Jogi asszisztens munka leírása: fizetés, készségek, és további

Posted on

Jogi asszisztens munka leírása: fizetés, készségek, és további

Paralegals képzett segítő ügyvédek a szállítási jogi szolgáltatások. Lehet dolgozni jogi cégek, vállalatok, a kormányzat, illetve egyéb olyan gyakorlat környezetben, de mindig felügyelete alatt egy ügyvéd. Paralegals nem adhat jogi tanácsot. Ezek nem jelentenek az ügyfelek a bíróság előtt, az olyan jogi díjak, vagy jelentkezzen dokumentumok majd be a bíróság.

Körülbelül 285.600 paralegals alkalmaztak az Egyesült Államokban 2016-ban, 73 precnt ezek által alkalmazott ügyvédi irodák és vállalatok jogi szolgáltatások.

Jogi asszisztens Feladatok és felelősségek

Nem minden paralegals vállalnak pontosan ugyanazokat a feladatokat. Ez nagyban függ, akik dolgoznak, és milyen jogi szolgáltatások a munkáltató biztosítja. Néhány felelősség közös, azonban:

 • Elrendezése közvetítés vagy szakértő a pszichológiai vizsgálat családjogi válás és őrizetbe ügyekben
 • Hozzájárulás a tárgyalás előkészítése peres gyakorlat
 • Biztosítása mögötti jelenetek támogatást a tárgyalóteremben meghallgatások és vizsgálatok, illetve a választottbírósági, közvetítői, a közigazgatási eljárás és zárások
 • Szerkesztési jogi dokumentumok és iratok, beleértve a lerakódás közlemények, idézés, mozgások, igazolások, szerződések, rövidnadrág, és a panaszok
 • Megvizsgálva a tényállást megkérdezésével ügyfelek és a tanúk és a teljesítő jogi kutatás joggyakorlat és precedensek
 • Kezelés felfedezés cseréjének bizonyos információkat a szembenálló feleket, hogy a pert
 • Szervezése és irányítása fájlok, dokumentumok és kiállítások
 • Bejelentés dokumentumokat a szövetségi és állami bíróságok

Bár mi a jogi asszisztens  nem  elérhető a törvény által létrehozott, mit lehet tenni nagymértékben függ a munkaadók. Néhány ügyvéd találja feladatoknak könnyebb, mint mások. A jogi asszisztens elsőszámú célja, hogy szabadítson fel ügyvédi időben, így az ügyvédi tudja ezeket a dolgokat csak ügyvédek tehet, például tanácsot az ügyfelek és jelenik meg a bíróság.

Jogi asszisztens fizetés

Jogi asszisztens fizetések függhet számos tényezőtől, többek között, végzettség, gyakorlat környezetben, és a földrajzi elhelyezkedés. Azok, akik a szövetségi kormány hajlamosak a leginkább kompenzálni.

 • Medián éves Fizetés: $ 50.940 ($ 24.49 / óra)
 • Top 10% Éves fizetés: Több mint $ 82.050 ($ 39,45 / óra)
 • Alsó 10% Éves Fizetés: kevesebb, mint $ 31,400 ($ 15.10 / óra)

Forrás: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Megjegyzés : Paralegals akik dolgoznak található cégeknek nagyvárosi területeken általában többet keresnek, mint azok, akik a munka a kisebb városokban és vidéki helyszíneken. Néhány tapasztalt paralegals speciális ismeretekkel, vagy a vezetési feladatok ellátására lehet keresni a hat számjegyű évente a nagyvárosokban, míg a belépő szintű paralegals a vidéki területeken lehet keresni a környéken a $ 25.000 egy évben.

Oktatás, képzés, és minősítés

Néhány paralegals nem rendelkeznek formális képzés. Megtanulják a munka felügyelete alatt ügyvédek, gyakran feltételezve a helyzet jogi asszisztens és további feladatokat után szolgálhat jogi titkár vagy más támogató szerepet egy ideig. Ez nem mindig van így, de.

 • Oktatás: Sok paralegals két év társult fok vagy négyéves főiskolai diplomát. Sok junior főiskolák tanfolyamokat felé paralegal tanúsítványt.
 • Képzés: Még ha nem kap meg egy osztályteremben környezetben, paralegals kell egy szilárd ismeretekkel rendelkeznek jogi terminológia, a szövetségi és állami szabályok jogi eljárás, és az anyagi jog. Paralegals nyerhet ez a tudás dolgozva az utat felfelé egy belépő szintű helyzetben egy ügyvédi iroda, vagy más jogi szolgáltatásokat.
 • Vizsga: Ez a szakma nem erősen szabályozott, így miután szakmai minősítést tud igazán segíteni a munkát jelölt kitűnjön a többi pályázók.
 • Licensing: Nagyon kevés államok engedélyezési vagy nyilvántartási követelmények paralegals.

Paralegals bachelor fokozatot asszisztens tanulmányok vagy főiskolai diplomát bármely területén kombinált asszisztens bizonyítvány, általában a legjobb karrierlehetőségeket.

Jogi asszisztens készségek és kompetenciák

Nem mindenki képes arra, hogy egy jogi asszisztens. Néhány rejlő képességek és jellemvonások tehet a különbség a siker és égett ki.

 • Szervezési készségek: Paralegals kell rendelkeznie kiváló szervezési készségek kezelésére terjedelmű iratok és kiállításokat, amelyek száma több száz egyetlen eset.
 • Kommunikációs készségek: Paralegals kölcsönhatásban kell rendszeresen ügyfelek, szakértők, bírósági személyzet, és az ügyvédi más, mint a munkaadók.
 • Erős kutatási és íráskészség: Ezek a képességek szükségesek beadványok megfogalmazásakor, kutatási feljegyzéseket, leveleket és egyéb dokumentumokat.
 • Idegek acél: Egy képes elviselni a feszültségeket és fenyegető határidők döntő fontosságú lehet az egyes specialitások, mely magában foglalja a nagy pert.
 • A képesség, hogy több feladatot: Ez egy határidő-nehéz szakma, és több esetben a kereslet akció az azonos korlátozott időszakokra. Lehet, hogy különböző feladatok elvégzésére a több mint egy ügyirat szinte egyidejűleg, hogy egy telefonhívást egy ügyet, miközben válogatás révén tárgyalás mutat egy másik, és hibázni, mert te vagy túlterheltek zavart nem opció.

Job Outlook

Növekvő esetcsoportok ösztönözte ügyvédek bizonyos feladatokat korábban fenntartott ügyvédi, ami több lehetőséget paralegals. A Bureau of Labor Statistics arra számít, hogy asszisztens pozíció növeli 15 százalékkal 2016-tól a 2026, ami sokkal gyorsabb, mint az átlag.

Ezt a munkát a növekedés lehet legalább részben annak tulajdonítható, hogy az ügyvédei elmúlik több munkát saját paralegals alacsonyabb óradíj, mint amit személyesen díjat az idejüket, mint az ügyfelek elviselik a magas jogi költségek.

Munkakörnyezet

Paralegals hajlamosak munka párhuzamosan az egyéb személyzet, például az ügyvédi és a kisegítő személyzet, így, hogy egy jogi asszisztens van valami egy ember szakmát. Ügyfél kölcsönhatás is nagyon gyakori bizonyos területeken a törvény.

A túlnyomó többsége ezt a munkát végzik az irodákban, de paralegals alkalmanként felkérik, hogy vegyenek részt bírósági eljárást az ügyvéd a munkáltatók, illetve utazási egyéb okok miatt, mint például a fájl dokumentumokat vagy információkat gyűjtsön.

Munkarend

Mivel egy asszisztens általában egy teljes munkaidőben helyzetben végrehajtott rendes munkaidőben, de a túlóra és a délutáni órákban gyakran szükséges, amikor határidőket szövőszék és kísérletek küszöbön áll, amely kiterjedt előkészítése.

Hogyan juthat a Job

Szerezzen minősítést

Vegye ki a Nemzeti Certified Jogi asszisztens / asszisztens vizsga (CLA / CP vizsga), miután megkapta az egyetemi diploma vagy szerzett tanúsítványt.

VÁLASSZ SPECIALITÁS

Nem ritka, hogy egy asszisztens, hogy létrehoz egy speciális vagy szakterületet után csatlakoznak a cég egy belépő szintű kapacitás. Talán lesz ismerik bizonyos területeken keresztül on-the-job képzés. A végén, akkor jön le, hogy mit érdekli, és milyen típusú jog és feladatok te legkényelmesebb. Ezután állásokra ebben az ágazatban.

Előkészületek az első INTERJÚ

Ön kapcsolatba léphet a National Association of jogi asszisztens vagy a Nemzeti Szövetség a jogi asszisztens társaságok több információt asszisztens karrier.

Összehasonlítva Hasonló állások

Az érdeklődők a jogi pályára azt is figyelembe ezeket a szakmákat:

 • Kárbecslõ: $ 65670
 • Közvetítő: $ 62270
 • Ügyvéd: $ 120.910

Forrás: US Bureau of Labor Statistics, 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *