Folytatás célkitűzés példák és írása tippek

Posted on

 Folytatás célkitűzés példák és írása tippek


Néhány álláskeresők dönt, hogy egy önéletrajz célja a saját folytatódik. A folytatás objektív kimondja a karriered céljait. Ez lehet olyan egyszerű, mint amely a kívánt feladat nevét, vagy meg tudja mutatni, hol voltál, és hol remélem, hogy menjen a karrierjét. Mikor kell használni egy objektív, és mikor tud kizárhatja azt újra?

Egyesek azt mondják, hogy a célkitűzések már nincs szükség egy újra – a legjobb, ezek szükségtelenek, és a legrosszabb, azok elavultak. Azonban egy önéletrajz célja arra összpontosít, hogy a készségek és képességek valóban fokozza önéletrajzát meggyőző a munkáltatók, hogy tudja, mit szeretne csinálni, és hogy megvan a szükséges készségeket a munkát.

Mi a Folytatás célkitűzés?

A folytatás cél egy nyilatkozatot a foglalkoztatási célkitűzéseinek megvalósításához, általában szerepel a tetején önéletrajzát. A folytatás cél általában egy vagy két mondat hosszú.

Mikor használjuk Folytatás célkitűzés

Ismét néhány karrier szakemberek megtalálják önéletrajz célok elavult. Vannak azonban olyan esetek, amikor egy önéletrajz célja nagyon hasznos lehet. Amikor szeretné hangsúlyozni, hogy Ön ambiciózus, hogy tudja, mit akar a karrier, vagy azt, hogy a készségek az adott feladatot, akkor profitálhatnak egy önéletrajz célja.

Tipp : Egy adott időpontban jönne egy önéletrajz célja az, ha a változó karrier.

A folytatás cél indokolja, hogy Ön jogosult a munkát, akkor is, ha nincs sok kapcsolódó tapasztalat.

Match a cél, hogy a Munka

A leghatékonyabb cél az, amely igazodik a munkát akkor pályáznak. Megállapítja, hogy milyen karriert keres, és milyen készségek és tapasztalatok van, hogy neked ideális, hogy karrierjét. A folytatás cél is tartalmazhat, hol jártál, és hová szeretnénk menni a karrierjét.

Például előfordulhat, hogy adja néhány múltbeli teljesítmények, majd lépni a fajta teljesítmények szeretnénk elérni a jövőben (ideális esetben teljesítményekre szeretne elérni a cég akkor pályáznak a).

Végső soron, amely objektív használata nem kötelező, de ez segíthet meggyőzni a munkáltatókat, hogy tudja, mit akar, és tisztában vannak az iparban.

Hogyan írjunk Erős Folytatás célkitűzés

Ha Ön is egy objektív önéletrajzát, ezért fontos, hogy testre a folytatás célja, hogy megfeleljen a pozíciót pályáznak. Minél pontosabban adja meg, annál jobb esélye van tekinti a munkát érdekli. Ez egy jó ötlet, hogy írjon egy új önéletrajz célja minden munkát, amit alkalmazni.

Amikor ravaszkodó önéletrajzát cél, akkor kell összpontosítania különleges képességek és tapasztalatok, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a munkát. Egy másik hatékony stratégia kulcsszavakat a munkát hirdetést önéletrajzát cél. Nem csak ez növeli az esélyét önéletrajzát egyre felkapott egy cég kérelmező nyomkövető rendszer; azt is hangsúlyozzák, hogy a képesítések összehangolják a munkát a hirdetést.

Azt is meg kell állapítania, hogy a karrier célok megvalósíthatók a vállalaton belül. Például ha végül szeretnénk, hogy egy főszerkesztő egy magazin, de a kérelmező a munkát egy újság, nem állít ezt. Összpontosít, hogyan szeretné, hogy növekszik a vállalaton belül.

Az egyik veszélyeire egy önéletrajz célja az, hogy akkor túlságosan az, mit akar a karrierjét, és nem elég, hogy hogyan fog hozzáadni a cég. Ezért, bár az önéletrajzát objektív információt kell tartalmaznia a karrier, amit akar, akkor is szeretné, hogy miért van az ideális jelölt a feladatra. Röviden minden olyan információt, amely kiemeli a tapasztalat, beleértve az év az iparban, az adott készség készlet, és minden más képesítést. Példáit módon jelenthet hozzáadott értéket, sőt javítja a vállalat.

Például beszélve a tíz éve sikeresen csökkenti a költségvetés és az állami kívánt ezeket a készségeket a szervezet költségvetését.

Minta Folytatás célkitűzés kimutatások

 • Keresek egy pozíciót XYZ cég, ahol tudok maximalizálására 10+ éves, minőségbiztosítás, programfejlesztés, és a gyakorlatokat.
 • Keresek egy helyzetben, mint a klinikai gyakorlatban asszisztens egészségügyi karbantartó szervezet, a my díjnyertes írás, kutatás, és a vezetői képességek.
 • Az elemi oktatás tanár keres egy pozíciót egy kis független iskolában, ahol tudok alkalmazni én öt év tanítási tapasztalat és a tananyag-fejlesztési készség.
 • Ügyfélszolgálati menedzser keres lehetőséget, hogy használja az én ügyfélszolgálati és menedzsment képességek javítása vevői elégedettség.
 • Keresek olyan helyzetben, ahol tudok integrálni stratégiák fejlesztésére és bővítésére a meglévő ügyfél-értékesítési, a márka és a termék alakulását, és a média támogatását.
 • Keresőoptimalizálás helyzetben, ahol tudom használni a SEO ismeretek és tapasztalat, hogy növelje a forgalom és a kereső elhelyezése, és alkalmazni a 15 éves informatikai tapasztalattal.
 • Ahhoz, hogy olyan helyzetben, amely lehetővé teszi számomra, hogy én erős szervezési készségek, díjnyertes oktatási háttér, és képes jól működik az emberekkel.

Minta Folytatás egy objektív

Ez egy önéletrajz mintát objektív.

John Felperes
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

KARRIER CÉL

Elementary tanár keres egy pozíciót egy kis független iskolában, ahol tudok alkalmazni én öt év tanítási tapasztalat, STEM-orientált oktatás, a technológia, és a tananyag fejlesztési képességek támogassák a diákok növekedése és sikere.

CORE VÉGZETTSÉGEK

 • Adept létrehozása pozitív, vonzó és támogató tanulási környezet diákok eltérő háttérrel.
 • Erős csapatépítés és együttműködő tehetségek, partneri egyszerűen tanárok, igazgatók, szülők, és a kisegítő személyzet azonosítani hallgatói igényeket, olyan problémákat, és elősegíti iskola szelleme.
 • Szívesen dolgoznak óra után és hétvégén a siker érdekében a tanórán kívüli, sport és adománygyűjtő rendezvényeken.
 • Tartsa a jelenlegi K-8 tanítási hitelesítése; aktív tagja NAIS, AFT, ASCD, és a CEC.
 • Folyékonyan írásbeli és szóbeli spanyol; jártas használata SmartBoard és adaptív tanulási technológiák.

SZAKMAI TAPASZTALAT
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
Elementary Teacher, szeptember 2016-Present

Struktúra és végrehajtása dinamikus és magával ragadó óravázlatok 1., 2., és 3. osztályosok, a tanítás legfeljebb 25 diák minden osztályban. Együttműködés a kortársakkal szállít közös tanulságok és koordinálja tanulói tevékenységek, beleértve a szezonális játszik, az éves „Fun Run”, és a tudomány vásárokon. Kommunikálni naponta szülőknek, hogy visszajelzést a tanulók teljesítményét, és elháríthatja viselkedési problémák.

 • Kulcsszerepet játszott javításában tanuló pontszáma standardizált tesztek 38% olvasási és 29% a matematika.
 • Kiállt az új adaptív tanulási technológiák, hogy jobban szolgálja az egyes diákok igényeinek.
 • Szponzorált iskola utáni spanyol Club és felkészült diákok részvételét Odyssey of the Mind.
 • Kapott három „legjobb tanár-díjat.”

OKTATÁS

Bachelor of Arts alapfokú oktatás (2015); GPA 3.9
Clemson University, Clemson, Dél-Karolina
Dean listája; Summa cum Laude

Egyéb lehetőségek indítása Önéletrajz

Összefoglaló nyilatkozat
alternatívájaként használható objektív az önéletrajz, hogy egy önéletrajz profil, más néven folytatódik összefoglaló nyilatkozatot vagy nyilatkozatot képesítéssel, mely egy rövid összefoglalót a készségek és tapasztalatok írt egy konkrét munka megnyitása. Ellentétben egy önéletrajz célja, egy önéletrajz profil összpontosít közvetlenül, hogy miként hasznosíthatja és a hozzáadott értéket a cég, hanem a saját karrier célok.

Branding nyilatkozat
Egy másik lehetőség, hogy adjunk egy önéletrajz branding nyilatkozatot önéletrajzát. Ez az állítás rövidebb, mint a folytatása profilt vagy objektív – körülbelül 15 szó – és ez kiemeli a legfontosabb sikerek és készségeket.

Headline
Végül egy harmadik lehetőség egy önéletrajz főcím, más néven folytatódik címet. Ez még rövidebb, mint egy önéletrajz branding nyilatkozatot. Ez egy kifejezés, amely megmagyarázza a készségek és a munkatapasztalat.

Hogyan bele egy objektív, Headline, vagy nyilatkozat a Folytatás

Akkor is több, mint egy ilyen önéletrajzát. Például is megadhat egy önéletrajz címsort és egy újra profilt (a címsor tetejéhez közelebb önéletrajzát).

Tipp : Bármelyik ezeket a lehetőségeket úgy dönt, hogy helyezze teteje felé önéletrajzát, alatta meg nevét és elérhetőségét.

Győződjön meg róla, hogy tartsa az információkat tömör és kulcsszavak használata a feladat felsorolja a nyilatkozatot. Még egy önéletrajz célja, profil, branding nyilatkozat vagy főcím, önéletrajzát még mindig fér ki egy oldalra, ha lehetséges. Végül, biztos, hogy írjon egy új nyilatkozatot minden munkát, amit alkalmazni, hogy a munkáltató látja, amit tesz egy jó alkalmas az adott feladatra.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *