Fordele og ulemper ved at arbejde for regeringen

Posted on

Fordele og ulemper ved at arbejde for regeringen

Når du tænker på regeringen, hvad popper ind i dit hoved? For mange kan billeder af præsidenten for USA, Capitol Hill, og Lincoln Memorial kommer til at tænke. Det er uudslettelige billeder af amerikanske regering, men de har ikke helt repræsenterer dag-til-dag funktioner, hvordan virksomheden af ​​People bliver gjort. For den typiske regering medarbejder, ville flere fælles billeder være indersiden af ​​et aflukke, bagsiden af ​​en skraldebil, eller amtet fængsel.

Nogle jobs egner sig til regeringens arbejde: politibetjente, brandmænd, socialrådgivere og lignende. Andre, såsom revisorer, edb-programmører og menneskelige ressourcer specialister, der findes i både den private og den offentlige sektor. Så hvordan kan du vælge, om du vil arbejde i den private eller offentlige sektor? Ligesom enhver beslutning, der er positive og negative til at overveje.

Fordele

De bedste aspekter af en regering job omfatter:

  • Stabilitet: I modsætning til den private sektor, hvor virksomhederne kan gå ud af markedet, at regeringen aldrig går ud af markedet. Agenturer eller kontorer kan lukke eller morph i nye former, men der vil altid være offentlige arbejdspladser. Medarbejderne vil altid være behov for at gennemføre de opgaver, kun regeringen gør, og vil altid være behov for yderligere medarbejdere til at støtte dem.
  • Fleksibilitet: I langt de fleste af positioner, kan arbejdstagere nemt at opretholde en sund balance mellem arbejde og privatliv. Derudover hjemmearbejdspladser og alternative arbejdsplaner er almindelige i regeringskontorer. For job, der kræver ansatte ikke foretager en stor del af deres forretning væk fra kontoret, har statslige organisationer begyndt at levere udstyr til at lette en mobil arbejdsstyrke.
  • Fordele: Offentlige ydelser næsten altid overstige private fordele sektor pakker. Medarbejderne har ofte overlegne sundhedspleje planer med lavere omkostninger og gunstige pensionsordninger. I langvarige kriser, offentlige og fordel den private sektor pakker både blive værre. Alligevel forbliver offentlige ydelser bedre.
  • Afspadsering: give tid periodisering er generøse, og ledere har en tendens til at være eftergivende i forbindelse med godkendelse ferie tid. Observeres Federal helligdage. Statslige og lokale regeringer til tider har deres feriefridage.

Cons

De værste aspekter af en regering job omfatter:

  • Langsom vækst løn: Cost-of-levende justeringer er godkendt til offentligt ansatte sjældent holde trit med inflationen, og fortjeneste rejser er givet til kun en lille procentdel af topscorere. For store lønstigninger, offentligt ansatte er nødt til at konkurrere om ledige stillinger med højere lønninger. Holde det samme job i samme organisation er ikke muligt, hvis du ønsker at få en af de højeste lønninger.
  • Capped indtjeningspotentiale: Offentlige medarbejdere aflønnes langt mindre end deres private sektor modstykker. At ramme de store lønningsdage, højt niveau statsansatte springe til den private sektor.
  • Lave niveauer af kontrol: Bureaukrati ikke kun frustrere borgere. Det plager også offentligt ansatte, der ønsker at få tingene gjort hurtigt. Forvent alle større og mange mindre beslutninger om at gå gennem en slags formel godkendelse proces.

Uanset hvad du ønsker at gøre, chancerne er du kan gøre det for regeringen. Du skal blot sørge for du er villig til at stille op med de negative aspekter i bytte for de positive.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *