Top Job til Biologi Degree Majors

Posted on

 Top Job til Biologi Degree Majors

Medicinsk skole er ikke den eneste mulighed for kandidater med en bachelorgrad i biologi – selvom du stadig kan have til at investere i yderligere uddannelse ud over en fire-årig grad at komme i gang.

En biologi grad åbner døren til mange karrieremuligheder. Hvis du er en studerende, der elsker videnskab og er fascineret af studiet af levende ting, måske en biologi grad være det perfekte valg til at starte dig på din karriere.

Bare spørg din college karriere center eller alumni kontor for en liste over alumner, der var biologi store selskaber, og du vil blive overrasket over de mange forskellige muligheder, der forfølges af kandidater inden for denne disciplin.

Gad vide hvad nogle af karrieremuligheder er for en biologi større? Læs denne liste over 10 fælles karrierevalg for biologi store selskaber – plus, en beskrivelse af de færdigheder, du opnår i løbet af dine studier.

Biologisk Tekniker

Biologiske teknikere bruger laboratorie færdigheder og teknikker, biologi store selskaber lærer i deres laboratorier, akademisk forskning og forskningssamarbejde med fakultetet.

Teknikere skal gennemføre undersøgelser, som giver nøjagtige resultater. De dokumenterer resultater og udføre beregninger, ligesom de har gjort ved udarbejdelsen rapporter som en biologi større.

Mange nye kandidater, der vælger ikke at gå videre til graduate skole eller ønsker at udskyde kandidatoverbygningen fund tekniker positioner med forskere på medicinske skoler, offentlige institutioner, almennyttige forskningscentre eller farmaceutiske / bioteknologiske virksomheder.

biokemiker

Biokemikere spiller en central rolle i de hurtigt voksende inden for bioteknologi og biomedicinsk forskning. At studere biologi udstyrer dem med laboratoriet og videnskabelig forskning færdigheder og viden til at designe og udføre undersøgelser for at udvikle nye produkter. (Bemærk: de fleste arbejdspladser i dette område vil kræve en videregående uddannelse.)

Kendskab til anatomi og fysiologi hjælper biokemikere at forstå konsekvenserne af narkotika og bioteknologiske løsninger på den menneskelige krop.

Præsentation og skrivefærdigheder dyrket som en biologi stor hjælp dem til at fremlægge forslag og resultater til kolleger og potentielle finansieringskilder.

genetiske rådgiver

Genetiske rådgivere vurdere den genetiske sammensætning af kunder og kommunikere med dem om risikoen for overførsel af en genetisk sygdom eller handicap til deres afkom. De kan også arbejde med voksne, der er bekymret over de chancer for at vise symptomer på genetiske sygdomme senere i livet.

De skal have en avanceret evner i biologi afslutte den krævede kandidatgrad i disciplinen.

Genetiske rådgivere skal kunne udtrykke videnskabelige begreber i daglig tale. Ligesom en biologi større, skal de være i stand til at tænke kvantitativt at vurdere sandsynligheden for forskellige udfald baseret på den genetiske disposition af patienterne.

Genetiske rådgivere skal have avanceret viden om den videnskabelige metode til at evaluere nytten af ​​en hastigt voksende mængde forskning om det humane genom.

Sundhed Communications Specialist

Sundhed kommunikation specialister er ansvarlig for at uddanne samfund om sundhedsmæssige betænkeligheder, især offentlige sundhedsspørgsmål, herunder smitsomme sygdomme, sundhed forvaltning og sund levevis.

Ofte ansat af hospitaler eller andre medicinalvirksomheder kan sundhedscentrene kommunikation specialister også koordinere institutionens PR-kampagner, strategier for markedsføring og engagement i lokalsamfundet.

Denne karriere kræver stærk skrift, og samarbejdsevner som sundhedsmæssige kommunikation specialister er ansvarlige for at diskutere emner relateret til sundhed og sygdom til et bredt publikum.

En biologi store giver et stærkt fundament og kan tilbyde en kant over andre personer, der mangler en baggrund i hård videnskab. I modsætning til mange job på denne liste, kan sundhed kommunikation specialister komme i gang med deres karriere med blot en bachelorgrad.

Sundhed pædagog

Sundhed pædagoger undervise folk om visse former for praksis og adfærd, der fremmer velvære. De skal have videnskabelig viden til at fordøje information og fortolke forskning om hensynet til folkesundheden. De bruger den videnskabelige metode til at vurdere behovene i deres vælgere, så de kan designe relevante programmer.

Sundhed pædagoger har brug for en solid forståelse af den menneskelige biologi samt verbale kommunikationsevner til at formidle videnskabelig information på et sprog, deres kunder nemt kan forstå.

Sundhed pædagoger, ligesom biologi store selskaber, skriver om videnskabelige emner som ernæring, sikker sex, stofmisbrug og stress reduktion. De er derfor brug for stærke skriftlige kommunikationsevner. Arbejdsgivere kan også kræve Certified Health Education Specialist (CHES) legitimationsoplysninger i tillæg til en bachelorgrad.

Farmaceutisk / Medicinsk apparat salgsrepræsentant

Farmaceutiske eller medicinsk produktsalg repræsentanter sælger medicinsk udstyr, IT-produkter, medicin og mere til hospitaler, klinikker og andre medicinske praksis.

Farmaceutiske salgsrepræsentanter skal have en stærk viden om kemi, anatomi, og fysiologi, så de kan forklare lægerne, hvordan et nyt lægemiddel vil påvirke deres patienter.

Disse arbejdere skal have den teknologiske viden til at forklare, hvordan et produkt virker. De har også brug for den videnskabelige viden for at kunne forklare, hvordan dette produkt vil være til gavn både læge og patient.

Farmaceutiske eller medicinsk produktsalg repræsentanter har brug for stærk kommunikation og interpersonelle færdigheder så godt. En bachelorgrad er ofte nok uddannelse at komme i gang i denne besættelse.

Læge Assistent og Nurse Practitioner

Læge assistenter og sygeplejerske praktikere er i høj efterspørgsel som front-line udbydere. Biologi giver en fremragende fundament for graduate arbejde i disse lignende erhverv.

Læge assistenter og sygeplejerske praktikere skal have en god forståelse af de menneskelige biologiske systemer, anatomi og fysiologi til at diagnosticere medicinske problemer. De har også brug for en biologi større avancerede viden om den videnskabelige metode til at fortolke spirende forskning om forskellige behandlingsmuligheder og medicin.

Læge assistenter og sygeplejerske praktikere skal have en evne til at lære og huske videnskabelig og medicinsk terminologi. Disse karrierer kræver mindst en kandidatgrad.

Medicinsk og sundhed Services Manager

Medicinske og sundhedsvæsenet ledere bruger meget af deres tid interagere med fagfolk i sundhedsvæsenet og skal være udstyret til at kommunikere med dem om videnskabelige politikker og procedurer.

De skal være i stand til at fortolke videnskabelige forskrifter med tilknytning til lægelige ydelser, og ændre programmer i overensstemmelse hermed.

Medicinske og sundhedsvæsenet ledere ofte leje, overvåge og evaluere sundhedspersonale og forskere. De skal være i stand til at forstå nuancerne i deres legitimationsoplysninger og ydeevne, som de vurderer kandidater og medarbejdere.

Advokat

Biologi store selskaber kan udmærke sig i mange områder af loven, der trækker på videnskabelig viden og ræsonnement. Patent og intellektuel ejendomsret advokater nødt til at forstå videnskaben bag bioteknologiske produkter, narkotika og medicinske instrumenter til at behandle ansøgninger om patenter og forsvare klienter mod krænkelse.

Miljømæssige advokater støtte og bestride miljøprojekter og politikker baseret på en forståelse af, hvordan de vil påvirke økosystemet.

Medicinsk fejlbehandling advokater skal have pligt til at analysere medicinske indgreb og bedømme, om sundhedspersoner har handlet etisk og korrekt videnskabelig viden.

Biologi majors lærer at indsamle beviser for at teste en hypotese. Retssager og kriminelle advokater skal gøre det samme som de bygger en sag for en klient.

Tilføj til, at den tekniske karakter af fysiske beviser såsom DNA-prøver, og det er let at se, hvorfor man biologi store selskaber beslutter at gå videre til jura.

Finansiel analytiker

Finansielle analytikere vurderer aktier, obligationer, investeringsforeninger og andre investeringer for kunder og virksomheder. Biologi store selskaber kan bruge deres avancerede matematiske færdigheder til at hjælpe med at vurdere succesen af ​​forskellige investeringer.

De fleste analytikere fokuserer på specifikke brancher, og biologi store selskaber er særligt velegnet til at arbejde som analytikere inden for bioteknologi, farmaceutiske, medicinske produkter, sundhedstjenester, og miljøvirksomheder.

Finansielle analytikere, ligesom biologi store selskaber, bruge computer-baserede ressourcer til at indsamle og analysere data til at drage konklusioner. De skal have de skrivefærdigheder til at generere rapporter, der opsummerer deres resultater. En bachelorgrad er ofte nok til at komme i gang i en karriere som en finansiel analytiker.

Færdigheder og evner gjort med en Biologi Major

 • Biologi majors lære at anvende den videnskabelige metode, der er nedsat eksperimenter, og bruge videnskabeligt udstyr. De lærer laboratorieteknikker og procedurer sammen med, hvordan man samle, organisere og analysere data.
 • Biologi store selskaber kan udføre komplekse matematiske og statistiske beregninger. De forstår videnskabelige begreber og mester videnskabelig terminologi. De lærer også at præsentere forskningsresultater både mundtligt og skriftligt ved brug af diagrammer og grafer til at illustrere resultater.
 • Som et resultat, biologi store selskaber skærpe deres kritiske tænkning og problemløsning færdigheder. Biologi majors lære at være præcis, systematisk og detalje orienteret, når de udfører deres forsknings- og laboratorie-projekter. De færdigheder, som biologi store selskaber erhverve kan anvendes til både videnskabelige og ikke-videnskabelige stillinger efter endt uddannelse.

Biologi Majors Skills List

Her er en liste over de færdigheder, som arbejdsgiverne søger ved ansættelse af biologi store selskaber. Færdigheder varierer efter job, så også gennemgå disse lister færdigheder for en række forskellige erhverv.

Fremhæv de færdigheder, du har erhvervet i løbet af dine studier, praktikophold, og job afholdt i college i dine følgebreve, genoptages, og jobansøgninger.

Hvis du ikke er sikker på, hvad karriere du ønsker, se på denne liste, og fremhæve de færdigheder, du besidder. Så se tilbage på listen over biologi karrierer, og se, hvilke der kræver de færdigheder, du har.

 • Accept konstruktiv kritik
 • Nøjagtighed
 • Analyse af data
 • Anvendelse af farvestoffer og indikatorer til celler
 • Detaljeorienteret
 • Calculus
 • Samarbejde med laboratorie- og forskergrupper
 • Composing lab rapporter
 • Forståelsen kompleks videnskabelig læsestof
 • Gennemførelse af kvantitativ forskning
 • Oprettelse diagrammer og grafer til at repræsentere fund
 • Kritisk tænkning
 • deduktive ræsonnement
 • Design metode til test hypoteser
 • Fleksibilitet
 • Indsamling af data
 • Omfattende begreber i fysik i forskning
 • Integration principper for kemi i forskning
 • Undersøgende
 • Kendskab til laboratorieteknikker
 • Førende gruppediskussioner
 • Gør tilnærmelser
 • håndelag
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Word
 • multitasking
 • Tage noter
 • observationel
 • Organisatorisk
 • Udførelse af kvantitative målinger
 • PowerPoint
 • Præcision
 • Forudsigelse resultater
 • Forberedelse dias
 • Præsentere videnskabelige forskningsresultater til grupper
 • Prioritering
 • Problemløsning
 • Projektledelse
 • Modtagelse og give konstruktiv feedback
 • modstandskraft
 • SAS
 • Sequence genomer
 • SPSS
 • Statistisk analyse
 • Stresshåndtering
 • Taksonomi
 • Samarbejde
 • Test tage
 • Tidsadministration
 • Anvendelse elektronmikroskoper
 • verbal kommunikation
 • arbejde selvstændigt
 • Skrivning essays
 • Skrivning videnskabelig forskning papirer
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *