Sport Agent Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Sport Agent Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Sport agenter repræsenterer interesse atleter, især i kontraktforhandlingerne. De håndterer også sponsorater, public relations, og finansiel planlægning. Professionelle sportsfolk ofte signerer deres første professionelle kontrakter i deres sene teenageår eller begyndelsen af ​​20’erne, og sjældent har erfaring eller uddannelse til fuldt ud at forstå de juridiske kompleksiteter involveret. I tilfælde af højt profilerede atleter, disse kontrakter ofte er for hundreder af tusinder eller millioner af dollars, og atleter har brug for vejledning håndtering disse finanser.

Sport Agent Pligter og Ansvar

Sport agenter er nødt til at være dygtige til følgende opgaver for at blive en succes på deres job:

 • Forhandling
 • Under ekspert viden om deres kunders sport
 • Indsamling af data
 • statistik Analyse
 • Kampagner
 • Netværk
 • salgsteknik

Den største ansvar for spilleragenter typisk forhandle kontrakter for spillerne, de repræsenterer. For at gøre dette effektivt, agenter nødt til fuldt ud at forstå deres kunders værd på markedet, hvilket betyder at vide sporten samt de generelle ledere eller andre holdledere der forhandler på den anden side af bordet.

Agenter skal være i stand til at identificere sammenlignelige spillere, hvis kontrakter kunne tjene som et udgangspunkt for, hvad deres kunder søger. Sport stoffer bør være i stand til nuværende komplette statistiske analyser, der viser deres klienter fortjener de kontrakter, de søger.

På mange måder er agenter sælger deres kunders værd at hold i de ligaer, hvor de spiller og finde de generelle ledere i de ligaer, som værdi, hvad deres kunder tilbyder. Denne værdi kommer i form af leg på banen, retten, eller isen, og det kommer også i form af markedsføring potentiale for holdet. En populær eller succesfuld aktør kan øge billetsalget eller jersey salg. En agent kan også hjælpe spillerne øge deres indkomst gennem påtegninger.

Sport Agent Løn

Mens et par agenter kan gøre millioner repræsenterer højt profilerede atleter, der kontrakter tegn værd snesevis af millioner af dollars, er de fleste agenter, der arbejder med atleter på en mindre skala.

 • Median årlige Løn: $ 59.829
 • Top 10% Årlig Løn: $ 90.000
 • Bund 10% Årlig Løn: $ 27.000

Kilde: Payscale.com

Uddannelse, og certificering

Kontrakter kan være kompliceret, så agenter skal have det juridiske og finansielle erfaring og dygtighed til håndværk dokumenter, der bedst passer til deres kunders behov. Sport agenter kommer fra en række forskellige baggrunde.

 • Uddannelse: Selvom det ikke er helt nødvendigt, en juridisk embedseksamen ofte er den bedste vej til en karriere som en sports agent. Fordi kontraktforhandlinger er sådan et vigtigt aspekt af jobbet, er det vigtigt for agenter til at have et juridisk fundament. Mange sportsagenter er kandidater af sport management programmer på bachelor-niveau, som derefter gå videre til at tilføje en juridisk embedseksamen. Agenter, der ikke har en juridisk embedseksamen generelt behov for at arbejde med en person, der har den juridiske ekspertise til anmeldelse kontrakter og rådgive i overensstemmelse hermed.
 • Certificering: forskellige ligaer eller spillere foreninger kræver ofte agenter til at blive certificeret med henblik på at repræsentere spillere. Disse certificeringer varierer blandt ligaer.

Sport Agent Skills & Kompetencer

At være en sports agent blandinger forretning og salg færdigheder med en passion for sport. Ikke alle elsker den forretningsmæssige side af sport, men agenter skal have salg og markedsføring færdigheder til at hjælpe deres kunder får de bedst mulige økonomiske afkast for deres atletiske evner.

 • En kærlighed til sport: Agenter brug det højeste niveau af viden om de sportsgrene deres kunder spiller, og den bedste måde at være god til at få at viden er til virkelig at nyde at analysere sporten, sine spillere, og holdenes.
 • Folk færdigheder: Professionel sport involvere en masse pres og en masse meget stærke personligheder. For at gøre deres arbejde godt, vellykkede agenter skal være i stand til at kommunikere effektivt og professionelt med atleter og hold ledere.
 • Salg færdigheder: At få en atlet en bedre kontrakt eller en påtegning ofte handler om at gøre en effektiv salgstale. Det indebærer at gøre den nødvendige forskning og viser holdet, hvorfor handlen er godt for dem såvel som klienten.
 • Persistens: De bedste tilbud ikke kommer sammen natten over, og opbygge en kundebase også tager tid. Den tidlige arbejde med kontraktforhandlinger begynder ofte lige så meget som et år, før en ny aftale er faktisk nået, og agenter lige er startet ud typisk nødt til at sætte i års arbejde i virksomheden, før at sikre deres egne kunder.

Job Outlook

Job vækst for agenter, der repræsenterer atleter og entertainere ventes på 3 procent for ti år, der sluttede i 2026, i henhold til Bureau of Labor Statistics. Dette er betydeligt mindre vækst end 7 procent i gennemsnit forventes til job som helhed.

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøet afhænger af, om et middel arbejder selvstændigt eller som del af et større agentur. Nogen lige er startet ud som en del af et bureau kan få til opgave at gøre forskning til støtte forhandlinger bliver overvåget af en mere erfaren agent. Agenter, som arbejder uafhængigt vil være ansvarlig for hele processen. Personalet kan være til rådighed for at hjælpe, men den uafhængige agent stadig vil have bredere ansvar.

Arbejdsskema

At være en sports agent er en meget krævende job, der ofte indebærer at være til rådighed på alle tidspunkter at tjene kundernes behov og vedligeholder deres professionelle billeder. Når du ikke arbejder direkte for at løse en kontraktforhandling eller løse et problem, agenter skal analysere statistik og forberedelse til de kommende forhandlinger.

Sådan får du job

ANSØGE

Sport Karriere Finder og Arbejde i Sport giver jobannoncer til en karriere i sport.

opbygge forbindelser

Etablering af et stærkt omdømme i idrættens ledelse eller andre relaterede job kan hjælpe lancere en karriere som agent.

Sammenligning Lignende stillinger

De færdigheder, der er nødvendige for at være en god sport agent oversætte godt til andre erhverv, der gælder for de andre områder af professionelle sportslige ledelse. Et par af disse positioner og deres median årlige løn omfatter:

 • Advokat: $ 119.250
 • Økonomidirektør: $ 125.080
 • Marketing Manager: $ 132.230

Kilde: US Bureau of Labor Statistics

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *