Sådan justeres du til at arbejde eksternt med børn

Posted on

Sådan justeres du til at arbejde eksternt med børn

Hvad er den bedste måde at tilpasse sig fjernarbejde, hvis du har børn? COVID-19-pandemien ændrer måden, hvorpå folk arbejder. Forældre forsøger at jonglere arbejde og familieliv midt i en pandemi. Virksomheder finder løsninger, der giver arbejdstagerne mulighed for at håndtere forretning på afstand, ofte mens de ser på børn.

Skolesystemer, dagpleje og babysittere annullerer og lukker. At arbejde hjemmefra er allerede en enorm ændring for nogle arbejdstagere. At arbejde uden børnepasning er en endnu større udfordring.

”Normalt er dine børn i skole,” siger Jill Felska, direktør for mennesker og kultur hos Limelight Health, udbyder af skybaserede virksomhedssoftwareløsninger til medarbejderfordelesindustrien. ”At arbejde eksternt er en stor nok ændring, men dette er en helt ny version af at arbejde hjemmefra.”

TheCareerGuru Careers talte med Felska og Tania Luna, administrerende direktør for Lifelabs Learning, et lederudviklingsfirma, der hjælper ledere, ledere og teams med at mestre livets mest nyttige færdigheder.

Disse eksperter diskuterer, hvordan medarbejdere og ledere kan lære at arbejde hjemme med børnene. Her er fem vigtige tip, de har fundet ud af.

1. Opsæt et praktisk kontor

Dit arbejdsområde er ekstremt vigtigt . At være komfortabel er kritisk, og det samme er fysisk at adskille arbejde og liv. Det er imidlertid svært at adskille sig fuldstændigt, hvis du bor i et lille rum, der også i øjeblikket besættes af andre familiemedlemmer.

”Det kan være et lille hjørne af din studiolejlighed. Forhandle om det rum: dette er kun arbejde, ”siger Luna. ”Vi er kontekstdyr. Vi skaber virkelig hurtige foreninger. ”

Tip: Arbejd f.eks. Ikke på din sofa. I stedet skal du arbejde ved et separat skrivebord af en eller anden art. Dette vil reducere stress på dit hjemliv, inklusive dine børn.

Enhver stressende arbejdssituation vil sive ind i din sofa, bemærker Luna. ”Spørg dig selv, hvordan lokaliserer du arbejde i et specifikt rum, og hvordan gør du det, så du ikke bliver distraheret? For eksempel bruger nogle mennesker en bærbar computer til arbejde og bruger kun en tablet til noget personligt. Arbejd med dine børn for at skabe et tegn på ikke-forstyrrelse eller endda lægge op forsigtighedstape. ”

2. Vær fleksibel omkring arbejdstid

Forældre kommer med kreative måder at få deres arbejde på. Felska stødte på et par, hvor kone arbejder i cirka fire timer, mens hendes mand underviser i deres barn. Derefter skifter de.

Direktøren mener, at disse former for arrangementer vil hjælpe medarbejderne med at leve deres liv, mens de øger deres tillid til deres virksomheder. ”Når du stoler på folk til at gøre deres arbejde, er det, når respekten vender tilbage til dig,” siger hun

Bemærk: Luna bemærker, at ledere lettere kunne tilpasse sig fjernlivet, hvis de bekymrer sig om resultater snarere end deres medarbejders adfærd på et givet tidspunkt.

”Slip ​​dit behov for at få rum i sæder, og flyt fokus mere til forretningsresultatet,” rådgiver Luna. ”Hvad hvis du aldrig kunne vide, hvor meget tid nogen bruger på at arbejde? Hvad hvis du bare kunne fokusere på resultatet og fristen? Det er en god måde at lede, uanset om du er fjernt eller personligt, fordi det striber dig af den mikromaneringsmæssige tendens, som er en dræber af produktivitet. ”

3. Opret en struktureret, sund hjemmerutine

Mens du arbejder hjemmefra, er det fristende at have pyjamas hele dagen, springe over brusebadet og snack dårligt. Eksperter siger dog, at det at falde ind i disse vaner vil tynge din psyke. Vis dine børn, at du virkelig er på arbejde.

”Det er vigtigt at stå op og bruse, som om du kommer ind på et kontor,” siger Felska. ”Det kan være sjovt i starten at bare smide dit hår op og have pyjamas, men til sidst får du en icky følelse. Du vil sætte dig selv i en anden tankegang, som om du skal på arbejde. ”

Luna foreslår at spise sundt, drikke masser af vand og bruge din tidligere pendletid til at gøre noget positivt, såsom at træne eller lave en afslappet morgenmad.

Vigtigt: I henhold til Luna, “Opret start- og indpakningsritualer med dine børn, der signaliserer, at du går i arbejdstilstand eller kommer hjem, såsom at strække, tage på sko eller spille en sang.”

Luna fortsætter, ”Du kan have noget, som du ser frem til i begyndelsen og slutningen af ​​dagen, som ikke kun hjælper dig med at forberede dig til arbejde, men også vil give elasticitet og stressreduktion, mens vi er midt i så stor usikkerhed. ”

4. Definer klare kommunikationsforventninger

Når kommunikationsteknologi – såsom Zoom, Slack eller andre forretninger – er konfigureret, er det op til lederne at definere forventningerne klart og retfærdigt. Du vil ikke have en person på Slack 24-7, mens en anden medarbejder kun kommer tilbage til dig en gang om dagen.

Advarsel: Mangel på forventninger kan være særlig stressende for forældre.

”Tal om, hvilken type kommunikation du bruger, og hvad forventningerne er,” anbefaler Felska. ”Uden for møder skal ledere definere, hvor lang tid det er, før de forventer et svar. De skal indstille parametre og overkommunikere. Tal til de bekymringer, som dine teammedlemmer har, som de måske ikke bringer til dig. “Hvad sker der, hvis jeg er væk fra mit skrivebord i en time?” ‘Hvad hvis mine børn kæmper og jeg skal finde ud af LEGO-situationen?’ ”

5. Vær fleksibel og tilgiv om livssituationer

Ifølge Felska og Luna er nu ikke tiden til mikromanage. Ledere skal være fleksible, når det gælder medarbejdere, især medarbejdere med børn. Tilsvarende skal medarbejdere tilgive over for sig selv.

”Dette er ubeskyttet territorium,” indrømmer Felska. ”Nogle dage er gode. Nogle dage ønsker du, at du skulle komme ud af huset mere, men ikke kan. Giv jer selv og alle andre en vis nåde. ”

Luna tilføjer, at videokonferencer muligvis afslører nogle ting, som vi ikke er vant til at se, men det er okay.

”Ledere skal sige, ‘Du vil se mit vaskeri, du vil se mine børn løbe rundt, mine hunde osv.’ Jeg synes, at ansigtstid er meget vigtigere end at forsøge at opretholde en professionel opførsel. Normaliser det bare. ”

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *