Sådan oprettes en infografik Genoptag

Posted on

I en høj-konkurrence miljø, er nogle jobsøgende henvender sig til værktøjer som infografik genoptager at skille sig ud fra mængden. Skulle du have en Infografik CV? Det bedste svar er: det afhænger af.

Generelt bør du kun oprette en Infografik CV, hvis du har de ressourcer (enten dine færdigheder og ekspertise eller evnen til at ansætte en designer) til at trække ud en ekstraordinær endelige produkt. Alt sub-par vil kun skade din jobsøgning, især fordi i langt de fleste tilfælde er infografik genoptages ikke påkrævet. Her er flere oplysninger om, hvornår man skal bruge en infografik CV og hvordan du opretter en.

Hvad er en infografik Genoptag?

Sådan oprettes en infografik Genoptag


En infografik genoptage adskiller sig fra traditionelle genoptage stilarter i at den bruger grafiske design elementer. Mens en traditionel CV vil simpelthen bruge grundlæggende tekst til listen oplysninger fra top til bund, en Infografik genoptage bruger layout, farve, ikoner, og skrifttype styling til at organisere indhold.

Hvornår skal man bruge One

Generelt medmindre anmodet, ansætte ledere foretrækker traditionelle genoptages i løbet infografik genoptages. Medmindre du er et design professionel, kan det være rigtig svært at trække en stor Infografik cv, og sende i en ikke-så-stor en er tilbøjelige til at gøre mere skade end gavn. En anden væsentlig ulempe ved en Infografik cv er, at de kan blive savnet i jobbet ansøgningsprocessen, som en virksomheds Application Tracking System, der automatisk scanner genoptages for søgeord, kan ikke være i stand til at genkende tekst i en Infografik CV.

Så når skal du bruge en Infografik CV? Medmindre det udtrykkeligt er anmodet, anser det som et supplement for at skrive på din LinkedIn-profil, eller at vedhæfte, hvis du e-maile direkte med en rekruttere eller en leje manager (men altid være sikker på at inkludere din traditionelle, oprindelige version).

Sådan oprettes One


Igen, store infografik genoptages er svære at trække ud. Ud over at have evnen til at eksekvere et højt niveau design, skal du også en forståelse af fælles grafer og visualiseringer, der anvendes til at udtrykke data. Efter alt, at definitionen af ​​en infograph er en ”visuelt billede som et diagram eller diagram bruges til at repræsentere oplysninger eller data.”

Så lad os bryde det ned. Sådan oprettes en infografik CV afhænger af din erfaring ikke bare med design, men med infographs. Messing det vil afspejle dårligt på dig, ikke bare fordi det endelige produkt vil se dårligt, men en forkert anvendt graf (for eksempel ved hjælp af et søjlediagram eller tærte graf forkert) formidler også en mangel på viden ud design. Hvis dette lyder som tricky område, det er fordi det er.

Hvis du er helt ny til at designe og det er første gang, du har hørt ordet ”infograph,” kan du overveje at leje en freelance designer (prøv et site som Upwork.com, eller endda Fiverr, selvom husk, du får, hvad du betaler for) til at guide dig gennem processen. Det kan være yderst vanskeligt (hvis ikke umuligt) at skabe en god infografik CV med nul erfaring.

Hvis du er fortrolig eller erfarne med grafisk design, din bedste chance er at starte ud med en skabelon. Selv hvis du ikke har adgang til design software som Adobe Photoshop eller Illustrator, sites som Canva , Easel.ly , og Visualize.me , kan være store muligheder. Canva er nem at bruge, gratis og har et væld af genoptage skabeloner, og selvom ikke alle af dem er ”sande” infographs, de gør ansætte elementer af design, farve og layout, der vil peppe dit cv. (Men en advarsel: Hvis en eller anden grund, det job, du anvender til specifikt anmodet om en ”infografik” CV, du bliver nødt til at bruge diagrammer til at repræsentere dit cv ‘s ”data”, og derfor vil du nødt til at gøre mere end bare bruge en hip skrifttype og placere din tekst på en farvet baggrund.)

Infografik Genoptag Tips & Tricks til alle niveauer

Uanset din erfaring, er der flere retningslinjer bør du altid følge.

Først Minimer Din brug af farver

Den bedste chance er at holde sig til tre til fire farver, enten varierende nuancer eller separate farver, der fungerer godt sammen. Blues og greens er et godt udgangspunkt. Ideelt set bør din baggrund være et konstant lys farve, med mørkere tekst.

For det andet, huske dette er en professionel dokument

Undgå højt, nuttede eller tegneserie-ish grafik, der vil forringe indholdet af dit cv. Vær opmærksom på din skrifttype brug. Lav læsbarheden din første prioritet, og undgå at bruge nogen aparte eller stærkt stiliserede skrifttyper. En god check til brug, kan være, ”Skal jeg se denne skrifttype almindeligt anvendt rundt på internettet?” Eller endnu bedre, ville den skrifttype bruges på selskabets hjemmeside? Hvis svaret er et rungende nej, det er nok dit svar, også.

For det tredje, sikre din layout gør Sammenhængende Sense

Du bør sigte mod at følge en slags logisk eller kronologisk, informationsstrøm. For eksempel bør dit navn og e-mail ikke være nederst i dokumentet. Hvis du er helt ny, er det her en skabelon vil komme i handy.

Endelig er den vigtigste

“Keep it Simple . ” Det kan ikke understreges nok. Selv hvis dit design anvender en mesterlig brug af diagrammer og bruger smukke farver, hvis det er svært at læse, eller hvis de centrale elementer i dit cv er udfordrende at dechifrere, er det Infografik CV kommer til at arbejde imod dig. Hold det rent, holde det simpelt, og husk, at du stadig bliver nødt til at omfatte væsentlige såsom dit navn, kontaktoplysninger, akademisk baggrund og erhvervserfaring.

Med hensyn til design, der er så mange flere uskrevne ”regler” for at overveje. Din bedste chance er at forske prøve infographs og infografik genoptages for at få en fornemmelse af, hvad andre mennesker gør. Vær objektiv med dit arbejde, og få en second opinion fra en betroet ven.

Især hvis dokumentet ikke er påkrævet, det vigtigste spørgsmål at overveje, er: vil denne hjælp, eller ondt, min jobansøgning? Du får ikke bonuspoint blot for at give en Infografik CV. For det dokument til at gøre dig en tjeneste, det har at være exceptionel.

Din infografik Genoptag Tool Kit

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *