Grundlæggende Karriere Fakta om salg job

Posted on

Grundlæggende Karriere Fakta om salg job

Hvordan er dine overtalelsesevner? Hvis du har svaret “udmærket”, så en salg job kunne være rigtigt for dig. Som et salg person, bliver du nødt til at få folk, virksomheder eller organisationer til at købe varer eller tjenesteydelser fra den virksomhed, du repræsenterer. Du kan indstille din seværdigheder på at arbejde i en lang række industrier, herunder fremstilling, detailhandel, informationsteknologi, landbrug, lægemidler, sundhedspleje, finansielle tjenesteydelser, transport, gæstfrihed, og professionel service.

Salg fagfolk kan fuskere mange forskellige produkter. Blandt de varer og tjenesteydelser, de sælger, er tøj, biler, aktier og obligationer, narkotika, medicinsk udstyr, forsikring, computerteknologi, elektronik, landbrugsudstyr, reklameplads eller -tid, husdyr, ferier, og fast ejendom. En sælger har specialiseret sig typisk i en branche eller type af produkt.

Grundlæggende fakta om salg job

 • Som i 2016, US Bureau of Labor Statistics (BLS) anslår end 14,5 millioner mennesker arbejdede i salg og relaterede erhverv. Dette tal omfatter ikke selvstændige erhvervsdrivende.
 • Jobbet Udsigterne for dette felt er god. BLS forventer fem procent jobvækst på dette område mellem 2014 og 2024, hvilket er næsten lige så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv. Dette vil resultere i ca. 778 tusind nye salg arbejdspladser.
 • Salg arbejdere og de ansatte i relaterede erhverv fortjent en median årsløn på $ 26.590 i maj 2016. Den årlige løn for alle erhverv var $ 37.040, hvilket gør indtjeningen på dette område en smule lavere end i andre.
 • En individuel kompensation omfatter ofte en grundløn plus en provision, som typisk beregnes som en procentdel af salget man gør.

Er en Sales Job rigtige for dig?

En karriere i salget, ligesom enhver anden besættelse, er ikke et godt valg for alle. Det kan eller kan ikke være rigtigt for dig. Før du bevæger dig fremad, bør du afgøre, om du har hvad det kræver at få succes på dette område. Som tidligere nævnt til at lykkes i salget, skal du være overbevisende. Gode ​​kommunikationsevner er afgørende. Du skal være god til at lytte, samt har evnen til at kommunikere godt verbalt. Eksempler samarbejdsevner vil give dig mulighed for at oprette forbindelse med andre.

er også behov for en forpligtelse til at arbejde hårdt og en masse tålmodighed. Det tager nogle gange en stor indsats for at lukke et salg, og du kan blive nødt til tålmodigt at vente, mens en kunde gør op hans eller hendes sind. Afvisning er fælles, så du skal være tykhudet så godt.

Salg Karriere

Hvad er dine muligheder, hvis du ønsker at forfølge en karriere inden for salg? Adskillige erhvervsmæssige titler falder ind under salg paraply. De involverer arbejder i et utal af miljøer, herunder butikker og kontorer. Mennesker, der arbejder i disse indstillinger siges at være i inde salg. Nogle personer, der er ansat i salg arbejdspladser mødes med kunder i deres hjem eller virksomheder efter aftale. Andre går fra dør til dør, med et uanmeldt besøg hos potentielle kunder. Dette kaldes uden salg.

 • Reklame salgsrepræsentanter
 • Forsikringsagent
 • Ejendomsmæglere og mæglere
 • Retail Sælger
 • Salgs-ingeniør
 • Værdipapirer, råvarer og Financial Services Sales Agent
 • Rejsebureau
 • Engros og Produktion salgsrepræsentant

Hvordan vælger en god Sales job

Med så mange brancher og produkter, hvorfra man kan vælge, hvordan kan du beslutte, hvad at sælge?

Der er flere kriterier, du bør se på, når der vælges en salg job. Du bør overveje potentielle indkomst, din interesse i det produkt, du sælger, og jobsikkerhed, når de træffer en beslutning.

Mens indtjeningen ikke er strengt korreleret med arbejdsglæde, vil du naturligvis behov for at tjene til føden. Job sælger værdipapirer og råvarer; andre investeringsinstrumenter; finansielle tjenesteydelser; og harpiks, syntetisk gummi, og kunstig syntetiske fibre og filamenter fremstiller tilbyde den bedste indtjeningspotentiale ifølge BLS.

Når det er sagt, hvis du har lidt interesse i disse produkter, vil det påvirke din motivation. Mindre motivation vil føre til færre salg, som vil til gengæld få dig til at have en lavere indtjening, hvis din kompensation omfatter en provision eller at miste dit job, hvis din arbejdsgiver er utilfreds med din præstation. Lige så vigtigt som det er at gøre en levende, bør du også tænke på din interesse i det produkt, du sælger.

Endelig er du nødt til at vide, at du vil være i stand til at finde arbejde.

Hvis du er interesseret i en bestemt branche eller type af produkt, men der er få ledige job, bør du kigge efter et andet område, hvor til arbejde. Typisk, jo højere efterspørgsel efter produktet, jo større jobsikkerhed for de arbejdere, der sælger det. De mest sikre job er i sundhedsvæsenet og informationsteknologi industrier.

Uddannelse og træning

Din forberedelse til en salg job afhænger af det produkt, du sælger. Du kan få brug ikke mere end en studentereksamen for at sælge nogle produkter, men hvis du er på udkig efter et job Hawking videnskabelige eller tekniske produkter, for eksempel, vil arbejdsgiverne kun ansætter job kandidater, der har en universitetsuddannelse. At sælge forsikringer, vil du også brug for en grad. En bachelorgrad er valgfri for reklame salgsrepræsentanter, men at opnå en væsentlig grad vil forbedre dine chancer for at få et job.

Du har måske brug for en professionel licens, afhængigt af det produkt, du ønsker at sælge. For eksempel skal personer, der sælger investeringsinstrumenter, finansielle produkter og forsikring have licens.

Sådan får du en Sales job

Uanset om du er på udkig efter en entry-level position eller et bedre job end din nuværende, der er salg-job bestemte websteder, der kan få netop den stilling, du søger Du kan også bruge generelle beskæftigelse sites som Indeed.com. Arbejdsgivere skrive åbninger direkte til Sandelig, og sitet samler også jobannoncer fra andre jobsøgning sites, faglige organisationer og virksomhedens websted. Alternativt kan du uploade dit CV og arbejdsgiverne vil være i stand til at finde dig, når de er på udkig efter en person med dine kvalifikationer.

Din professionelle netværk er en fremragende ressource for at lære om beskæftigelsesmuligheder. Udvid dit netværk ved at bruge en online networking site. Den mest kendte man er LinkedIn. Du vil være i stand til at forbinde med andre professionelle sælgere eller medlemmer af netværket, der kender folk, der arbejder inden for dette område.

Når en arbejdsgiver overvejer dig til en position, bliver du nødt til at sikre den ved at udmærker på en jobsamtale. Salgschefen vil spørge dig om dit salg færdigheder. Han eller hun vil også gerne vide om dine styrker og svagheder. Gennem dine svar, bliver du nødt til at demonstrere din evne til at følge op og tænke på dine fødder.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *