Genoptag Objektive eksempler og Skrivning Tips

Posted on

 Genoptag Objektive eksempler og Skrivning Tips


Nogle jobsøgende vælger at inkludere et CV mål i deres CV. En genoptage målsætning hedder dine karrieremål. Det kan være så simpelt som angivelse ønskede jobtitel, eller det kan vise, hvor du har været, og hvor du håber at gå i din karriere. Hvornår skal du bruge et objektiv, og hvornår kan du udelukke det fra dit CV?

Nogle mennesker siger, at målene ikke længere er nødvendige i et CV – i bedste fald, de er unødvendige, og i værste fald, de er forældede. Dog kan et CV mål, der fokuserer på dine færdigheder og evner faktisk forbedre dit CV ved at overbevise arbejdsgiverne, at du ved, hvad du vil gøre, og at du har de nødvendige færdigheder til jobbet.

Hvad er en Genoptag Formål?

Et CV mål er en opgørelse over dine mål for beskæftigelse, som regel er anført øverst på dit cv. En genoptage mål er typisk en eller to sætninger lang.

Hvornår skal man bruge en Genoptag Formål

Igen, nogle karriere eksperter finde genoptage mål forældet. Men der er tidspunkter, hvor et CV mål kan være meget nyttig. Når du ønsker at understrege, at du er ambitiøs, at du ved, hvad du ønsker i en karriere, eller at du har de færdigheder til det specifikke job, kan du drage fordel af et CV mål.

Tip : Én bestemt tidspunkt, du kunne bruge en CV målsætning er, når du skifter karriere.

En genoptage mål kan forklare, hvorfor du er kvalificeret til jobbet, selvom du ikke har en masse relateret erfaring.

Match dit mål til jobbet

Den mest effektive mål er en, der er skræddersyet til det job, du søger. Det hedder, hvilken slags karriere, du søger, og hvilke færdigheder og erfaringer, du har, der gør dig ideel til at karriere. En genoptage mål kan også omfatte, hvor du har været, og hvor du vil hen i din karriere.

For eksempel kan det give nogle af dine tidligere resultater, og derefter gå videre til den slags resultater, du håber at opnå i fremtiden (ideelt, resultater du ønsker at opnå for den virksomhed, du søger til).

I sidste ende, med angivelse af en objektiv er valgfrit, men det kan hjælpe overbevise arbejdsgiverne, at du ved, hvad du ønsker, og er bekendt med branchen.

Hvordan man skriver en Stærk Genoptag Formål

Hvis du medtager et mål i dit cv, er det vigtigt at tilpasse genoptage målsætning at matche den stilling, du søger. Jo mere specifik du er, jo større chance har du for at blive anset for det job, du er interesseret i. Det er en god idé at skrive en ny cv mål for hvert job du søger.

Når du udformer dit CV mål, bør du fokusere på særlige færdigheder og erfaringer, der er direkte relateret til det job. En anden effektiv strategi er at inkludere søgeord fra jobbet notering i dit cv mål. Ikke alene kan det øge chancerne for at dit CV bliver samlet op af en virksomheds ansøger tracking system; det kan også understrege, hvor dine kvalifikationer passer med jobbet notering.

Du bør også kun oplyse karrieremål, der er muligt inden for virksomheden. For eksempel, hvis du i sidste ende ønsker at blive en chefredaktør på et magasin, men du søger et job på en avis, ikke oplyse dette. Fokus på, hvordan du ønsker at vokse inden for virksomheden.

En af farerne ved et CV mål er, at du kan fokusere for meget på, hvad du ønsker i din karriere, og ikke nok om, hvordan du vil tilføre værdi til virksomheden. Derfor, mens dit CV mål bør omfatte oplysninger om den karriere, du ønsker, du også ønsker at forklare, hvorfor du er en ideel kandidat til jobbet. Kort indeholde alle oplysninger, der fremhæver din oplevelse, herunder dine år i branchen, netop din færdighed sæt, og eventuelle andre kvalifikationer. Medtag eksempler på måder, du kan tilføje værdi eller endda forbedre virksomheden.

For eksempel nævne dine ti års succes reducere budgetter og stat, som du ønsker at anvende disse færdigheder til organisationens budget.

Prøve Genoptag Objektive Udtalelser

 • Søger en stilling på XYZ Company, hvor jeg kan maksimere mine 10 + år for ledelse, kvalitetssikring, programudvikling, og uddannelse oplevelse.
 • Søger en stilling som klinisk praksis assistent for en sundhed vedligeholdelse organisation, udnytte mine prisbelønnede skrivning, forskning, og lederegenskaber.
 • Elementær uddannelse lærer på udkig efter en stilling på en lille friskole, hvor jeg kan anvende mine fem års undervisningserfaring og mine curriculum udvikling færdigheder.
 • Kundeservice Manager søger en mulighed for at bruge mine kundeservice og lederevner til at forbedre kundetilfredsheden.
 • Leder du efter en position, hvor jeg kan integrere strategier til at udvikle og udvide de eksisterende kunderelationer salg, mærke og produkt udvikling, og medier godkendelse.
 • Søgemaskineoptimering position, hvor jeg kan bruge mine SEO færdigheder og erfaring til at øge trafikken på webstedet og søgemaskine placering, og anvende mine 15 års it-erfaring.
 • For at opnå en position, der vil gøre det muligt for mig at bruge min stærke organisatoriske evner, prisvindende uddannelsesbaggrund, og evne til at arbejde godt sammen med mennesker.

Prøve Resume Med et mål

Dette er et CV prøve med et mål.

John Ansøger
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

KARRIEREMÅL

Elementær lærer på udkig efter en stilling på en lille friskole, hvor jeg kan anvende mine fem års undervisningserfaring, STEM-orienteret undervisning, teknologi og udvikling af læseplaner færdigheder til at understøtte studerendes vækst og succes.

kernekompetencer

 • Adept i at skabe positiv, engagerende, og støttende læringsmiljøer for studerende fra forskellige baggrunde.
 • Stærk teambuilding og kollaborative talenter, partnering nemt med lærere, skoleledere, forældre og hjælpepersonale at identificere de studerendes behov, behandle spørgsmål, og fremme skole ånd.
 • Villigt arbejde efter timer og i weekender for at sikre succes for somme, sport og fundraising arrangementer.
 • Hold nuværende K-8 undervisning certificering; aktivt medlem af NAIS, AFT, ASCD, og ​​CEC.
 • Flydende i skrift og tale spansk; velbevandret i brugen af ​​SmartBoard og adaptive læring teknologier.

ERHVERVSERFARING
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
Elementary lærer, September 2016-Present

Struktur og implementere dynamiske og engagerende lektionsplaner for 1., 2., og 3. gradere, undervisning op til 25 elever i hver klasse. Samarbejd med jævnaldrende for at levere fælles lektioner og koordinere de studerendes aktiviteter, herunder sæsonbetonede skuespil, en årlig ”Fun Run” og videnskab messer. Kommuniker dagligt med forældre til at give feedback med hensyn til elevernes resultater og fejlfinding adfærdsmæssige problemer.

 • Spillet central rolle i at forbedre elevernes resultater på standardiserede test med 38% i læsefærdigheder og 29% i matematik.
 • Championed indførelse af nye adaptive læring teknologier til bedre at tjene de individuelle behov hos elever.
 • Sponsoreret efter-skole spansk Club og forberedt studerende til deltagelse i Odyssey of the Mind.
 • Modtaget tre ”bedste lærer Awards.”

UDDANNELSE

Bachelor of Arts i grundskole (2015); GPA 3.9
Clemson University, Clemson, South Carolina
Deans List; Uddannet Summa cum Laude

Andre muligheder for at starte din Genoptag

Oversigt
Et alternativ til at bruge et mål på dit cv er at bruge en genoptage profil, også kaldet en sammenfatning genoptage erklæring eller erklæring om kvalifikationer, som er en kort oversigt over dine evner og erfaringer skrevet til et bestemt job åbning. I modsætning til et CV mål, et CV profil fokuserer direkte på, hvordan du kan drage fordel og tilføje værdi til virksomheden, snarere end dine egne karriere mål.

Branding Statement
En anden mulighed er at tilføje et CV branding erklæring til dit cv. Denne erklæring er kortere end en genoptage profil eller objektiv – omkring 15 ord – og det fremhæver dine vigtigste succeser og færdigheder.

Overskrift
Endelig en tredje mulighed er en genoptage overskrift, også kendt som et CV titel. Dette er endnu kortere end et CV branding erklæring. Det er en sætning, der forklarer dine evner og erhvervserfaring.

Sådan Medtag et mål, Overskrift, eller Statement på en Genoptag

Du kan også medtage mere end én af disse i dit cv. For eksempel kan du medtage både et CV overskrift og et CV-profil (med overskriften tættere på toppen af ​​dit cv).

Tip : Uanset hvilken af disse muligheder, du beslutter at gøre, placere den mod toppen af dit cv, under dit navn og kontaktoplysninger.

Sørg for at holde dine oplysninger kortfattet, og bruge nøgleord fra jobbet notering i dit kontoudtog. Selv med et CV mål, profil, branding erklæring eller overskrift, bør dit CV stadig være på én side, når det er muligt. Endelig skal du huske at skrive en ny opgørelse for hvert job du ansøge om, således at arbejdsgiveren ser, hvad der gør dig en god pasform til den specifikke opgave.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *