Sådan får en entry-level Book Publishing Job

Posted on

Sådan får en entry-level Book Publishing Job

Hvordan får man en entry-level job i forlagsbranchen?

Selvfølgelig er der er meget-offentliggjorte vejledning om, hvordan man skriver et CV eller hvordan man prep for en entry-level jobsamtale. Men bogen forlagsbranchen har sit eget sæt af parametre for wannabe medarbejder. Her er nogle konkrete råd om, hvordan man forberede sig til en bog udgivelse jobsamtale.

Gør dig bekendt med den Imprint s Personliste

Atria eller Riverhead Books? Inden for stor udgiver, hver aftryk har sin egen personlighed. Gå online og tage et kig på de typer af bøger, de udgiver. Det er ideelt, hvis du virkelig elsker din interviewedes listen. Men i det mindste finde noget tiltrækkende om de bøger, du ville teoretisk arbejde med og være parat til at diskutere, hvorfor.

Bog udgivelse, ligesom mange mediebranchen, trives på lidenskab for sit produkt-passion for de mennesker, der udgiver bøger, samt den passion af de mennesker, der skaber dem. Bog udgivelse folk generelt sætter pris på en passion for bøger og læsning i deres ansatte.

Bemærk også, at hver aftryk inden for hver forlaget har en tendens til at have en særpræget personlighed. Hvis du er en bog elsker, være opmærksom på kolofonen på ryggen af ​​dine foretrukne bøger. Hvor er de fra? Måske skulle du interviewe der.

Vide, hvad der er på det seneste The New York Times bestseller lister

… især bøger fra forlaget og aftryk med hvem du interviewe. ” New York Times bestseller” er industri forkortelse for de mest solgte bøger, og alle betaler opmærksomhed. Du bør også.

Kunne tale om de bøger du har læst for nydelse

Selvfølgelig er du læser en bog i øjeblikket. Være i stand til at tale intelligent om den bog, du læser nu, den sidste bog, du læser, din yndlingsbog af de sidste seks måneder, og dine foretrukne klassikere. Hvis du ikke læser en bog eller har ikke læst en i de seneste par måneder, bør du tænke på at opsøge en anden linje i arbejde.

Være fleksibel omkring Hvad Book Publishing Department måske passer du

Når vi taler til unge, der ønsker at arbejde i forlagsbranchen, ser det ud til, at langt de fleste af de unge engelsk-store bogelskere stræber efter at arbejde i rækken af ​​bogens redaktion. Disse folk skal læse om, hvordan en bog går fra et manuskript igennem den redaktionelle proces for at få indsigt i, hvad redigeringen del af jobbet indebærer.

Ofte bog udgivelse kandidater oplever, at de er bedre egnet til en anden bog udgivelse afdeling. Så længe du elsker bøger, er der en afdeling, der passer til din personlighed. Overvej disse faktorer, når ansøger om en entry-level bogforlag job:

 • Er du en mennesker menneske?
  Hvis du kan lide at omgås mennesker-konstant-et job i bogen omtale kan være godt for dig.
 • Er du detaljeorienteret og ligesom alle til at komme til tiden?
  Mens disse træk vil tjene dig godt overalt, administrerende redaktør kontor afhænger hjælpe holde alle til bogen produktionsplan og bevæger sig rundt masser af detaljer, når forfattere eller redaktører er ikke til tiden (hvilket sker ofte).
 • Er du en designer?
  Ud over at bestille jakker, den kreative afdeling er et sted, hvor du kan udnytte dine evner i point-of-sale, annoncer og andre bog salgsfremmende elementer.
 • Elsker du teknologi?
  Dagens bog produktionsafdeling kræver viden om e-bog samt print teknologier, fil forberedelse, og lignende. Også, er definitionen af “bog udgivelse” vokset i de seneste par år, og er ikke begrænset til de traditionelle forlag og trykte bøger. Der er mere af et behov for tech-centreret mennesker i udgivelse end nogensinde før.
 • Kan du lide at være ude fra bag skrivebordet?
  Book udgiverens sælgere opfordre konti så forskellige som Barnes & Noble og Amazon.com til uafhængige boghandlere og generelt kommer til at gå til deres bog udgiverens salg konferencer og messer ligesom de regionale forening messer eller endda BookExpo Amerika.

Selvfølgelig, bogforlag alle har ”de sædvanlige” corporate afdelinger, ligesom de menneskelige ressourcer. Og hvis du er en nummer-knasende eller tech-nørdet bog elsker, der er økonomi, regnskab, og informationsteknologi (IT), også.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *