7 Work-at-home-grundregler for at øge din produktivitet

Posted on

7 Work-at-home-grundregler for at øge din produktivitet

Når du prøver at afbalancere dit personlige professionelle liv et sted, kan der altid være et par uventede rynker, der skærer ned i din professionelle produktivitet. Imidlertid kan de fleste af de problemer, hjemmebaserede arbejdstagere støder på (f.eks. Afbrydelser, distraktioner osv.), Undgås ved at indstille nogle regler om hjemmearbejde for din familie, dig selv og endda dine kolleger. Mens specifikationerne for hver enkelt familie-arbejde-hjemme-familie varierer, skal du adressere disse syv problemer for at sikre din produktivitet

1. Indstil (og spor) arbejdstid

Når du arbejder på et udenfor kontor, er det at gå hjem signalet om, at din arbejdsdag er forbi. Hvis du allerede er hjemme, kan arbejdet let strække sig om aftenen eller weekenderne. Medarbejdere tror måske, at fordi du arbejder derhjemme, er du altid tilgængelig. Eller på bagsiden, det er muligt at lade distraktioner spise væk på det tidspunkt, du skulle være på arbejde. En løsning er at indstille dine arbejdstider på forhånd.

Det kan være så simpelt som at lave en mental plan i begyndelsen af ​​hver dag eller så kompleks som at udfylde en månedlig plan, afhængigt af dine behov. Nøglen er at være realistisk.

Tip: Hvis du er ansat som telecommuter, kan din arbejdsgiver muligvis have indstillet arbejdstid for dig. Hvis du er en uafhængig entreprenør eller ejer af hjemmefirma, kan du tænke dig at indgå i et vist niveau af fleksibilitet i din dag. Sørg for, at din planlagte arbejdstid er kendt for hele din husstand. Hvis børn ikke forstår din tidsplan, forstår de ikke deres plads i den.

For at sikre, at du arbejder, når du skal, skal du overveje at føre en log eller bruge en timer, selvom det ikke kræves af dig. Dit indtryk af, hvor mange timer du arbejder, er måske ikke så præcist, som du tror.

2. Indstil (og opnå) mål

Det er ikke nok bare at indstille en tidsplan; skal du sætte mål for, hvad du vil opnå på det tidspunkt.

Måske er målsætning, uanset om det er kortsigtet, midtvejs eller langvarig, en del af din arbejds-hjemme-aftale med din arbejdsgiver allerede. Hvis ikke, skal du dog gøre det for dig selv og sørge for, at det er baseret på det solide fundament i dine værdier.

Vigtigt : Når du opretter dine mål, skal du starte med længere sigt og arbejde baglæns. Hvor vil du have, at din hjemmevirksomhed skal være om et år? Hvilke projekter vil du gennemføre i de næste seks måneder på dit job? Arbejd derefter baglæns for at identificere de trin, du skal tage for at nå disse mål, og arbejd dem ind i din daglige eller ugentlige rutine. Evaluer dine fremskridt med jævne mellemrum.

3. Begræns afbrydelser fra familiemedlemmer

Hvad der fortjener en afbrydelse i løbet af arbejdstiden, bør være klart for alle, også voksne. Børn har en tendens til at glemme reglerne, mens voksne mener, at de ikke finder anvendelse på dem.

Hvis dine børn er små, skal dine regler være løsere end hvis dine børn er gamle nok til at tage sig af deres egne behov. Men selv når de er i stand, betyder det ikke, at de vil. Hold linjen ved at svare på afbrydelser, og til sidst vil de holde op med at spørge eller i det mindste spørge så meget.

Tip : En måde at minimere afbrydelser fra børn på er at planlægge deres dag så meget som muligt. Layout snacks, tøj osv. På forhånd. Planlæg tingene for børnene at gøre, mens du arbejder. Tag lidt pauser i løbet af dagen. Hvis børnene ved, at du på et tidspunkt kommer fra dit kontor, gør det det lettere at vente med at fortælle dig de seneste nyheder.

Hvis du har børnepasning, skal du give din babysitter autoritet ved ikke at løbe tør for dit kontor, når du hører dit barn græde. Stol på, at din sitter kan håndtere det.

Hvis din plejeperson er din ægtefælle, er autoritet muligvis ikke et problem, men han eller hun kan føle sig friere til at afbryde dig end en babysitter ville. Ligegyldigt hvem din plejeperson er, skal du diskutere på forhånd om, hvad der fortjener en afbrydelse.

4. Reducer distraktioner

Andres afbrydelser er ikke den eneste form for distraktion, som hjemmebaserede arbejdstagere støder på. Vi kan alle blive distraherede via e-mail, sociale medier, husholdningsopgaver, tv og meget mere. For at undgå distraktioner, når du arbejder derhjemme, har du brug for selvdisciplin. Og nøglen til at udvikle det er at forstå dine svagheder. Som tidligere nævnt kan det være nyttigt at afsløre, hvor du kommer væk, at holde log på dine timer og aktiviteter. Når du ved, hvad der distraherer dig, skal du indstille regler, timer, rutiner og mål for dig selv.

5. Opret et produktivt arbejdsmiljø

Oprettelse af et produktivt miljø starter med dit fysiske arbejdsområde, men det går ud over det. Et separat hjemmekontor med en dør er ideel, men vi har ikke alle plads til det. Uanset hvor du arbejder, hvad enten det er et hjørne i spisestuen eller dit soveværelse, skal det være dedikeret til dette formål. Det er ineffektivt at opsætte og nedbryde dit arbejdsområde hver dag. Det skal være et sted, hvor du mindst er sandsynlig for at blive afbrudt.

Hvis du har et dedikeret hjemmekontor, er det en af ​​de mest grundlæggende beslutninger, du bliver nødt til at tage, om børn får tilladelse til dit kontor i løbet af arbejdstiden. Hvis du har hyppige telefon- eller videomøder, har du muligvis brug for en lukket dørpolitik. Hvis du tillader børn på dit kontor, har du sandsynligvis brug for nogle regler. De kan være enkle nok til at selv småbørn kan følge: banker inden de går ind eller kommer aldrig ind, når du er i telefon eller altid bruger stille stemmer.

En del af indstillingen af ​​et produktivt miljø er også, hvordan du præsenterer dig selv for arbejde. Selv hvis du aldrig har videomøder, skal du rydde op og være klædt inden du begynder at arbejde. At arbejde i dine PJ’er lyder måske som om det ville være dejligt, men det sætter dig ikke i den rigtige sind for at arbejde effektivt.

6. Multitask passende

Vi alle multitask nogle gange, men når du arbejder derhjemme (især med børn), kan det være fristende at gøre det for meget. Det kan give dig en række halvfærdige projektarbejder og børn, der føler, at de aldrig har din fulde opmærksomhed.

Tricket er at multitaske effektivt og gøre det på en begrænset måde. Det er okay at folde tøjvask under et lydkonferenceopkald eller tjekke din e-mail, mens du venter på at hente et barn fra en aktivitet. Når du interagerer med dit barn, vil du imidlertid enten være fuldt ud til stede eller udsætte, indtil du kan give din fulde opmærksomhed.

7. være tilgængelige

Når du arbejder eksternt, er din arbejdsgiver, klienter eller kunder nødt til at stole på, at du arbejder på deres vegne, som de forventer, at du gør det. For at opbygge denne tillid skal du være tilgængelig. Dette betyder, at du skriver effektive e-mails og besvarer andre hurtigt. Det betyder at afhente telefonen og ringe, når det er nødvendigt. Det kan endda betyde at gå ind på kontoret lejlighedsvis.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *