Nyt job Fondsbørsmeddelelse Brev til kunder

Posted on

 Nyt job Fondsbørsmeddelelse Brev til kunder


Forlader dit job samtidig holde dine kunder vil kræve en stor brev og endnu bedre timing. Skrivning annonceringen brev til din nye position er uden tvivl en spændende affære. Hvis du håber at bringe dine kunder sammen, fokusere på indholdet af Deres brev, den optimale timing, og opfølgning. Læs videre for at finde ud af, hvordan at nagle alle tre.

Overvej hvordan din arbejdsgiver er Annoncerer News

Din nye arbejdsgiver kan ønske at annoncere spændende nyheder i din lokale avis afsnit “Fremadstormende og Shakers”, på deres hjemmeside, i et nyhedsbrev, eller på sociale medier. Hvis du er i en branche, der er afhængig af klient henvisninger, så vil du ønsker at bringe dine kunder med dig. Så undgår blindsiding dem ved at bekendtgøre nyheden, før de kan høre det fra en anden kilde.

Spørg din nye arbejdsgiver på forhånd, hvis de agter at offentliggøre nyheden. Hvis ja, finde ud af, hvornår og hvordan det vil ske. Hvis det går forud din planlagte annoncering dato, bede dem om at holde ud, indtil du har informeret dine kunder. Sig, du ikke ønsker at risikere disse forretningsforbindelser. Hvis deres bundlinje er på spil, vil din nye virksomhed sandsynligvis underkaste sig dette ønske.

Dine kolleger kan være den største trussel mod at holde tingene skjult. For at undgå, at nogen uforvarende at finde ud af, informere dine kunder inden for 24 timer varsel. Dit brev burde allerede være klar til at gå.

Opdater ikke LinkedIn, før du har startet. Faktisk fortæller kun dine mest betroede familiemedlemmer og venner til at undgå en offentlig krise relationer. Du ønsker ikke 500 Facebook-brugere vågne op til nyheden, alt sammen fordi onkel Bill ikke kan dechifrere mellem en statusopdatering og en privat besked.

Opret en tidslinje for Fondsbørsmeddelelse

For at sikre en smidig overgang og genial afgang, tilpasse din annoncering strategi med at af både dine tidligere og nye arbejdsgivere. Din exit-strategi bør overveje tre ting. Dit brev bør omfatte disse tre elementer på et minimum.

  1. Informer dine kunder inden for 24 timer varsel
  2. Fortæl klienter dit ikrafttrædelsesdato
  3. Tilbyd taknemmelighed for partnerskabet

Brug en formel print brev eller en pressemeddelelse for business underretninger. Brug sociale medier, LinkedIn og uformel e-mail til at anmelde venner, familie og andre nødvendige parter ikke er direkte knyttet til din virksomhed.

Skriv en effektiv Brev til dine kunder

Være professionel, positiv og imødekommende i dit brev, at takke din tidligere arbejdsgiver og nuværende kunder til den rolle, de har spillet i din succes. Derefter udtrykke optimisme for spændende fremtid i vente. Til slut vil dine kunder vide, når du officielt vil begynde at sikre, at de kan tilstrækkeligt forberede sig til forandring.

Dine kunder vil også nødt til at vide, hvad de skal forvente. Hvad, hvis noget, vil ændre sig med hensyn til at gøre forretninger med dig? Eller, hvis de opholder sig med din tidligere arbejdsgiver, der vil overtage deres konto?

Eksempel på et nyt job Selskabsmeddelelse Letter

Nedenfor er et eksempel på et nyt job annoncering brev, som en marketingchef kan sende til sine kunder.

Emne: Ny Position Fondsbørsmeddelelse

Kære Kontakt Navn,

Jeg glæder mig til at meddele, at jeg har tilsluttet NEWMarketing og begynder den 7. august Jeg er så taknemmelig for seks dejlige år på OLDMarketing og for integrerende rolle du har spillet i min succes. Jeg vil opfordre dig til at slutte sig til mig i denne spændende nyt kapitel til at fortsætte vores gensidigt fordelagtigt partnerskab. Du ville nyde det samme engagement og dedikation fra mig, med ekstra støtte fra en top agentur med hundredvis af vellykkede kampagner, som viste deres kunders brands ind i velkendte navne.

Jeg er overbevist om, at denne ændring vil give mig mere autonomi og tid til at betjene dig i alle dine marketing indsats og mål. Men hvis du vælger at bo med NEWMarketing, ville Laura Marks være din nye agent begynder 7 August.

Tøv ikke med at nå ud med eventuelle spørgsmål og vide, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at gøre dette til en glidende overgang.

Med venlig hilsen,

John Stewart

john@newmarketing.com
123 Park Street
Anytown, USA
(800) 123-4567

Arranger et opfølgningsmøde

Nu hvor du har annonceret nyheden til dine kunder, er det tid for opfølgningsmøde – via telefon eller ansigt til ansigt -til aktivere et præ- og post-afgang strategi for en glidende overgang. Hvis de endnu ikke har besluttet, hvordan de vil fortsætte med hensyn til din partnerskab, forberede en salgstale for mødet.

Skriv en detaljeret liste over alle de måder, hvorpå du har medvirket til at gøre virksomheden til en succes. Fra de vindende kampagner, du i spidsen og indtægter du bragt ind til de høj kaliber kunder, du sikret, at sikre hver bidrag er der. Du er nødt til at overbevise dine kunder, at du er afgørende for deres succes. Så fremrykke disse færdigheder og egenskaber, der sætter dig ud fra resten af ​​flokken.

Hvis de beslutter at bo med din tidligere selskab, skal du ikke tage det personligt, da bekvemmelighed kan være grunden til, at. Husk, at intet er endeligt. De kan ønske at genansætte dig i fremtiden. Så sikre et behageligt afgang, der ender med en positiv bemærkning.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *