Javítani kell a sport karrierje Cover Letter

Posted on

Javítani kell a sport karrierje Cover Letter

A kísérőlevél lehetővé teszi a személyiség ragyog rajta, megadja az esélyt, hogy támogassák kiemeli az önéletrajzát és mutatkozzon be, lehetővé teszi, hogy testre az üzenetet az egyes munkáltató és ad egy esélyt, hogy leírja, hogy miért te jól illeszkedik a munka. Ez egy erőteljes eszköz!

Ugyancsak az esély, hogy jelenítse meg a kommunikációs készségek és a szintű elkötelezettség és a lelkesedés tekintetében nyitott sport karrierje helyzetbe. Íme néhány tipp, hogy a kísérőlevelet lendületet:

Személyre Cover Letter

A legtöbb javasoljuk kivágására el újra, hogy egy oldal, vagy legalábbis rövidítse le. A kísérőlevél lehetővé teszi, hogy hez sajátosságait, amelyek nem jelennek meg az önéletrajz.

Ha megszerezte az összes konferencia kitüntetéssel futball és most jelentkezünk egy labdarúgó edzői pozíció, a kísérőlevélben kínál egy esélyt, hogy beszélni, hogy a tapasztalatok. Míg az újra lehet csökkenteni, „szerzett valamennyi konferencia kitüntetéssel futball”, a kísérőlevél lehetővé teszi az esélyt, hogy beszélni az oka, hogy sikerült elérni, hogy a becsület.

Ha szervező az erődet, hogy győződjön meg arról, hogy átlátszik a kísérőlevelet. Ha ez a kreativitás, hagyja, hogy a készség látszódjon a szakmai, de elegáns kísérőlevelet.

Cél Cover Letter különleges helyzet

Ideális esetben, ha nem kell, hogy sok változás a sport karrierje újra, de készen kell jelentős változtatásokat az egyes motivációs levelet. A mérhetetlenül különböző kísérőlevél gyakran van szükség, ha az egyik pozícióban is folytat jelentősen eltér a másik próbált földet.

Fókuszban a tulajdonságok, amelyek segítenek a legjobb jelölt a pozícióra. Ha van egy reklám, vagy a kapcsolatot jelzi, hogy milyen a képesítések helyzetben, felül ezeket a képesítések és kezelése mindegyiket. Fókuszban miért van jól illeszkedik a munkát, mint beszélni a képesítést.

Ha nem felel meg az egyik képesítés, most itt az alkalom, hogy miért a munkáltatónak kell kivételt tenni. Tegyük fel, hogy a keresett öt év tapasztalat, de már csak három év. Lehet figyelmét: „Amíg én csak edzője középiskolás labdarúgó három évig játszottam egyetemi futball mind a négy évben szerzett összes konferencián kitüntetéssel.”

Természetesen nem hazudnak, vagy eltúlozzák, mivel nem akar kezdeni a munkát így, elveszíthetik a munkát ebben a kérdésben a jövőben, vagy ez a gond a hátsó elméd.

Kapcsolatokat leendő munkaadó

Ha van valamilyen személyes kapcsolatot a leendő munkáltató, ne felejtse el megemlíteni azokat a motivációs levelet. Ez lehetővé teszi az emberek olvasni a kísérőlevél, hogy ez az egyesület.

Tegyük fel, hogy egy munkára egy másodosztályban baseball csapat miután elvégezte a főiskolát. Míg a középiskolában, dolgozott ezzel a csapat engedményeket. Ne gondoljuk, hogy mindenki azonnal felismeri a nevét. Ne felejtsük el, pozíciója megváltozik, és talán egy személy vagy kettő a döntési folyamat során nem lehet tisztában a múltbeli szolgálat.

Talán az egykori főnöke, Mr. Smith, akinek a véleménye betartását, említette, hogy lesz alkalmazva. Most, amikor az előző oldalon kapcsolat a klub, az olvasó úgy gondolja, „Ó, igen, ez az a kérelmező Mr. Smith mesélt.” Is, LinkedIn felfedezni kapcsolatot a cég lehet, hogy nem ismeri.

teljesítményekre

Így az egyetemen, és az első néhány évben az iskolából, akkor halmoztak fel teljesítmények dolgozik a sportos részleg egy kis iskola. Keres, hogy mozog-ra egy új kihívás, és a hitel, a kitűzve az önéletrajz egy hosszú.

A motivációs levél kínál lehetőséget, hogy kiemelje néhány a teljesítmények, amely a legjobban alkalmazni az adott helyzetben akkor folytatják. Ha a kérelmező a sport információs munkát, akkor lehet írni, „én számos kitüntetésben részesült az iskolában, de egy vagyok különösen büszke volt, hogy kitüntette a College Sports Információs Igazgatóságának Szövetsége 2005-ben …”

Kérjen egy interjú

Miután röviden elmondta az olvasó, hogy miért lenne jó alkalmas a feladatra, biztos, hogy kifejezze az érdeklődés találkozón leendő munkáltatónak. Ez is azt mutatja, a lelkesedés és figyelmezteti az olvasót, hogy vizsgálja felül meg elérhetőségét.

Kísérőlevél minta irányuló Sport Job

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
email: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

Március 24, 2019

Mr. James Jackson, menedzser
A Grand Canyon Rafters
123 Riverrun Road
Glendale, AZ 91020

Kedves Mr. Jackson:

Kérem, fogadja el ezt a levelet, és a kísérő önéletrajzát jeléül mély érdeklődést a helyzetét Infield Coach, amely megnyitotta a Grand Canyon szarufák.

Során az elmúlt 7 évben, már volt szerencsém szolgáló Head Baseball Kirándulóbuszok Desert View High School Tempe, Arizona. Ebben a minőségében, már képzett több mint 50 játékos, akik mentek, hogy játszani baseball az egyetemen, másodosztályban, és szakok szintjén elérése 4 5A állami bajnokság, 2 5A állami Runners-up ranglisták, és 6 regionális bajnokságon.

Mivel személyesen jutalmazása találom coaching magas iskolázott, hiányzik a nyári izgalom, hogy hozzájáruljon a másodosztályban baseball programot. 2009-től 2012-ig, úgy játszott, mint Catcher a Glendale Desert Dogs, kidobták futók próbálják ellopni a második vagy a harmadik 60% -át a próbálkozások. Azt tehát nagyon izgatott utazik a Grand Canyon Rafters mint a Infield edző, a my bizonyított coaching készségek, hogy hozzájáruljon a sikerét a 2019 nyári szezonban és azon túl.

Bennem akkor talál egy motivációs edző egy életre a szenvedély a baseball egészíteni a képesség, hogy a legjobbat hozza ki minden egyes játékos. Ügyesen azonosítása személyes erősségek és kihívások a csapatom tagjai, értem, hogyan lehet testre a coaching stílusban oly módon, hogy jelentős mértékben hozzájárulnak a játékos növekedés, fejlesztés, és a siker.

Köszönöm, hogy időt felülvizsgálata ezt az alkalmazást; kérem tudassa velem, ha bármilyen további információt tudok nyújtani. Én is nagyon hálás a lehetőséget, hogy találkozzon veled egy személyes beszélgetés, és várom, hogy a tárgyaláson meg hamarosan.

Üdvözlettel,

Edző Barry Allen

lektorált

Emellett újra elolvasta a kísérőlevél magát, biztos, hogy egy megbízható barát vagy kettő olvasni a levelet. Ha valaki a területen tudja megtekintheti a levelet, még jobb. Ösztönözze őket, hogy ne csak mark elgépelés, de kritika a teljes levél, és azt sugallják bármilyen ötletet, hogy lehet.

Talán Önök is egyetértenek, nem értenek egyet, vagy jöjjön néhány döntést a közepén. De akkor aktívan gondolkodni, hogyan lehet a legjobban kommunikálni a tapasztalatok és képesítések. Ne feledje, hogy fog írni a különböző kísérőlevél minden egyes helyzetben, így gondosan lektorált minden egyes alkalommal.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *