for en edb-systemer design virksomhed, eller de kunne arbejde for software udgivere eller finansielle virksomheder, blandt andre. Fordi dette arbejde udføres på computeren, mange programmører telecommute, som giver mulighed for fleksibilitet.

Mens mange edb-programmører har en bachelorgrad, nogle kun har brug for en associeret grad eller stor erfaring i kodning. Programmører kan også blive certificeret i bestemte programmeringssprog, så disse certifikater kan også hjælpe et job kandidat få ansat. En anden mulighed er at få de færdigheder, du har brug for at få lejet ved at deltage i en bootcamp.

Medianen løn for en computer programmør er $ 84.280 (2018) i henhold til Department of Labor Occupational Outlook Handbook .

Computer Security Analyst

En computer sikkerhed analytiker (også kendt som en informationssikkerhed analytiker ) hjælper med at beskytte en organisations computernetværk og systemer.

Nogle arbejdsgivere vil have analytikere med en bachelorgrad i datalogi eller et beslægtet område, og nogle gange de selv ønsker kandidater med en kandidatgrad i informationssystemer. Der er dog nogle virksomheder understreger færdigheder i datalogi, programmering, og it-sikkerhed i løbet af en bestemt grad.

Dette job oplever en meget hurtigere end gennemsnitlige vækstrate. En computer sikkerhed analytiker tjener et gennemsnit på $ 98.530 (2018), i henhold til Occupational Outlook Handbook .

Computer Support Specialist

En computer support specialist giver hjælp til mennesker og virksomheder med deres edb-udstyr og / eller software. De kan hjælpe it-medarbejdere i en organisation, eller hjælpe ikke-IT-brugere med deres computer problemer. De hjælper folk personligt, over telefonen eller online.

Computer support specialister generelt ikke brug for en universitetsuddannelse. I stedet har de brug for computer viden, samt kommunikation og folk færdigheder. Ofte har de brug for at have taget et par computer eller it-kurser, eller har en associeret grad. Nogle virksomheder kræver deres computer support specialister til at gå gennem et certificeringsprogram.

Dette job oplever hurtigere end gennemsnitlige vækstrate. En computer support specialist tjener et gennemsnit på $ 53.470 (2018) om året, i henhold til Occupational Outlook Handbook .

Database manager

En database manager (også kendt som en databaseadministrator) er en person, der lagrer og organiserer data ved hjælp af specialiseret software. Han eller hun sørger for, at data er sikre og til rådighed for de mennesker, der har brug for adgang til det. Database ledere kan arbejde i næsten alle brancher, men de typisk arbejder for virksomheder i edb-systemer design og støtte.

Mens nogle database manager jobs kræver en bachelor-eller kandidatgrad i ledelse informationssystemer, har nogle arbejdsgivere er begyndt på udkig efter database ledere, der blot har stærke kendskab til database-sprog, såsom Strukturer Query Language (SQL).

Dette job oplever en hurtigere end gennemsnitlige vækstrate, med den gennemsnitlige løn på $ 90.070 (2018) om året, i henhold til Occupational Outlook Handbook .

Diagnostisk Medicinsk Sonographer

Også kendt som en ultralyd tekniker, en diagnostisk medicinsk sonographer arbejder under ledelse af en læge til at producere ultralydsbilleder for patienterne. Medicinske sonographers arbejder på hospitaler, læge kontorer, lægehuse og laboratorier.

Mens nogle mennesker har en bachelorgrad i ultralydsundersøgelser, er der også associerede grader og etårige certifikat programmer.

Dette job oplever langt hurtigere end gennemsnittet jobvækst. Medicinske sonographers tjener i gennemsnit $ 67.080 (2018) om året, i henhold til Occupational Outlook Handbook .

Værktøj-og-Die Maker

Værktøj-and-die beslutningstagere er en type maskinarbejder der oprette og drive forskellige mekanisk og maskinfremstillede kontrollerede værktøjer anvendes til fremstilling af værktøjer til brug for fremstillingsprocessen.

Værktøj-og-dør beslutningstagere kan lære gennem lærlingeuddannelser, erhvervsskoler, tekniske skoler, eller gennem on-the-job træning. Hvis jobbet indebærer computerstyret maskine, måske et værktøj-og-die maker har brug for mere IT kurser eller IT-erfaring.

Værktøj-og-die maker positioner er blandt de højere betalende fremstiller medarbejdernes holdninger. Medianen løn for denne position er $ 44.950 (2018) om året, i henhold til Occupational Outlook Handbook .

Netværk og Computer Systems Administrator

Netværk og edb-systemadministratorer installere og betjene edb-systemer for virksomheder. Fordi næsten alle brancher har netværk og computersystemer, disse administratorer arbejder på alle områder, fra it til at finansiere uddannelse.

Mens nogle netværk og computersystemer administrator job kræver en bachelorgrad, flere og flere jobåbninger kræver kun et postsecondary certifikat og stærke it-færdigheder.

Den gennemsnitlige løn for denne position i $ 82.050 (2018) om året, i henhold til Occupational Outlook Handbook .

Defektrice

Et apotek tekniker hjælper farmaceuter med udlevering medicin til kunder og / eller sundhedspersonale. De fleste af dem arbejder i apoteker og kiosker, men andre arbejder på hospitaler eller i private praksis.

Fordi de fleste apotek teknikere lærer gennem on-the-job træning, er en fire-årig grad generelt ikke påkrævet. Mange erhvervsskoler / tekniske skoler tilbyder programmer i farmaci teknologi, hvoraf nogle tildeler de studerende med et certifikat efter et år eller mindre.

Dette job oplever en hurtigere end gennemsnitlige vækstrate, med den gennemsnitlige løn på $ 32.700 (2018) om året, i henhold til Occupational Outlook Handbook .

radiologisk tekniker

Også kendt som radiografer, radiologiske teknikere udføre røntgenbilleder og andre diagnostisk billeddannelse på patienter. De arbejder under læger, der tager billeder af læger anmodet, og hjælpe læger vurdere billeder. De arbejder på hospitaler, lægekonsultationer, laboratorier og ambulant plejecentre.

De fleste radiologiske teknikere har en associeret grad i MR eller radiologisk teknologi. Disse programmer tager typisk 18 måneder til to år at gennemføre. Der er også certifikat programmer, der tager et til to år.

Dette job oplever hurtigere end gennemsnittet jobvækst. Radiologiske teknikere tjener i gennemsnit $ 61.240 (2018) om året, i henhold til Occupational Outlook Handbook .

Service Delivery Analyst

En service levering analytiker sikrer, at kunderne får service af høj kvalitet. Han eller hun analyserer, hvordan tjenester bliver leveret, og hvordan de kan forbedres. Han eller hun bruger typisk software til at spore kvaliteten og effektiviteten af ​​brugerens oplevelse. Mens kravene for levering af serviceydelser analytiker job varierer fra industri, analytiker generelt brug for stærke computerfærdigheder.

Service Delivery analytiker job kræver erfaring (generelt mindst 3 år) i branchen, samt viden om service delivery software virksomheden anvender (dette kan undertiden læres på jobbet). Men jobbet generelt ikke kræver en fire-årig grad.

Ifølge Glassdoor, den gennemsnitlige løn for en Service Delivery Analyst er $ 54.448 .

Andre Nye Collar Jobs

Nedenfor er en liste over nye jobs, herunder dem, der er beskrevet ovenfor. Listen er organiseret af industrien. Kig gennem listen og se, om der er en ny krave job, der er rigtige for dig.

Ny Collar  Sundhedspleje job

 • Hjerte-kar-tekniker
 • Hjerte-kar-teknolog
 • Tandplejer
 • Diagnostisk Medicinsk Sonographer
 • Medical Records og Sundhed Information Tekniker
 • Arbejdsmiljø / Safety Specialist
 • Ergoterapi Aide
 • Defektrice
 • Fysisk terapi Aide
 • radiologisk tekniker
 • radiologiske teknologer
 • Respiratoriske Terapeuter
 • kirurgisk teknolog

Nye Collar it-job

 • Business Intelligence Analyst
 • Cloud administrator
 • Computer Network Architect
 • Computer programmør
 • Computer Security Analyst
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Engineer
 • Cybersecurity Arkitekt
 • Database Administratorer
 • Information Security Analyst
 • netværksadministrator
 • Netværk Support
 • Service Delivery Analyst
 • Server Tekniker
 • Softwareudvikler
 • Software ingeniør
 • Software Quality Assurance Analyst
 • Software Quality Assurance Tester
 • Systemer Support
 • Teknisk Salgsassistent
 • Webmaster

Ny Collar Manufacturing Jobs

 • Blender / mixer Operatør
 • CAD tegneren
 • Kemisk Operatør
 • CNC Operatør
 • CNC Programmør
 • Computerstyret værktøjsmaskine Operatør
 • El / Elektronik værksted
 • Elektromekaniske og Industrial Engineering Technician
 • Slibe- / Sharpener
 • Maskinist
 • Produktion Machine Operatør
 • Produktion i fremstillingssektoren Technician
 • Støbning / Casting Worker
 • Plant Operatør
 • Trykpresse Operatør
 • Produktionsleder
 • Kvalitetskontrol Inspector
 • Security manager
 • Værktøj-og-Die Maker
 • Warehouse Supervisor
 • Water Treatment Specialist
 • Produktion Machine Operatør
 • Produktion i fremstillingssektoren Technician
 • Tryk Brake Operatør
 • Water Treatment Specialist
 • Svejser / Solderer
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *