Kom godt i gang som en eBay sælger

Posted on

Kom godt i gang som en eBay sælger

Grundlagt helt tilbage i 1995 som en online-auktion site eBay fældet en radikal ændring i den måde verden køber og sælger ting. I den proces, det åbnede op for muligheder for tusindvis af mennesker til at tjene penge hjemmefra. I dag, takket være ebay, hvis du har noget at sælge, hele verden er din markedsplads. Det betyder flere potentielle købere, men det betyder også mere konkurrence.

Som enhver succesfuld online selskab, eBay ændrer sig hele tiden med tiden og teknologi. At være en succesfuld eBay sælger, skal du gøre det samme. Denne primer på at komme i gang sælger på en eBay er beregnet til at gøre netop det: få dig i gang. Så skal du tage disse oplysninger og opbygge den forretningsplan, der virker for dig. Vær forberedt på konstant tweaking som teknologier og smag udvikler sig.

Forstå, hvordan eBay Works

Selvom eBay begyndte som en online auktion site, hvor køberen med det højeste bud vinder elementet, det er meget mere end det nu. Det er en sand markedsplads, hvor sælgere kan liste elementer til en fast pris, og endda åbne deres egen ”butik”.

I det væsentlige, hvordan det virker, er en sælgers lister et emne, tilføjer fotos og en beskrivelse og vælge en pris og forsendelse muligheder. Købere så kan byde på det eller blot ”Køb det nu.” Når en aftale er blevet gjort, købere foretage betaling via en hvilken som helst af en række forskellige betalingsmuligheder, og sælgeren skibe det.

Selv om det kan være fri til at nævne et element (afhængigt af hvor mange varer du liste en måned), sælger betaler et gebyr, når det er solgt. Lær mere om eBay gebyrer . Også, sælgere normalt betale gebyrer forbundet med den betalingsmetode din køber anvendelser. Der er andre tjenester, som du kan vælge at betale for.

Når transaktionen er gennemført, køber og sælger giver hinanden feedback om salgsprocessen og / eller det solgte. eBay har en masse regler for at beskytte både købere og sælgere, så før du begynder, ved, hvad de er.

Beslutter hvad at sælge

For nogle, der søger at sælge på eBay, hvad de skal sælge er egentlig ikke en overvejelse. De ved, hvad de ønsker at sælge. Måske de allerede har et produkt fra deres hjem virksomhed, og eBay er en måde at udvide deres markedsplads. Selskabet leverer mange værktøjer til en sælger til brug på, hvad der kan være den helt rigtige pris. Det kan være en måde at begynde at sælge online uden investeringen i infrastruktur sælgende værktøjer på din egen hjemmeside, den stejle indlæringskurve på hvordan man bruger dem, og indsatsen for at opbygge et marked for dine varer. Hvis det er dig, gå videre til næste dias ”få oprettet.”

Hvis dit mål er at starte en ny virksomhed som en eBay sælger, ikke at udvide en eksisterende, så hvad at sælge er et kritisk spørgsmål.

Populære kategorier af ting at sælge på eBay omfatter elektronik, tøj og samleobjekter. Folk går til eBay for shopping, fordi de ønsker at finde emner billigere end de kan i deres egen placering eller for at finde ting, der ikke let tilgængelige lokalt. Hold dette i spidsen for dit sind, som du vælger, hvad at sælge.

Mens der i mange tilfælde køberen betaler shipping, hvem betaler for det, det tilføjer til den samlede omkostning. Når man overvejer en vare til salg, så husk købere er normalt på udkig efter en aftale, og vil kun betale så meget for en vare. Hvis et emnes portoen er for stor det kunne gøre det usælgelige.

En fremgangsmåde for newbie er at starte med at sælge ting, du allerede ejer, men ikke har brug for eller ønsker længere, ligesom en elektronisk værftet salg. Fordelen ved dette er ikke kun, at du ikke behøver at bruge penge på ting at videresælge, men også, at du vil lære mere ved at sælge en bredere vifte af emner. Fordi du ikke har nogen eller meget feedback, ikke starte med at sælge høj prissatte produkter. Købere vil sandsynligvis være på vagt over for en sælger med ingen feedback, så starte små.

Hvis du har en vis ekspertise på et område, som antikviteter eller elektronik, kan du købe brugte ting lokalt på et loppemarked eller et andet lavprisselskab mødested og videresælge dem på eBay. Under ekspertise om emnet og dine potentielle kunder er nøglen til at gøre en fortjeneste med denne form for post. Uanset hvad du sælger du nødt til at være i stand til at opnå det billigere end den gennemsnitlige person kan købe det lokalt. Det kan betyde, at gøre det selv eller finde en god pris fra en gros-forhandler.

At få oprettet

De fleste potentielle sælgere på eBay har sikkert købt noget på online site, så de kan allerede have en eBay-id. Hvis det id har god feedback i forbindelse med det, kan du ønsker at holde det for din sælger. Dog kan du også ønsker et id, der er i tråd med din virksomhed. Du kan ændre dit id, men eBay vil underrette købere, som du for nylig har ændret dit id, som kan være et rødt flag for nogle.

Opsætning en eBay-konto

Den første ting, du bliver nødt til at gøre, når du konfigurerer en konto er beslutte, hvilken slags konto, du vil, virksomhed eller person. Du kan sælge ved hjælp af enten en.

Den største fordel, især for sælgere i USA og Canada, er, at du kan bruge dit firmanavn på din side. Det betyder, at navnet vil blive vist i kommunikation med købere, herunder fakturaer og e-mails. I lande, hvor der er en merværdiafgift (moms), vil det give den procentvise moms til købere.

Generelt de forretningsmæssige konti er for høj volumen sælgere. Du kan ændre din konto fra virksomhed til individ og omvendt let, så hvis du endnu ikke har et firmanavn kan du altid ændre senere.

For at oprette en konto , skal du indtaste dit navn, adresse, e-mailadresse og et telefonnummer. Din nye konto vil have månedlige grænser, som kan ses på ”All Selling” side på ”Min eBay.” Indledende grænser for en individuel konto er typisk 1.000 transaktioner eller $ 25.000. Når du går til at oprette din første registrerede enhed, vil du blive bedt om at indtaste en form for betaling for dit salg gebyrer. Du kan bruge PayPal, kreditkort, eller få det trukket fra din checkkonto.

få betalt

For de fleste transaktioner (med nogle undtagelser for fast ejendom, motorkøretøjer, etc.) er der tre måder at modtage betaling:

  • Internet købmand kreditkort konto er sat op gennem en eBay-godkendt ekstern udbyder, og som regel har betydelige gebyrer.
  • I-personers betaling kan omfatte kontanter, check, og postanvisninger, som ikke er tilladt med online-salg. Men in-person salg på eBay er forholdsvis sjældne.
  • PayPal er den mest almindelige form for betaling brugt på eBay, og du kan acceptere kreditkort bruge det.

Alle eBay-godkendte elektroniske betalingsmetoder bruger ebay kassen system. Købere vil se en knap ”Pay Now”, som vil tage dem til de betalingsmuligheder, du har valgt.

Opsætning af en PayPal-konto

En PayPal-konto er en nødvendighed for eBay-sælgere, selv om det ikke er et reelt behov. For at modtage betaling via PayPal-konto, skal du vælge, om du ønsker en personlig, virksomhed eller Premier-konto. Personlige beretninger har meget begrænsede tjenester for de handlende.

Ligegyldigt hvilken slags konto, du har, at sende penge er altid gratis. Der er gebyrer forbundet med at modtage penge i alle konti, og med personlige konti, der er en grænse for antallet af indkommende midler transaktioner, du kan gøre.

Premier og forretningsmæssige konti tillader et ubegrænset antal kreditkorttransaktioner. Online salg inde i USA koster 2 procent af transaktionen plus $ 0,30. Uden for USA, det er 4,4 procent plus et gebyr, der varierer fra land til land. Du kan også bruge PayPal til at modtage betalinger i din virkelige verden butik, men der er en anden gebyrstruktur.

PayPal tilbyder værktøjer til fakturering, rykkere, og i-auktion betalingsmuligheder for sine forretningsmæssige og premier kunder.

Virksomhedskonti gør det muligt at sende masse betalinger til kunderne (sandsynligvis ikke nødvendig for eBay-sælgere) og giver dig mulighed for at gøre forretninger under dit firmanavn.

Start Selling!

For at oprette en notering simpelthen indtaste navnet på din vare. eBay vil tage dig til den rigtige kategori og lede dig gennem. Det vil vise dig lignende lister for at hjælpe dig med at prissætte den. Du bliver nødt til at give en beskrivelse. Billeder, men ikke påkrævet, er afgørende for de fleste købere. Du kan også bruge ebay mobil app til at uploade dine billeder og endda tilføje produktoplysninger, hvis det har en stregkode. 

Vælg din notering type og pris. Det kan være en auktion med en tid på tre, fem, syv eller 10 dage. Det kan være en fast pris salg. Du kan kombinere de to, ved at skabe en auktion notering, men tilføjer et ”Køb det nu” eller fast pris. Hvis der vare at sælge, vil eBay anbefale både en start bud og en fast pris.

Hvis din vare er noget, der sælger ofte, kan eBay anbefale en forsendelse gebyr for dig at sætte for køberen. Du kan også tilbyde gratis forsendelse og lokal samle op. Du bliver også nødt til at beslutte, om du accepterer returnerer og sætte en håndtering tid, hvilket er hvor lang tid det vil tage dig at sende den.

Hvis alt dette lyder for kompliceret for dig, kan du altid prøve eBay Betjent hvor en anden sælger dine ting. Du behøver ikke engang betale forsendelse. Du får en nedskæring af salgsprisen, så meget som 80 procent for salg af $ 500 eller mere eller så lidt som 25 procent for salg under $ 25.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *