Hogyan, hogy tartalmazza a kapcsolattartási információkat a Folytatás

Posted on

 Hogyan, hogy tartalmazza a kapcsolattartási információkat a Folytatás


Amikor írsz egy önéletrajz, ezért fontos, hogy tartalmazza az összes elérhetőségét a tetején önéletrajzát. Ez lehetővé teszi a munkáltatók számára, hogy hogyan tudnak jutni könnyedén.

Anélkül részletes elérhetőségét, vagy hibás elérhetőségét, a munkáltatók nem lesz képes felvenni a kapcsolatot könnyedén. Azt akarjuk, hogy a lehető legegyszerűbben, ha a munkáltató vagy a felvételi menedzser kapcsolatba lépni veled.

Olvassa el az alábbi tippeket, hogy mit kell tartalmaznia a kapcsolati részt, és hová tegye a kapcsolattartási részben, hogy egy minta érintkező részt egy újra.

Mit tartalmazzon az Ön elérhetőségi adatait szakasz

  • Mit kell tartalmaznia: az Ön teljes neve, címe, város, állam és az irányítószám. Emellett tartalmazza az Ön telefonszámát és e-mail címét. Ha van egy LinkedIn oldal vagy személyes honlapon, ezeket a URL-eket érintkező szakasz is.
  • Név: Ha megy a neve más, mint a név, akkor használja ezt a önéletrajzát. Azonban bármilyen nevet választja, legyen következetes. Meg kell a nevét az összes pályázatát dokumentumokat, beleértve az esetleges kísérőlevél, névjegykártyák, professzionális weboldalak, stb Ön is használja a teljes nevét, de hogy egy becenevet, hogy szívesebben mennek a zárójelben. Például a neve az önéletrajz lehet olvasni: James (Jim) Santinello.
  • Postai cím: Használjon állandó levelezési cím az önéletrajz. Ha Ön diák, akkor lehet, hogy magában foglalja mind a lakcímét, az iskola címét. Feltétlenül szerepeljen minden fontos adat a címet, mint például egy lakás számát. Ha aggódik a magánélet, úgy a hirdetést csak a város és az állam. Például a címe lehet olvasni: Tampa, Florida. Vannak még más körülmények között, ahol azt szeretné, hogy ne a hirdetést a fizikai címét.
  • E-mail cím: Használjon személyes e-mail címet , nem a munkahelyi e-mail címét. Nem akarjuk összekeverni a jelenlegi munka e-mailek az álláskeresést e-maileket. Ha nincs személyes e-mail fiókot, regisztrálj egy ingyenes e-mail fiókot használni álláskeresés. Ugyanakkor arra is ügyelni kell, hogy a személyes cím profi. Használd az első és az utolsó név a címet. Kerülje szakszerűtlen email címeket, például PartyTime@email.com. Ellenőrizze az e-mail fiók gyakran úgy, hogy válaszolni tud a munkáltató vizsgálatot azonnal.
  • Telefonszám: Nagyon fontos, hogy a hangposta telefonon, hogy a bérleti vezetők üzenetet hagyhat, ha nem áll rendelkezésre. Nem akarsz lemaradni a fontos hívásokat. Ügyeljen arra, hogy a hangposta üzenet hangzik szakember; Azt is ellenőrizze, hogy az Ön neve, így a munkáltató tudja, hogy hívják a megfelelő személyt.

Hogyan formázza Ön Elérhetőség szakasz

Vigye elérhetőségét tetején önéletrajzát; ez legyen az első dolog, amit a munkáltató látja. Az Ön neve legyen a legtetején, és látszanak. Lehet, hogy a név egy kicsit nagyobb, mint a többi font önéletrajzát, vagy vastag a nevet, vagy mindkettő.

Központosíthatja meg elérhetőségét az oldalon, vagy hogy ez balra igazítva.

Hagyjon vagy vízszintes vonal vége között meg elérhetőségét, és a következő szakasz önéletrajzát.

Életrajz Kapcsolat § példa

Utónév
Ön címe
Az Ön Város, állam Irányítószám
Az Ön telefonszáma
E-mail címe
a LinkedIn vagy a személyes honlap URL  (ha van)

Szerkesztése és lektorált

Ügyeljen arra, hogy a lektorált meg elérhetőségét, valamint a többi információt az önéletrajz. A elírás a telefonszámot vagy e-mail cím sokkal gyakoribb, mint gondolná. Ez megakadályozhatja, hogy a szerzés a kapcsolatot egy állásinterjúra.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *