Hogyan írjunk kísérőlevelet – Cover Letter Minták és írása tippek

Posted on

Hogyan írjunk kísérőlevelet - Cover Letter Minták és írása tippek

Szüksége van, hogy írjon egy kísérőlevelet állásra? A legtöbb esetben a válasz igen. A kísérőlevél is, hogy a különbség megszerzése egy állásinterjún, vagy amelynek az önéletrajzát figyelmen kívül, így érdemes-szánni a szükséges időt és erőfeszítést, hogy az írás a hatékony kísérőlevél.

Itt minden információt meg kell írni egy motivációs levél, hogy lesz az alkalmazás észre. Tekintse át az alábbi tippeket, hogy mit kell tartalmaznia egy kísérőlevelet, hogyan kell formázni, és bemutatja a különböző szakmai írásbeli kísérőlevél.

Mit jelent a Cover Letter?

Megkezdése előtt írásban kísérőlevelet, akkor ismerkedjen meg a dokumentum célját. A kísérőlevél egy dokumentumot elküldi az önéletrajzát, hogy további információkat a készségek és tapasztalatok.

A levél részletes tájékoztatást ad, hogy miért minősítette a munkát akkor pályáznak. Ne csak megismételni, mi az önéletrajz – inkább konkrét információt tartalmaz, miért van egy erős ellenfele a munkáltató szakmai követelményeknek. Gondoljunk csak a kísérőlevelet, mint egy értékesítési pályán, amely piacra a képzettsége és segít abban, hogy az interjú. Mint ilyen, azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a kísérőlevél teszi a legjobb benyomást az a személy, aki felülvizsgálja azt.

A kísérőlevél általában kíséri minden újra küld ki. A munkáltatók használja kísérőlevél, mert így a képernyőn pályázók rendelkezésre álló munkahelyek és meghatározni, hogy melyik jelöltet szeretnének interjút. Ha a munkáltató igényli egy kísérőlevelet, hogy fog szerepelni a munkaajánlatot. Még ha a cég nem kér egyet, akkor szeretne venni egy egyébként.

Ez megmutatja, hogy van egy kis extra erőfeszítést az alkalmazás.

A különböző típusú Cover Letters

Három általános típusú kísérőlevél. Válasszon típust a levél, amely megfelel az oka az írás.

  • A motivációs levél , amely reagál az ismert feladat nyílást ( lásd kísérőlevél minták )
  • A kutatás levél , amely érdeklődik lehetséges helyzetben ( lásd vizsgálatot levél minták )
  • A hálózati levél kérő információt és segítséget az álláskeresést ( lásd hálózatba levél példák )

Ha egy állásra, hogy már írt egy cég, ami a bérleti díjat, akkor a „Jelentkezés” stílusban.

Mit tartalmazzon a Your Cover Letter

A kísérőlevél kell egészítenie, nem sokszorosítja, önéletrajzát. Ennek célja, hogy értelmezze az adatokat orientált, tényszerű folytatódik, és adjunk hozzá egy személyes kapcsolatot a kérelmet a foglalkoztatás. Tudjon meg többet a különbség egy önéletrajz és egy motivációs levél, hogy győződjön meg arról kezd el írni a kísérőlevelet a helyes megközelítés.

A kísérőlevél gyakran a legkorábbi írásos érintkezés a potenciális munkaadó, ami a kritikus első benyomás. Valami, ami úgy tűnik, mint egy kis hiba, mint egy elírás, lehet kapni az alkalmazás azonnal leverték a listáról. Másrészt, még ha a kísérőlevél hibamentes és tökéletesen megírt, ha az általános (és nem tesz említést a cég, vagy bármely sajátosságait a munkaköri leírás) az is valószínű, hogy elutasította a felvételi menedzser.

Hatékony kísérőlevél indokolja az érdeklődését az adott szervezet és azonosítja a legfontosabb készségek vagy tapasztalatokat. Határozzuk vonatkozású elolvasásával a munkaköri leírás, értékeli a szükséges készségek és a megfelelő, hogy a saját képességeit.

Gondoljunk csak az esetek, ahol alkalmazzák azokat a képességeket, és hogyan hatékony lesz a helyzet áll rendelkezésre.

Tekintse át a listát, hogy mit tartalmaznak a kísérőlevelet munkát, mielőtt az induláshoz.

Mit hagyjunk Off Your Cover Letter

Van néhány dolog, amit nem kell tartalmaznia a kísérőlevél írsz. A levél arról a képesítések a feladatra, nem rólad személyesen. Nincs szükség megosztani semmilyen személyes információt magáról vagy a családja is. Ha nem rendelkezik azokkal a képesítésekkel a munkáltató keresi, nem érdemes. Ehelyett összpontosítani hitelesítő van, amely egyezést. Nem beszélve fizetés ha a társaság kéri a fizetés követelmények. Ha kérdése van a munkához, a fizetés, a menetrend, vagy az előnyöket, nem kell említeni azokat a levélben.

Egy dolog, ami nagyon fontos, hogy ne írjon túl sokat. Tartsa a levél koncentrált, tömör és néhány bekezdést hosszúságú. Fontos, hogy közvetíteni éppen elegendő információt csábítják a bérleti vezetője a kapcsolatot egy interjúra.

Ha írsz túl sokat, akkor valószínűleg nem lesz olvasható.

Customize Your Cover Letter

Nagyon fontos, hogy a kísérőlevél kell igazítani minden egyes pozíciót pályáznak az. Ez többet jelent, mint a változó nevét a cég a szervezetben a levél.

Minden kísérőlevél írsz kell testre, hogy tartalmazza:

  • Melyik munkát te kérő (tartalmazza a feladat címét a bevezetőben)
  • Hogyan értesült a munkát (és egy áttétel, ha van ilyen)
  • Miért kvalifikálta a munkát (specifikus)
  • Mit tud ajánlani a munkáltató, és miért szeretne dolgozni ebben a konkrét cég (egyezik a készségek a munkaköri leírás, és olvassa fel a szervezet küldetését, értékeit és céljait is beszélve a levél)
  • Köszönjük hogy részt vehessen a munkát

Cover Letter Writing iránymutatás

Itt egy vázlatot a tárgyakat, be kell vonni minden motivációs levelet. Mielőtt elkezded, akkor hasznos lehet áttekinteni néhány kísérőlevél mintát, csak így van egy vizuális, hogyan minden elfér az oldalon.

Ezek kísérőlevél példák, írott és az e-mail, úgy lettek kialakítva, a különböző típusú pályázatok és foglalkoztatási kérdések. Ne legyen biztos, hogy az idő, hogy személyre szabott levelet, így ez egy erős támogatását a képesség, hogy ezt a munkát, amelyre te alkalmazásával.

Header
A motivációs levelet kell kezdeni mind a és a munkáltató elérhetőségét (név, cím, telefonszám, e-mail), majd a dátumot. Ha ez egy e-mailt, nem pedig a tényleges levél tartalmazza a kapcsolattartási információkat a végén a levél, miután az aláírást.

Ön elérhetőségét tartalmaznia kell:
és utónév
Street Cím
Város, állam Irányítószám
Telefon
E-mail

Tisztelgés
Kezdje kísérőlevelet megszólítás a „Dr./Mr./Ms. Vezetéknév”. Ha nem biztos benne, ha a kapcsolat férfi vagy nő, akkor írja ki a teljes nevét. Ha nem tudja a munkáltató neve, csak írj, „Kedves bérleti vezetője.” Ez jobb, mint az általános és formális, „Ahhoz, hogy akire”.

Tekintse információt arról, hogyan kell kiválasztani a megfelelő motivációs levél üdvözlő választani, ami működik a munkát, és a cég maga alkalmazandó.

Bevezetés
Kezdje bevezetése kimondva milyen munkát pályáznak. Magyarázza hol hallott a munkát, különösen akkor, ha hallott róla egy kapcsolatot kapcsolódó cég. Röviden beszélve, hogy a készségek és tapasztalatok egyeznek a vállalat és / vagy a helyzet; ez ad a munkáltató egy előnézet a többi a levelet. A cél a bevezetőben az, hogy az olvasó figyelmét. A kezdéshez példákat látni folytató nyitás mondatokat kísérőlevél.

Body
Egy vagy két bekezdést, miért érdekli a munka, és miért teszik kiváló jelölt a pozícióra. Oldalon külön felsorolt képesítések a munkaajánlatot, és magyarázza meg, hogyan felel meg ezeknek a képesítést. Ne csak újra meg önéletrajzát, de konkrét példákat, hogy bizonyítsa képességeit.

Ne felejtsük el, tettek hangosabbak, mint a szavak, így nem csak a „mondd” az olvasó, hogy van, például egy nagy csapatjátékos jó kommunikációs készség és a kiváló figyelmet a részletekre. Ehelyett használja kézzelfogható példákat a szakmai tapasztalat, hogy „show” ezeket a tulajdonságokat akcióban. Itt további információkat, hogy mit kell tartalmaznia a szervezetben részben egy motivációs levelet.

Zárás
A záró részében a kísérőlevelet, újra meg milyen a készségek, hogy ha egy erős illeszkedik a vállalat és / vagy a helyzet. Ha van hely (ne felejtsük, mint az önéletrajz, motivációs levél ne legyen hosszabb, mint egy oldal – itt több információt meddig kísérőlevelet kell), akkor is megvitatják, hogy miért szeretne dolgozni az adott cég.

Állami, hogy szeretné, ha a lehetőséget, hogy interjút, vagy megvitassák a foglalkoztatási lehetőségeket. Magyarázza meg, mit fog tenni, hogy nyomon követése, és mikor lesz rá. Köszönöm a munkáltató az ő / ő venni.

Aláírás
használata ingyenes szoros, majd a végén a kísérőlevél az aláírást, kézzel, majd a beírt név. Ha ez egy e-mailt, csak tartalmazza a beírt nevét, majd meg elérhetőségét, miután a Levélzáradék.

Formátum A Cover Letter

A kísérőlevelet kell formázni, mint egy profi üzleti levél. A font kell egyeznie a betűtípust használt fel újra, és legyen egyszerű és könnyen olvasható. Alap, mint a betűtípus Arial, Calibri, Georgia, Verdana, Times New Roman jól működik. A betűméret 10, illetve 12 pontot könnyen olvasható. Szabványos margó 1” a felső, alsó és bal és jobb oldalára.

Add a tér között, a fejléc, megszólítás, minden bekezdés, a zárás, és az aláírást. Csökkentheti a betűtípus és a margó méretét, hogy a dokumentum egy oldalon, de biztos, hogy hagyja elég fehér helyet a levél, hogy könnyen olvasható.

Szerkesztése és Lektorált a kísérőlevél

Ne feledje, hogy módosítsa és a bizonyítás a kísérőlevél elküldés előtt. Lehet hülyén hangzik, de ügyeljen arra, hogy a helyes munkáltatói és cégnevek – ha írsz több kísérőlevél egyszerre, könnyű hibázni. Kinyomtatása és elolvasta a levelet hangosan egy jó módja annak, hogy utolérjék a kis elírás, mint a hiányzó szavakat, vagy mondatokat, hogy a hang furcsa.

Mindig kétszer ellenőrizze a helyesírást a kapcsolattartó nevét, valamint a cég nevét. Itt van több tipp lektorálás motivációs levél. Ha lehetséges, igénybe egy barát vagy egy családtag segítségével lektorált a kísérőlevelet, két szempár jobb, mint egy, és még professzionális korrektorok nem mindig elkapni a saját hibáit.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *