Læge Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Læge Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Efter at give diagnoser, lægerne behandler patienter, der lider af sygdomme og skader. Læger kaldes også læger, og de kan være enten læger (MD) eller læger af osteopatisk medicin (DO).

Begge typer af læger bruger de traditionelle behandlingsmetoder, såsom medicin og kirurgi, men DOS understrege kroppens muskler og led,  forebyggende medicin , og holistisk patientpleje. Læger kan være praktiserende læger, eller de kan specialisere sig i et bestemt område af medicin såsom intern medicin, akut medicin, obstetrik og gynækologi, neurologi, pædiatri, geriatri, psykiatri, endokrinologi, oftalmologi, eller anæstesiologi.

Læge Pligter og Ansvar

Specifikke ansvarsområder varierer fra speciale, men alle læger skal være i stand til at udføre følgende opgaver:

 • vurdere symptomer
 • diagnosegrupper betingelser
 • Foreskrive og foretage behandling
 • Giv opfølgende behandling af patienter, henvise dem til andre udbydere, og fortolke deres laboratorieresultater
 • Samarbejd med  læge assistenter , sygeplejerske praktiserende læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale
 • ordinere medicin
 • Hold dig opdateret om medicinsk teknologi og forskning

Da lægerne er ansvarlige for deres patienters trivsel, dette erhverv er mere krævende end de fleste. Ud over at have en omfattende viden om medicin, de har brug for at være i stand til at kommunikere deres resultater til patienter, der typisk ikke har den samme viden. De arbejder med mennesker, når de er på deres mest sårbare og dette kræver empati ud over den nødvendige tekniske viden.

Ud over de fundamentale pligter og ansvar for alle læger, hvert speciale på området kræver lægerne til at være i stand til at udføre opgaver specifikt til disse job. Kirurger, for eksempel, skal have håndelag til at udføre præcise operationer og udholdenhed til at tilbringe timer ad gangen på operationsstuen.

Læge Løn

Indtjeningen i læger og kirurger variere fra speciale.

 • Median årlige Løn: $ 208.000

Kilde: Bureau of Labor Statistics , 2017

Uddannelse, og certificering

Efter universitetsstudier, at blive en læge kræver typisk mindst syv år-og nogle gange længere i skole og uddannelse afhængigt af den specifikke karrierevej.

 • Uddannelse: Potentielle læger har brug for at blive accepteret til et akkrediteret medicinsk skole, som typisk kræver færdiggøre en bachelor præ-med program. Det omfatter at tage betydelige kursusaktiviteter i biologi, anatomi og fysiologi, kemi, og generel videnskab. Medicinsk skole er et fireårigt program. Det  kontaktudvalget om Medicinsk Uddannelse  (LCME) akkrediterer medicinsk skole programmer, som giver en MD grad. Osteopatisk medicinsk skole programmer (dem der giver en DO grad) modtage akkreditering fra  amerikanske Osteopatisk Association Kommissionen om Osteopatisk College Akkreditering (COCA) .
 • Træning: Medicinsk skole efterfølges af et residency træningsprogram, der typisk varer overalt fra tre til syv år, afhængigt af speciale. Det  Akkrediteringsrådet for Graduate Medical Education  (ACGME) og de  amerikanske Osteopatisk Association  (AOA) akkreditere residency programmer for læger og DOS henholdsvis. I juli 2015 disse organisationer, sammen med den  amerikanske sammenslutning af kollegier af Osteopatisk medicin  (AACOM), begyndte at bevæge sig i retning af et enkelt akkrediteringssystem. Denne overgang forventes at være færdig i juli 2020.
 • Licensing: Læger har brug for en licens fra en tilstand medicinsk eller osteopatisk bord til praksis i de amerikanske krav varierer fra stat og kan findes på  Federation of State Medical Boards  hjemmeside. Mens krav varierer, skal alle læger passere  USA Medical Licensing Undersøgelse  (USMLE) og DOS skal bestå Omfattende Osteopatisk Medical Licensing Undersøgelse (comlex-USA).

Læge Skills & Kompetencer

Ud over eksamen fra medicinsk skole og licensure, læger også brug for specifikke  bløde færdigheder til at lykkes i dette erhverv. Disse er evner, som man enten er født eller erhvervet gennem livserfaring. Blandt dem er:

 • Problemløsning : Efter at have evalueret en patients symptomer og gøre en diagnose, læger nødt til at vælge en passende behandling. For at gøre dette, skal de  kritisk tænkning færdigheder  til at sammenligne tilgængelige indstillinger.
 • Kommunikationsfærdigheder: Fremragende  lytte færdigheder  tillader læger at forstå deres patienters symptomer og bekymringer. De har brug for overlegne verbale kommunikationsevner til at forklare diagnoser til patienter og deres familier og formidle instruktioner og oplysninger om behandling til sygeplejersker og andre på personale.
 • Tjenesten Orientering: En læge skal have lyst til at hjælpe folk. Mens der er nogle stier til rådighed på dette område, som ikke indebærer at arbejde med patienter direkte, er de fleste forskning drevet af et ønske om at hjælpe folk.
 • Overvågning:  Læger skal være opmærksomme på ændringer i patienternes vilkår og reagere på dem på passende vis. Dette kan omfatte alt fra langsigtede ændringer i regelmæssige patienter til kortvarige ændringer i patienter, der kommer fra en bestemt procedure eller sygdom.

Job Outlook

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics projekter jobs til læger og kirurger vil vokse med omkring 13 procent mellem 2016 og 2026. Det er næsten det dobbelte af 7 procent vækstrate forventes for folk i alle karrierer, men en smule langsommere end væksten for andre sundhedsmæssige diagnosticering og behandling af udøvere. En stadig aldrende befolkning vil drive efterspørgslen efter flere læger.

Arbejdsmiljø

Kun få erhverv varierer lige så meget med hensyn til arbejdsmiljø ligesom en læge. En læge med en familie praksis i et lille samfund kan have en relativt afslappet betjening med en lille stab. På den anden side kan læger, der arbejder i en skadestue i en bymæssig blive konfronteret med ekstreme tilfælde og høj belastning på en regelmæssig basis. Mange læger vælger at specialisere sig i et bestemt område, som ofte dikterer den type miljø, hvor de arbejder, og mængden af ​​stress, de står over for.

Arbejdsskema

Lægernes tidsplaner kan være krævende, men hvordan udfordrer de er, afhænger af deres type arbejde. En børnelæge eller en familie praktiserende læge kan være i stand til at holde mere normal arbejdstid, men en kirurg ofte er på vagt og ofte udfører procedurer, der kan gå godt forbi de otte timer af en typisk arbejdsdag. Før etablering af en karriere, alle læger skal udfylde et residency, der vil typisk kræve lange timer inklusive nætter og weekender og hyppige perioder med at være på vagt.

Sådan får du job

starte tidligt

Kom ind i medicinsk skole kræver at være en høj opnå studerende og tage de rigtige klasser, herunder biologi, kemi, fysik og matematik, som en bachelor.

BE FORPLIGTER

Træning for at være en læge kan tage så meget som et årti ud over at tjene en bachelor-grad.

SPECIALISERE

Ved den tid, medicinstuderende begynder deres boliger, kan de begynde at fokusere på en specialitet.

Sammenligning Lignende stillinger

Der er mange erhverv i det medicinske område, bortset fra læger at hjælpe med at behandle patienter. Blandt dem, med median årlige løn, er:

 • Tandlæger: $ 158.120
 • Læge assistenter: $ 104.860
 • Sygeplejerske praktiserende læger: $ 110.930

Kilde: US Bureau of Labor Statistics , 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *