Tip til brug Genoptag Nøgleord

Posted on

Tip til brug Genoptag Nøgleord

Genoptag søgeord er afgørende for at hjælpe dig med at få dit cv bemærket af arbejdsgiverne. Ved at inkludere søgeord i dit cv og dække brev, vil du øge dine chancer for landing en jobsamtale.

Nøgleord er ord eller korte sætninger, der relaterer til særlige krav til et job. De er de færdigheder, evner, legitimationsoplysninger, og kvaliteter, som en leje manager kigger efter i en kandidat.

Når en leje manager ser gennem en bunke af genoptages, han eller hun scanner hver CV for at finde disse søgeord. Mange virksomheder endda bruge automatiserede ansøgerens sporingssystemer (ATS), også kendt som talent management systemer, til at screene kandidater til ledige stillinger.

En måde en ATS arbejder er at fjerne genoptages, der mangler bestemte søgeord. Hvis softwaren eller leje manager ikke registrerer nogen af ​​de søgeord i dit CV eller følgebrev, kan din ansøgning blive kastet ud. Ved at indlejre søgeord i dit CV eller følgebrev, vil du demonstrere, på et øjeblik, at du passer til kravene i stillingen.

Typer af Genoptag Nøgleord

Dit CV nøgleord bør indeholde specifikke jobkrav, herunder dine færdigheder, kompetencer, relevante legitimationsoplysninger, og tidligere positioner og arbejdsgivere. Væsentlige, bør nøgleord være ord, der, på et øjeblik, vil vise den ansættende leder, at du er et godt match til jobbet.

For eksempel, baseret på erfaringer, en kandidat til en personaleydelser lederstilling kan bruge følgende genoptage nøgleord:

 • Pensionsordninger
 • fordele Sundhedspleje
 • fordel politik

En kundeservicemedarbejder kunne omfatte:

 • Kunde service
 • Kunden tracking system
 • Computerfærdigheder
 • Ordreindtastning oplevelse

Tips til at finde Nøgleord
anmeldelse jobopslag, der ligner de holdninger, du er interesseret i, og se efter nøgleord at indarbejde i dit cv. Søg efter jobannoncer, der matcher din baggrund eller erfaring og scanne for buzzwords. De søgeord eller sætninger blive drysses hele jobbet notering og i de ”kvalifikationer” og ”ansvar” sektioner. Indarbejd de populære søgeord i dit CV.

Også gennemgå selskabets hjemmeside for mulige søgeord. Udnyt søgeord, at selskabet bruger til at beskrive sig selv at vise, at du er et godt match for dem. Du kan finde dette sprog på selskabets ”About Us” webside, eller i jobbet notering selv. For eksempel, hvis virksomheden identificerer sig selv som ”kreativ”, du kunne indarbejde ”kreative” og ”kreativitet” i dit CV. Det er vigtigt at opdatere søgeord på dit CV for at sikre, at de matcher virksomhedens sprog.

Tip til brug søgeord i dit cv

Vær specifik. Medtag søgeord, der er så tæt knyttet til det specifikke job som muligt. Jo mere fokuseret og specifik du er i dit sprog, jo bedre chance har du at vise du er et godt match, og få samlet op af genoptage scanning software.

Kend virksomhedens værdi forslag. Selskabets værdi proposition er, hvad der adskiller det fra deres konkurrence. Sørg for, at dit cv søgeord og din oplevelse er formateret på en måde til at afspejle virksomhedens brand. For ekstra søgeord eller sætninger er vigtige for virksomheden, gå til virksomhedens LinkedIn side for at se, hvordan de beskriver sig selv. Sørg også for at klikke på profiler af virksomhedens medarbejdere og søge efter tilsvarende stillinger, som du anvender til, med særlig vægt på, hvordan de beskriver sig selv som værdifulde medlemmer af selskabet.

Brug så mange søgeord som muligt. Sørg for at du har været inde på de fleste, hvis ikke alle, af de søgeord, der er relevante for hver position. Selvfølgelig skal du ikke bruge en færdighed søgeord, hvis du ikke har de evner. Indarbejd så mange relevante søgeord som muligt at hjælpe dig matcher dine kvalifikationer til jobbet. Dog skal de søgeord være passende og flyde problemfrit igennem dit cv. Med andre ord, ikke overdrive det.

Bland op nøgleord. Medtag en blanding af forskellige typer af søgeord, herunder bløde færdigheder, hårde færdigheder, industri buzzwords, certificeringer og mere. Ved hjælp af en bred vifte af søgeord vil vise, at du har alle de forskellige kvaliteter, der er nødvendige for jobbet. Også, kan virksomhedens genoptage scanning software programmeres for et bestemt søgeord, så du ønsker at inkludere synonymer for de søgeord. For eksempel kan du have “developer” som søgeord på dit cv, men virksomheden bruger ”skaberen” i stedet.

Ved at bruge flere versioner af søgeord og sætninger, vil dit CV har en bedre chance for at få samlet op af en scanning program.

Sæt søgeord overalt. For at en arbejdsgiver eller en scanning program til at finde dine søgeord, drys søgeord i hele dit cv. Du kan indarbejde disse ord i dit resumé genoptage erklæring, forbi jobbeskrivelser, afsnittet færdigheder af dit cv, og en hvilken som helst anden del af dit CV, der synes passende. Det kan også være en god taktik at placere de vigtigste nøgleord i en dedikeret ”kernekompetencer” tabel i starten af dit cv, lige efter dit resumé genoptage erklæring.

Dette vil hjælpe de søgeord til ”pop” på siden.

Anmelder en Genoptag Eksempel

Dette eksempel omfatter nøgleord i afsnittet “kernekompetencer”, såvel som i beskrivelserne for hver position.

Geoffrey Guld
1234 Spruce Hills Parkway
Milwaukee, WI 53205
555-555-5555
ggold@email.com

Resumé kvalifikationer

Omkostningsbevidst og analytisk kloge  Kompensation og fordele manager  tilbyder 10 års ekspertise optimere fordele programmer for store arbejdsgivere i fremstillingssektoren.

Kernekompetencer : Fordele Administration, Benefit udviklingspolitik, Medarbejder fastholdelsesstrategier, HR File Management, procesevaluering og forbedringer, Finansiel analyse og prognose

Professionel erfaring

XYZ Manufacturing Corporation, Milwaukee, WI
Kompensation og fordele manager , 02/2013-Present
gearing dyb viden om aktuelle kompensation og lønstrukturer at strukturere og implementere omkostningseffektive fordele pakker til 1200-medlem arbejdsstyrke. Instrueret personale af 5 HR assistenter i at kommunikere fordelene oplysninger, politikker, og procedurer for personalet.

 • Re-indkøbt primære sundhedsydelser udbyder, hvilket reducerer programmets udgifter med 57%.
 • Flittigt sikre virksomhedernes overholdelse af alle vedrørende føderale og statslige regler.

UNITED MANUFACTURING, Milwaukee, WI
Kompensation og fordele Specialist , 06 / 2008-02 / 2013
Dygtigt klassificeret nye medarbejdere til at bestemme og iværksætte fordel programmer. Uddannet personale i tilgængelige fordele og ansøgningsprocesser; udarbejdes og udsendes benefit rapporter.

 • Spillet medvirkende rolle i at sikre udøvende buy-in til en ny kompensation struktur, at øget hastighed medarbejder berettigelse til rådighed ydelsesniveauer.
 • Oprettet en effektiv filhåndtering proces, som elimineret en alvorlig recordkeeping efterslæb inden for seks uger indledende ansættelse.

Uddannelse og legitimationsoplysninger

Associate Degree i Human Resource Management
WISCONSIN Indianhead Technical College, Ashland, WI

Tekniske Færdigheder : Microsoft Office Suite (Advanced Excel, Word, Access, PowerPoint) og PeopleSoft kompensation management software

Brug Nøgleord i dit følgebrev

Du bør inkludere søgeord i dit følgebrev, hvis dit følgebrev scannes. Selv hvis følgebrevet ikke er afskærmet af et program, vil du have en bedre chance for at få udvalgt til en samtale som en kvalificeret kandidat, hvis de søgeord og sætninger er anført i hele følgebrevet.

Medtag søgeord i kroppen af ​​Deres brev, og sørg for at de passer de vigtigste nøgleord og færdigheder, der er nævnt i jobannonce. En effektiv måde at gøre dette på er at beskrive dine relevante kompetencer og resultater i punktopstilling, søgeords-belastede udsagn i den anden eller tredje afsnit af Deres brev. Ved at bruge søgeord strategisk i dit følgebrev, vil du være i stand til at overtale den ansættende leder til seriøst opmærksom på sin ledsagende cv.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *