Hvordan man kan udvikle mål for din praktik

Posted on

 Hvordan man kan udvikle mål for din praktik


Vi alle bliver fanget i kapløbet at lande en praktikplads. Før vi starter ansøgningsprocessen, vi typisk forstår vigtigheden af ​​en praktikplads. Vi ved, det vil få os virkelige verden erfaring, hjælpe med at opbygge vores cv, introducere os til professionelle kontakter, og gøre os mere konkurrencedygtige kandidater til arbejdsmarkedet. Ofte bliver folk fejet så i praktik ansøgningsprocessen at de glemmer hvorfor de ønskede en praktikplads i første omgang. Nedenfor er nogle måder at sikre, at du opretter mål for dig selv inden praktikken stilling og forlader lejligheden følelse som du udrettet, hvad man satte sig for at gøre.

Tænke over, hvorfor du ønskede Praktik

Ja, der er flere grunde til, at vi alle ønsker at internere. Men hvis du allerede har gjort en masse praktik, kan din grund til ikke være som en genoptage Builder. Hvis du allerede har besluttet dig for din karriere, kan du ikke gøre en praktikplads for at eksperimentere med forskellige karrierer. Det er vigtigt at etablere din grund til at gøre praktikken. For eksempel, måske du er splittet mellem to forskellige typer af arbejdspladser; planlægning og reklame begivenhed. Du interneringen i den reklame plads til at se, om det er et felt, du virkelig nyder.

Er der særlige færdigheder du ønsker at opnå?

Er der en bestemt færdighed, som du havde håbet at vinde ved denne praktik? For eksempel, hvis du laver den omtale praktik, måske du ønsker at lære at skrive pressemeddelelser eller kold-ringe til medierne. Disse specifikke færdigheder af interesse bør blive spurgt om i den indledende interview proces. Sørg også for, at du læser praktik notering i alle enkeltheder og søge efter oplysninger om at dygtighed. Hvis du ikke er sikker på, om den specifikke færdigheder vil blive undervist, så spørg din arbejdsgiver, hvis du kan tale med dem.

Du kan spørge, om der er en mulighed for at lære at skrive en pressemeddelelse eller skygge folk gør kold-opkald eller beg opkald.

Hvad Impression Forsøger du laver?

Før praktikken starter, så spørg dig selv, hvordan du vil have de ansatte i virksomheden til at huske dig. Hvad er de specifikke ord, du ønsker at selskabet til at anvende, når der beskriver din præstation? Lav en liste over disse ord og tænke over, hvad du kan gøre hver dag for at gøre et godt indtryk. Her er en idé af ord, som du ønsker arbejdsgiveren til at bruge, når der beskriver dig: professionelle, venlige, hjælpsomme, kreative, innovative, ansvarlig, og pålidelige. Som et eksempel, at nogle handlinger, du kan tage som praktikant blive talt om at bruge disse ord kan omfatte; være punktlig, der deltager i brainstorm sessioner, at hjælpe alle, hilsen alle hver morgen, optrappe når andre ikke gør, ankommer tidligt og opholder sig sent.

Hvordan vil du forlænge effekten af ​​denne oplevelse?

Ja, en praktikplads kun varer et semester lange, men du ønsker denne oplevelse til at påvirke resten af dit professionelle liv. En måde at gøre det er ved at bygge en stærk, below-the-overflade relationer. Tjek bogen  All Work, No Pay  for reference. Du ønsker at tage sig tid til at opbygge relationer med dine kolleger, forstå, hvad der driver dem, og give næring til disse relationer lange efter praktikken. Vores endelige ekspertrådgivning er at holde kontakten med professionelle kontakter mindst tre gange om året.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *